- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
65E8PLA
PE II - farkas üldözi a kisgidát...Dejudder 2
Néhány apró artifacttól eltekintve szerintem nem nagyon téved az interpoláló rutin.
Az elmosódott lábaknál látni, hogy nem teljesen olyan mintha plazmán néznéd 0 interpolációval, de szerintem több mint elégséges az eredmény.
Minél magasabbra van állítva a DeJudder, annál több lesz a képi hiba.De ez a jelenet E6V-n úgy nézett ki, hogy a két apró mozgó állat végig villogott a képernyőn.
Ugyanez volt tetten érhető a new-yorki solymos-jelenetnél. Ott is hatalmas svenkelt részek váltakoztak az apró, követett témával. (sólyom)
Ha engem kérdeztek, akkor azt mondom a svenkelés szaggatása zavaróbb dejudder 2-esen mint a kisgida vagy a farkas esetében némi artifact. De a svenkelés azért szaggat mert gyors az oled megjelenítése.
Nem tudom B8 vagy B9-nél mi lesz a szitu, E8-ban Alpha 9-es CPU van már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Drón topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest