Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Mindenkinek sajat maganak kell merlegelni es meghozni a szerinte esszerü döntest. A bölcsek köve senkinek nincs a zsebeben
Nekem evi 5-10k km re a dizel a legkevesbe sem esszerü döntes. Ha mindenkeppen a nagy zafira kell fullrapakolva, akkor nyilvan az 1,6 benzin keves, de vannak ott még opciok....de hogy dizelt veszek, mert kevesebbet eszik, de full para van, hogy mivan, ha fel millat ott kell hagynom majd egy szervizre, ez igy total nonszensz szvsz.....ha az lenne, hogy mindegy a szerviz, van bövel tartalek, vagy ö maga szerelö vagy nem tudom es kell a dizel nyomatek, akkor ok, had szoljon (bar akkor is benzines turbosat vennek
)En ugy vettem a dizelt, hogy 30k km föltt megyek evente es joreszt palyan + Nemetorszagban, ahol sokkal olcsobb a dizel üzemanyag...igy nincs kerdes...de evi 5-10k km re....
Valoban a Nemet markak nyomtak a dizelt....de a fordulat az mar nem hiszem vagy nem hiszem kerdes, hanem itt van
Nagyvarosokban mar ervenyben vannak azok a zonak, ahova szmogriado eseten csak a legujabb dizel es azok közül sem mind mehet be es abszolut napi tema a dizelek teljes kitiltasa. Most hallgattam pont a radioban, hogy Hamburgban most arrol megy a vita, hogy ingyenes legyen a tömegközlekedes, hogy igy javitsak a levegöt, vagy tovabb szigoritsak a behajtasi zonakat es tovabb hereljek a dizeleket. Szerintem par ev es valoban elkezdödik egy drasztikus valtozas...amihez semmi mas nem kell, mint felnyomni a dizel üzemanyag jövedeki adojat, megdragitani a dizel üzemanyagot az autosoknak es mar kesz is.....a mai turbos benzinesek is kb alig esznek többet a dizelnel es kb ugyan olyan nyomatekosak. Nezd meg milyen fogyikat hoz az uj Astra a kis turbos benzines motorjaival
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem evi 5-10k km re a dizel a legkevesbe sem esszerü döntes. Ha mindenkeppen a nagy zafira kell fullrapakolva, akkor nyilvan az 1,6 benzin keves, de vannak ott még opciok....de hogy dizelt veszek, mert kevesebbet eszik, de full para van, hogy mivan, ha fel millat ott kell hagynom majd egy szervizre, ez igy total nonszensz szvsz.....ha az lenne, hogy mindegy a szerviz, van bövel tartalek, vagy ö maga szerelö vagy nem tudom es kell a dizel nyomatek, akkor ok, had szoljon (bar akkor is benzines turbosat vennek