- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lakers
tag
válasz
SpongyaBob #1106 üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszodat! Most már tudom, hogy melyik obi mire való
Fórumokat olvasgatva arra jutottam, hogy ez a gép számomra tökéletes lenne, tanulásból, és arra hogy egy nagyszerű amatőr fotós legyek. Profi szinten nem célom, nem ebből akarok megélni. De hobbi szinten a lehető legjobbat akarom kihozni, és úgy gondoltam ez a gép tökéletes társ lenne, még jó néhány év múlva is.
Esküvő-t példának hoztam fel, nem úgy akarom, hogy a párt fotózom kint a parkban, mint a legtöbb helyen, de ha ismerősék házasodnak, akkor nagyon szívesen készítenék fotókat akár a templomban. Engem elsősorban tényleg a rendezvények érdekelnek, koncert, szabadtéri színházi előadás. Ha ide felkérnek akkor a lehető legjobbat hozzam ki. Habár örülnék ha összeakadnék egy-két profi fotóssal. De egy tanfolyam árát is inkább egy gépbe fektettem, úgy jobban megéri szerintem.
Kérdésem a fentebb említett típusnak a vakuja elegendő kivilágított épületek, és esti színházi fellépések/koncertek fotózásához? Vagy külsőt érdemes beszerezni?
(habár lehet előbb utána kell majd néznem, olvasnom az ilyesmi fotózásához)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest