Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Lion
senior tag
válasz
Palesztin994
üzenetére
LG CX Beta Firmware Fixes 4K@120Hz Stutter in VRR/ G-SYNC Mode
[link] -
Major Lion
senior tag
-
Major Lion
senior tag
az emby tényleg vacak, lefagy az app állandóan. Arról nem is beszélve, hogy vagy fél óra volt mire beregisztráltam, ilyen vacak onboarding-ot már rég láttam.
-
Major Lion
senior tag
Jelenleg aux-on van kivezetve a hang az erősítőbe, tegnap forrás váltás közben volt egy hangosabb pukk, azt hittem az erősítő szállt el, de aztán gyorsan kiderült hogy az aux bemenet. TV ki be kapcsolás után se jött vissza, nyomtam egy restart-ot és ez oldotta meg. Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
Major Lion
senior tag
válasz
blakey
üzenetére
Tudom hogy nem a legjobb megoldás, de kézenfekvő. Nem hiszem hogy a sávszél a gond, hiszen az XPlay megbirkózik a feladattal.
Felraktam az emby-t és minden rendben eddig, nem tapasztaltam akadozást, semmi buffering, szóval ezt fogom használni, nem ragaszkodom a plex-hez, bár jobb a felülete és az emby-nek a metadata-val is vannak gondjai, nem talált meg mindent amit a plex simán, de lehet csak el kell merülnöm a beállításokban
Kösz a segítséget mindenkinek. -
Major Lion
senior tag
-
Major Lion
senior tag
A TV-n a Plex app-ban beállítottam hogy ne égesse a feliratot. 5 percig semmi akadozás aztán kezdi az akadozást. Transzkódolás nincs, mert a DirectPlay be van kapcsolva és látom is hogy nem transzkódol, a laptop a server-m, és nem dolgozik
Egy MyBook Live van kábellel a routerre kötve, onnan wifi-ről olvassa a tv a tartalmat.
A TV nativ lejátszója simán visz minden 4K tartalmat röccenés nélkül, szóval nem értem miért csinálja ezt a Plex. Van egy XPlay nevű plex másolat, az is szépen lejátszik mindent, csak az meg fizetős... -
Major Lion
senior tag
Hello, LG C9-en Plex-et használok, DirectPlay bekapcsolva, de mégis sokszor előfordul a buffering, van hogy 5-10 percig semmi, aztán percenként buffer. Hol lenne érdemes elkezdeni a hiba feltárást, net kapcsolat, router, a külső meghajtó sebessége??
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Nyaralás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor