Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lakers

tag

válasz SpongyaBob #1106 üzenetére

Szia! Köszönöm a válaszodat! Most már tudom, hogy melyik obi mire való :) Fórumokat olvasgatva arra jutottam, hogy ez a gép számomra tökéletes lenne, tanulásból, és arra hogy egy nagyszerű amatőr fotós legyek. Profi szinten nem célom, nem ebből akarok megélni. De hobbi szinten a lehető legjobbat akarom kihozni, és úgy gondoltam ez a gép tökéletes társ lenne, még jó néhány év múlva is.
    Esküvő-t példának hoztam fel, nem úgy akarom, hogy a párt fotózom kint a parkban, mint a legtöbb helyen, de ha ismerősék házasodnak, akkor nagyon szívesen készítenék fotókat akár a templomban. Engem elsősorban tényleg a rendezvények érdekelnek, koncert, szabadtéri színházi előadás. Ha ide felkérnek akkor a lehető legjobbat hozzam ki. Habár örülnék ha összeakadnék egy-két profi fotóssal. De egy tanfolyam árát is inkább egy gépbe fektettem, úgy jobban megéri szerintem.
    Kérdésem a fentebb említett típusnak a vakuja elegendő kivilágított épületek, és esti színházi fellépések/koncertek fotózásához? Vagy külsőt érdemes beszerezni?
    (habár lehet előbb utána kell majd néznem, olvasnom az ilyesmi fotózásához :)) )

Új hozzászólás Aktív témák