Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakmaster
tag
Sziasztok!
Jó pár órát beletoltam már a Philips OLED706-os tvm-be és nagyon szuper. Azonban két dolog nem hagy nyugodni.
A TV-hez a HDMI2 ARC-n keresztül csatlakoztatva van egy Marantz NR-1200 sztereo erősítő, ezen szólal meg a TV appok hangja és a TV-be dugott Xbox is. A gond ott van, hogy a Youtube alkalmazásban a kép késik a hanghoz képest. Minél alacsonyabb az épp lejátszott video FPS száma (pl. 25 és 30), annál nagyobb a csúszás, így korrigálni sem tudom. Ha váltok a TV hangszóróira, nincs csúszás. A Plex app is ezt csinálja, de minden más TV app (Netflix, Kodi) jól működik. A HDMI1-en lógó Xbox is jó. Filmmaker módot használok Pure Cinema opcióval, minden más képjavító kikapcsolva, de próbáltam a Pure Cinema nélkül is, nem hozott javulást. Az erősítő eléggé friss darab, lip-syncet is támogat. Odáig jutottam, hogy az erősítőbe dugott PC-m képét küldöm a TV-re és ott nézem a Youtube-ot, az legalább jó.
A másik dolog, hogy esetleg lehetséges kadenciahelyes lejátszást csiholni az Android TV-s alkalamazásokkal? Kodi-t és Netflixet használok, előbbinél be van kapcsolva a frekvenciaváltás, de látszólag rá se bagózik. Nem mintha így rossz lenne, csak kihoznám a legjobbat a rendszerből ha van rá mód.
-
szakmaster
tag
válasz
renziNNN
üzenetére
Philips 706-om van és a Plex kliens lejátszott mindent, még a Dolby Vision anyagokat is. Annyi problémám akadt, hogy ARC-n erősítőre küldve a hangot ha a Plexben be van kapcsolva a kadenciahelyes lejátszás (frame rate matching) akkor elcsúszik a hang. Emiatt én Kodi-t használok, ott nincs ilyen gond.
-
szakmaster
tag
-
szakmaster
tag
Sziasztok!
Második napja használok egy Philips 55OLED706-os tv-t. Tegnap még minden rendben volt, ma pedig bekapcsolás után egyből láttam a főmenüben is, hogy vízszintes csíkok jelentek meg a képen amik minden esetben látszódnak sajnos, csak így volt a legjobb lefotózni. Most futtatom a hosszú oled kép tisztítás programot, hátha megjavul.
Találkoztatok már ilyen képhibával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor