Hirdetés
Aktív témák
-
Ye_Nő
tag
válasz PeliScan #388 üzenetére
Szia PeliScan! A MorZsin láttam ilyen billentyűt egy ember kezében, rögtön lerohantam, hogy hol vette, azt mondta, a M*str*lban, állítólag a Fehérvári úton. (Az ugyan egérrel együtt volt, de külön is kapható.) Sok szerencsét! :)
''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!
-
PeliScan
addikt
Szia, köszi, utánanézek. :)
Most lesz 4kor a ZH, enm tom mikrra megyek oda, előtte felhívlak, és a Deákon átadom az ''árut''. :)
Kurvajó lett egyébként, köszönhetően a hihetlenül unalmas társasalomstatisztika-jegyzetnek, mivel tanulgatás helyett megcsináltam a zajszűrést is, sőt, nagyonszuper CD borítót is dizájnoltam. :DDD
Némi previjúv.
:D -
Som@
őstag
#&V@yy@v$$$ŁŁ
És még a jó édes anyját az egész ámítástechnikának. :(((
Már reggel 8 óta egy hulladékba próbálok életet lehelni...Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
Ye_Nő
tag
válasz PeliScan #453 üzenetére
PeliScan, te DESIGNER- ÉS HANGMÉRNÖKISTEN!!!
Hát ez überbrutáljó!!! :))
Nem is tudom, hogyan háláljam meg... :DDD''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!
-
Som@
őstag
Az mitől lehet, hogy egy vadi új ASUS alaplap be sem bootol, csak a kék ASUS bootképernyőt látom, onnantól kalap-kabát, viszont látásra? :F
Nem sípol, nem csipog...Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
klepto
addikt
Én még csak most láttam meg ezt a topicot, de már 450 felett van a hozzászólások száma...
Nem semmi ;]Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Ye_Nő
tag
válasz PeliScan #465 üzenetére
Egész nyugodtan! :)
Még az SL45-tel együtt sem fogja meghaladni a megengedett három sort :DDD''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!
-
-
boygo
aktív tag
Egy apró felvilágosítást kérnék ! :P :F
Szeretném megtudni, hogy akkor most kinek is kell bemennie az OTP-be
adat egyeztetésre ? Lakossági folyószámlával rendelkezőnek is be kell mennie ?
Köszönöm !Nem szégyen elismerni ha másnak van jobb ötlete.
-
Matr x
aktív tag
Szintet léptem! Összejött az elég XP (nem vindóz, Tap. Pont)
Most, a kövi szintre gyúrok! Hajrá!Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
lesaux
veterán
A Real Madrid kellemes karácsonyt kívánt a Ferencvárosnak:
[L]http://www.extra.hu/lesaux/realftc.jpg[/L]
Érdemes az irányítószámot megnézni, de az országnév felülmúlhatatlan. :DDD -
Cathfaern
nagyúr
Lenne egy hülye kérdésem:
Bizonyos rágókra/cukrokra rá van írva, hogy nagy mennyiségben hashajtó hatású. A kérdésem csak az, hogy mi számít nagy mennyiségnek? :FEladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Den
veterán
Basszus néztem a hiradót, félelmetes amit az usa művel.
www.simson4t.hu
-
PeliScan
addikt
Szó szerint félelmetes... főleg az, hogy egy ilyen félkegyelmű kezében van talán az emberiség sorsa. :(
Meg tudom érteni valahol Soros Györgyöt, aki a vagyonának már a harmadát Bush leváltására áldozta, és egy kérdésre, hogy az egész vagyonát odaadná-e ha Bush menne; ''Ha teljesen biztos lenne, igen.'' -
Den
veterán
nah szal három az usával kapcsolatos hír.
- minden beutazótól ujjlenyomatot fognak venni, és tárolni fogják, egyébb személyes adatokkal együtt- a terrorizmus elleni harc jegyében
-az eu végül beleegyezett abba hogy minden usába induló adatait, többekkozött születési dátum, semélyi szám, hitelkártya szám (!!), és vallási, politikai meggyőződés (!!!) átad az usának, aki ezt évekig tárolja - a terrorizmus elleni harc jegyében
- narancssárgára emelték az usában a készültségett, mindenhol ellenőrzések, washingtonban mobil légvédlmi rakétaállomások (!!)
Az első kettő valami iszonyú felháborító. Basszus ha nem amerikai vagy akkor ohne személyiségi jogok. Az usában egy tettenért bűnözőnek is hiper szuper jogai vannak, hogy milyen adatot lehet fölvenni tárolni, stb, külföldieknek ilyen nincs ezentúl, azok alacsonyabbrendű emberek. hát fuck
A harmadik hír meg hogy milyen szépen manipulálják a saját állampolgáraikat is hogy legitimáljanak mindent a terrorizmus elleni harc jelszó alatt. Arról egy szó sincs hogy konkrétan milyen veszély is van. Terror veszély, ennyi, pont. Paráztatják az amcsikat nehogy eszükbe jusson megkérdőjelezni bármit is.www.simson4t.hu
-
veterán
Az első kettővel kapcsolatban: szerintem titokban már olyan szinten figyelnek itt is, de főleg ott, hogy az már szürreális. Ez most csak az a fokozat, amikor már szarnak bele, hogy ez kit mennyire zavar, és nyíltan csinálják. ( Szerencsére ezen nem húzom fel magam, a tetves életben nem fogok oda kijutni, nem is hiányzik. )
A harmadik jobban aggaszt... ha már nem csak megfigyelés megy, hanem katonai mozgósítás is, akkor ott valami nagy szart kavarnak. Kíváncsi vagyok, Irak után kapunk-e egy Észak-Koreát a pofánkba...And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Bash
addikt
Az első hír már nem új dolog, sőt egyes reptereken tesztelés címen már megy is. Én nem idegeskedem miatta, mert nincs értelme, túl kicsi vagyok én a Big Brother-höz, ezért nem fogok én jó ideig innen elmenni. Az meg, hogy az EU beleegyezett az csak formalitás. A beutazóknak már eddig sem volt semmi joguk, 9/11 előtt sokkal másabb volt itt az élet.
http://bashtravel.com/
-
PeliScan
addikt
Nah, mivel van tömegével üdvözlő-topic, és nem akarok az összesbe beírkálni, azt hiszem az offtopic kereteim belül kívánok
MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT! :)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Nah, mivel van tömegével üdvözlő-topic, és nem akarok az összesbe beírkálni, azt hiszem az offtopic kereteim belül kívánok
MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT -
veterán
Csatlakozom az előttem szólóhoz, mindenkinek BádogKalácsot! :DDD
((( SzániLand megint szünetel... )))And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
válasz PeliScan #494 üzenetére
Hát, remélem... valamikor 2300 és 2400 között mehetett le, szerintem holnap után, vagy 27-én, esetleg másodika környékén újra megy a móka.
Most látom csak, milyen agyafúrt aláírásod van... :)
Na jó éjt mindenkinek, stílszerűen : ''Ma este alvás.''.
[Szerkesztve]And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Bash
addikt
Sziasztok!
Olyan boldog vagyok, hogy nagyon! :)
Péntek óta folyamatosan érnek a kellemes meglepetések, nagyon jól alakulnak a dolgaim.
Két napja már megint rövidnadrágban járok, napközben a 80 fokot ostromolja a hőmérő. Most is nyitott ablaknál ülök, pedig már igencsak hajnal van. :)
Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!
Most megnézem a Terminátor 3-t a tévében.http://bashtravel.com/
-
mormota
senior tag
csatlakozok a sablonszöveghez:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=31992&start=30[/L]
#54Illusztrálok, tehát vagyok
-
Chip
aktív tag
melcsi én Kalandorra tippelek
Aktív témák
Hirdetés
- Hamis HDD WD40PURX AliExpressről
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest