Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
65E8PLA
PE II - farkas üldözi a kisgidát...Dejudder 2
Néhány apró artifacttól eltekintve szerintem nem nagyon téved az interpoláló rutin.
Az elmosódott lábaknál látni, hogy nem teljesen olyan mintha plazmán néznéd 0 interpolációval, de szerintem több mint elégséges az eredmény.
Minél magasabbra van állítva a DeJudder, annál több lesz a képi hiba.De ez a jelenet E6V-n úgy nézett ki, hogy a két apró mozgó állat végig villogott a képernyőn.
Ugyanez volt tetten érhető a new-yorki solymos-jelenetnél. Ott is hatalmas svenkelt részek váltakoztak az apró, követett témával. (sólyom)Ha engem kérdeztek, akkor azt mondom a svenkelés szaggatása zavaróbb dejudder 2-esen mint a kisgida vagy a farkas esetében némi artifact. De a svenkelés azért szaggat mert gyors az oled megjelenítése.
Nem tudom B8 vagy B9-nél mi lesz a szitu, E8-ban Alpha 9-es CPU van már.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- LG LCD és LED TV-k
- Jövedelem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanez volt tetten érhető a new-yorki solymos-jelenetnél. Ott is hatalmas svenkelt részek váltakoztak az apró, követett témával. (sólyom)
Vhiktor