Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #30907 üzenetére
En az utolso Magyarorszagi munkahelyvaltasomnal felhivtak a cegtol, elbeszelgettunk, interju, szokasos kerdes, hogy menyire gondoltam. Elmondtam, hogy mennyi, alku nincs, munkam van ennyi penzert vagyok hajlando valtani. Megegyeztunk abban, hogy rendven van az osszeg de akkor ebbol lejon az akkor meg letezo cafeteria.Itt meg beirtam egy osszeget amit nem adtak meg, mert ok tobbre gondoltak
De sok-sok hasonlo hivast kaptam mint te.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● Tilos a politizálás!
Aktív témák
- Synology NAS
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- EA Sports WRC '23
- Mobilinternet
- Fotók, videók mobillal
- Glo cigaretta
- iPhone topik
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest