Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitlageri
csendes tag
Sziasztok!
Nyaralás alatt kigyulladt a check engine, P2002 hibakód, volt márkaszervizben diagnosztikán, ott azt mondták, hogy az EGR hűtőben alacsony az áramlás. Nincs érezhető probléma, van teljesítmény, a fogyasztás változatlan, a kipufogó nem kormos. Szerintük EGR hűtő és DPF tisztításra lenne szükség, amiből az utóbbit nem igazán értem, hogy miért szükséges, ha egyszer az EGR hűtővel van gond, szerintük ilyenkor az is telítődve van, és a regenerálás sem megy végbe. Pár hete töltöttem fel a részecskeszűrő állapotáról képeket itt #217445, azóta is kb. 500-550km van két regenerálás között, a hiba óta is rendben regenerál, 100-ról kb 22-24%-ig megy le.
Van valakinek tapasztalata hasonló problémával? Indokolt ilyenkor a DPF tisztítás? -
mitlageri
csendes tag
válasz
imyourfriend #217458 üzenetére
világos, a betűméretre gondoltam, eddig nem vettem észre azt az értéket, de most már tudom, hogy mit kell nézni
-
mitlageri
csendes tag
válasz
imyourfriend #217446 üzenetére
Köszi!
Az az érték fel sem tűnt eddig, lehetne még kisebb -
mitlageri
csendes tag
Sziasztok!
Csináltam a legutóbbi DPF regeneráció előtt és után képernyőmentéseket, tudnátok segíteni értelmezni ezeket az értékeket? Milyen állapotban van a részecskeszűrő?
B8 PASSAT, 2.0 TDI 150Le, 116.600km
Köszi!
-
mitlageri
csendes tag
válasz
BigBlackDog #214814 üzenetére
15-20 km-nél nem gondoltam távolabbra menni
-
mitlageri
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Miskolcon vagy Miskolc környékén szervizt? B8 Passat (2019, 2.0 CRTDI 150Le) lenne az alany, tippre első stabilizátor csere, de nem értek hozzá. Ősszel vettem, most kellene először vinnem valahova, a márkaszervizhez nem ragaszkodnék. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Ukrajnai háború
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megújult a PROHARDVER!
- Revolut
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest