Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
- Mindent a StreamSharkról!
- Hőszivattyu medencefűtés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- Itt az új LOGOUT!
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisninja
őstag
válasz Flashback #11 üzenetére
Na azé nem vagyok ennyire benne a témában
Szerintem megvárni mig elforr majd leszürni mint a bort.
Aztán üstbe rakni majd 60-70 valahány fokon fözni, (nem jól megcsinált lepárló robbanás veszélyes) A főzés során keletkezett gőzt egy kacskaringos csövön át vezeted amit hűtesz.
A lehűlő pára lecsapodik és kifolyik a cső végén.
Elvileg ekkor készült el a pálesz.powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
Eastman
addikt
válasz Flashback #39 üzenetére
Viheted szeszfőzdébe, de ha nincs mákod akkor pancsolós az ember és lehet, hogy a szűz finom gyümölcs alpod helyett mást főz ki. Általában műkedvelők dolgoznak az üst mellett...
Ittam egyszer 70 fokos vilmoskörtepáleszt. A haverom nagypapija főzte otthon, de válogatott, szép körtéből! Ketten úgy bekávéztunk 3 decitől, hogy nem tudtunk megmozdulni! Frankón semmi bajunk nem volt, csak feküdtünk a fűben és nem mozogtak a végtagjaink. ...ja és persze röhögtünk ezerrel. Nagyon-nagyon finom volt!
Amúgy a kanadai magyarokat is erősen foglalkoztatja a kérdés: [link]
[Szerkesztve]https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen