Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
Sosem értem, hogy egyvalakinél egy adott dolog tökéletes, a legjobb, másnál meg semmire sem jó. Így, mint pl. én kinek higgyek? A külső forrásból problémás HDR kezelést magyar és külföldi fórumokon olvasottak alapján írom, de panaszkodnak pl. MI Boxnál is színtérkezelési problémákra. Ugyanígy a Shieldnél is vannak gondok, pár hozzászólással korábban linkelték. Ezek alapján az android nem tűnik egy nagyon kiforrott rendszernek. De hangsúlyozom ez az én véleményem. Az is az, pl. hogy én tévén sosem torrenteznék, de ha neked ez így jó, csináld. Nehéz elhinni, hogy amikor jó pár dolog töltődik fel/le egyszerre a tévébe épített nem túl izmos hardver ezt bírja, és nem lassul be a rendszer. De nem vitatkozni akarok, csak egyszerűen mások az igényeink, és a tapasztalataink.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor