- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Vision #12408 üzenetére
"Egy random junior/senior C++ programozó mindig többet fog keresni, mint egy random junior/senior php programozó."
Jaja, ez igaz. Én inkább csak arra gondoltam, hogy ettől függetlenül vannak jó fizuért PHP-s állások (nem saját tapasztalatból beszélek, mielőtt kérdeznéd).
"Ott volt a kérdés, hogy másfele induljon-e? Azt pedig úgy értelmeztem, hogy más szakterület irányába induljon-e."
Ja, lehet, hogy így értette, én elsőre másképp értelmeztem, azt hittem, arra gondol, hogy akár magyar nyelvű tutorial helyett tudunk-e ajánlani valami nagyon frankó angol nyelvű alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Posta, csomagküldés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Óra topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest