- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
_Soma77_ #887 üzenetére
Gondolkoztam és arra jutottam, lehet, hogy mégis csak megérné a fasboot-ra irni scriptet.
A fastboot-droidboot páros lehet, hogy nem olyan kényes a kapcsolatra, mint a flash tool, hiszen, bár egy frontend, de az ellenoldal csak a kopasz hardver.
A root-oláskor is flashel a fastboot, mégsem okozott ez problémát senkinél, igaz az adatmennyiég is kisebb volt, de akkor ment 1.1-es USB-vel is, nem voltak gondok.
Lehet, hogy az intel site-ról általad belinkelt fastboot script is ezért készült. Amondó vagyok, hogy a reparticionálást és az ifwi.bin file-t fasboottal kéne megoldani, utána pedig CWM-ből egy saját backuppal kész is lenne a feladat.nos?
-
tiki
tag
válasz
_Soma77_ #887 üzenetére
Persze hogy nem egyértelmű .Csupán magára a nand méretbeli egyezőségére , illetve szórására lettem volna kíváncsi , ha egyáltalán van , vagy lenne.De mivel nem tudjuk , hogy az átszabás után ki mit telepített még fel , így ezt nem tudhatjuk már.
Elvileg egyezni kellene , gyakorlatilag lehet némi eltérés , de szerintem akkor sem lenne olyan nagy , hogy az szembetűnő lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest