- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Te tettél fel kérdést felhasználó által megadott fájlnevekről, és én erre reagáltam... Arra mondtam, hogy whitelisteket érdemes alkalmazni.
Egyébként szerintem értelmesebb egy beszédes képnév, mint egy névben lévő id, ami totál semmitmondó, ha ránéz az ember. Azt nem tudom, SEO-szempontból mennyit nyom a latba, de elvileg ennek is lehet szerepe, hogy maga a fájlnév is legyen beszédes. Ettől még olyan id-t generálsz bele PLUSZBAN, amilyet akarsz.
A képeket normális esetben így is-úgy is id szerint tárolod az adatbázisban, amihez - mint említettem - tárolod az egyéb adatait is, ezek közül a fájlnév is csak egy a sok közül, vagyis nem a kép egyértelmű azonosítására szolgál, az "csak" egy fizikai elérhetőség, de jó esetben úgy tárolod, hogy tök mindegy, mikor, mire változtatod a fájlnevet, attól még beazonosítható marad a kép.=======
(#10228) ArchElf : OK.
Én egyébként olykor ciklusoknál is az $i és $j és $k és egyebek helyett beszédesebb indexneveket használok, de persze csak akkor, ha ennek a kódban van az olvashatóságot javító szerepe (sokszor van).
A lokális változónevek tekintetében én egyelőre a kódjaimban az underscore-t használom túlsúlyban, mostanában vettem fel a camelCase-zel kódolás szokását PHP-nél is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Opel topik
- Erősítő, hangfalak
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- NIOH
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest