Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kano
nagyúr
Ezért nem kell szenet venni. Fűts fával.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
Dare2Live
félisten
"mert kicsit elegem van hogy en fizetem 1 nemet/osztrak haz futesenek a felet"
ez így honnan? Megfigyelésem szerint évek óta árban kb egy szinten van MO a NYal, benzin és fűtésben is.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
Kemény. 2éve még gyak uazok voltak az árak. Sött konkrétan 7-8éve angliában is kb uannyi volt mint nálunk. Ajh de király volt az akkori kinti fizum... e se mondom mennyi volt, megvertek.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
kano
nagyúr
Milyen furcsa, hogy minket télen mindig váratlanul érnek a hidegek, a havazás és minden téli csapadék.
A legjobb volt amikor a híradónak nyilatkozott a közútkezelő szóvivője, hogy (úgy 2 éve) decemberben váratlanul ért minket a havazás. Vicces...[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
nesa
veterán
Nemis tudtam hogy itt mindenki x1950et hasznal legalabb 5-6 db ra kaptam ajalnalatott, persze azt szurtem le hogy az x1950 az isten a 3870 meg nemer semmit epp csak olyan ajanlatot nem kaptam amibe azlett volna hogy en dobjak ra
Kiegeszitem a hirdetest csak infolex garis olcsobb PL 4670 szamolok be vagy esetleg mehet Kp is.
-
-
bnss
veterán
digitcam, digifénykép, fotomarket
Igaz egyik sem pécsi, a Fotomarketnek van üzlete Pécsett (a másik két üzletnél tudomásom szerint ingyenes posta/futár is van), cserébe egész jó árakon lehet hozzájutni a gépekhez.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
nagyúr
CCS FOTO-ba azért nézz be, ha nem is ott veszed meg.
Szakszerű tanácsadást adnak (hogy azt a gépet vegyed meg amire tényleg szükséged van), nem ritka, hogy 1-2 órát is foglalkoznak egy ügyféllel.
Az ország minden részéből ide járnak!!!"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
bnss
veterán
Nyárnál előbb biztosan nem lesz rá keret, és már megvan a kiszemelt.
Dluinet: "Az ország minden részéből ide járnak!!! "
Érdekes, én még nem olvastam fotós fórumban, hogy mindenki a pécsi CCS-be menjen vásárolni. Azért egyszer benézek az üzletbe.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
zsolt19900
őstag
Hello hello
Szerintem nézz be az árkád második emeletén lévő, nikon márkaboltba, vagyis azt információnál lévő üzletbe, ott kedvesek, és készségesek az emberrel....
Csa csa
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
kano
nagyúr
Egyébként azt tudnotok kell, hogy már nem kötelessége visszavenni a kereskedő minden indok nélkül 72 órán belül, csak akkor ha hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok