- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
No, az omv5 telepítő a hálózatbeállítás közben elhasalt, nem ment tovább. Rájöttem valamiért nem tudja beállítani az asrock mini itx alaplapom integrált gigabites hálókariját. A net router után sima dhcpvel megy, menni kéne neki. Kihúztam a hálókábelt, újraindítottam a telepítőt. Ekkor már a hálózat beállításánál kiírta, nem tudja beállítani a hálózatot, itt átkapcsoltam kézi beállításra. Kért egy ip-t, megadtam neki, egy nem kiosztott ip-t a router mögül(192.168.0.19), átjárót, stb felajánlotta, tovább ment a telepítés, a következő hiba a tükör beállításánál volt, mivel még mindig nem volt net. Lement a telepítő, beléptem rootként, ellenőriztem a beállítófájlt: # nano /etc/network/interfaces -- ide be volt írva a választott ip címem. Utána felhúztam a hálókarit : #ip link set dev enp3s0 up (enp3s0 a hálókarim neve). Majd: #dhclient enp3s0 . Megjött a net, innentől a leírásban szereplő "apt update" paranccsal folytattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Tőzsde és gazdaság
- Ford topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Opel topik
- iPhone topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest