Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Hello. Olyan problémám lenne, hogy nem kapcsol be a router; 24/7-ben ment lassan 3 éven át, ma reggel azonban egyik led-se világított rajta, ki-be húztam, reset semmi se. megnéztem a csatlakozót multiméterrel és nem volt a vége feszültség alatt, valaki tud valami házi megoldást(javításra) vagy valami olcsó tápot 5V 2.5A esetleg valaki használ megbízható utángyártott tápot?
Előre is köszi !
-
Danex
addikt
Hello, olyan problémám lenne, hogy elszállt a router tápja és amig nem szerzek hozzá újat addig a gépemről lenne szétosztva a net.
a probléma azonban az, hogy amig az én gépemen van net a többin nincs. csatlakoztatva vannak meg is van osztva de internet nem megy át
nincs valami ötlet, hogyan lehetne megcsinálni? előre is köszi
-
Danex
addikt
Hello, olyan kérdésem lenne, hogy tervezünk egy 10fős LAN-t de a switchünk csak 8 portos.
Visszaolvastam itt a forumon és elvileg lehetséges hogy Router-> Switch. Igy pont 10 hely van és a Wan port kiesik.
Milyen gondok adódhatnak amit beállítási szinten oda kell figyelnünk?
-
Danex
addikt
Hello, a segítségeteket szeretném kérni. Olyan problémába ütköztem, hogy egy panelház 2. emeletéről kéne levinnem az internetet a pincébe. Kábel mint lehetőséget szinte biztosan kizárnám.
Nincs valami ötletetek ,hogy valósíthatnám meg? Gondolkoztam ,hogy Wifi antenna ki az ablakon, lent pedig egy másikkal megfogni, illetve az áramot a pincébe a lakásból kapcsoljuk fel, így felmerült bennem az, hogy a hálózati vezetékeken át küldeni, de ezt csak hallottam, hogy létezik, tapasztalatom 0 vele.
-
Danex
addikt
válasz Gubek-Einste #40302 üzenetére
Értem, kösz.
EDigital-on van is néhány. Jó kérdés melyik lenne nekem megfelelő. Gondolom bejátszható, hogy megveszem, kipróbálom aztán ha nem jó akkor vissza.
-
Danex
addikt
válasz Gubek-Einste #40309 üzenetére
Akkor úgy néz ki D-Link DHP-P601AV AV2 - [adatlap] lenne a befutó.
Mivel a pincében egy nagyobb teljesítményű PC lenne, így annak gondolkoztam egy minőségi védett hosszabbító/elosztóra. Akkor ha jól gondolom lent a csatlakozóba menne a DLink és annak a foglalatába a spéci elosztó a PC-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
Üdv tanácsotokat kérném.
Van eg Digis gigabites internet a gyári optikai routerrel. Jelenleg erre kotottem rá egy xiaomi 3G routert AP módban.
Viszont most vettem egy Wifi6 tplink routert és az utána olvasgatás közben találkoztam azzal hogy a modemet bridge módba illene tennem es a sajat routerrel intézni a bejelentkezést.
Ha jól értem azzal hogy a digi router bridge módba rakom így minden számítást már a rendes router végezne? És akkor ez lenne a helyes bekötés?
Köszönöm es BUÉK
-
Danex
addikt
Vettem egy archer ax73 routert a digis alaphoz, viszont van 1-2 vak folt a lakásban.
Egy régi xiaomi 3g routert padavan szoftverrel uzemeltem be jelerositesre viszont van delay az atkapcsolasnál, ezt egy onemesh kompatibilis routerrel vagy jelerositovel megoldaná ezt a dolgot vagy a mesh rendszerekben is van delay?
-
Danex
addikt
Üdv, olyan dologban kérném segítségeteket, hogy elvileg mindenben "csúcs" otthoni hálózatomban a weblapok jórésze van ,hogy 2-3 másodpercet is tököl mire bármi elkezdődik.
Megnéztem F12 network tab-on és a proxy negotiate-t tart sokáig utána gyakorlatilag minden pöccröffre betölt.
Digi gigabites internet, bridge-elt modemmel, tplink AX73 router végig gigabit portokon és kábellel, speedtesten jó a ping és a sebesség is.
Mivel tudnék debugolni vagy mi okozhatja ezt? gépemen nincs proxy beállítva. -
Danex
addikt
válasz MasterMark #55297 üzenetére
Kipróbálom, annyiban érdekes, hogy ez csak az új gép óta tűnt fel (néhány hónap) azelőtt szerintem ugyan úgy be volt kapcsolva ez a funkció. Most így hirtelen jónak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest