Hirdetés
Aktív témák
-
marcee
addikt
Azért írtam ''nyavadtat'', mert ez kb. a legolcsóbb 5 személyes autó újonan, és nekem valahogy az volt a világképemben, hogy azt az autót kell félteni, ami _értékes_ (tuudoooom, van akinek a 2.4millió is sok, hidd el nekünk is, nem is tudtuk kifizetni, de csak drágább ennél szinte minden másik). Szóval remélem érthető.
(Igazán nem kell minket irigyelni, az anyagi helyzetünkért, kirohadt a seggünk alol a 16+ éves Samara, ezért kellett új kocsi, hitelre)\m/
-
mormota
senior tag
a moderátor feladata, hogy moderálja a moderálatlan moderálni valót:)
Illusztrálok, tehát vagyok
-
marcee
addikt
Most egy viszonylag frissen telepített Xp-s gépnél ülük. Belevertem a rack-em, de ez a kis hülye kikapcsolgatja benne a vinyót, pedig kikapcsoltam ezt a funkciót az energiagazdálkodásnál.
Bár most jut eszembe, hogy a gép is új, lehet hogy bios-ból csinálja?\m/
-
twollah
nagyúr
Egyszeruen olni tudnek!
Szemet Sony CD-R.
Nem tudom visszaolvasni rola az adatokat. -
Som@
őstag
[L]http://web.icq.com/shockwave/0,,4845,00.swf[/L]
Jó szórakozást. :)Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
csudri
őstag
Jaja, de nagyon be vagyok éán állítva! Vége a szorhgalmi időszaknak! A sör, a bor , a pálinka csússzon le a torkombaba (made by Narancs, Tetves és Dugó)!
-
PeliScan
addikt
Van értelme az életnek..? nem hinné, pedig tocip is volt róla... hátáhtá. asszem megyke is pancsikolni. ;)
-
tildy
nagyúr
na megérkezett a nyelvvizsgám:)yippi
beadta az unalmast a hangfalam:((
és az esti céges bálra kéne nézni valami alkalmi motyót...."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
jeges
senior tag
nálunk októberben vót céges banzáj, a végére kezdett egy kicsit ''ereszd-el-a-hajamat'' stílusú partiba átcsapni, akkó' meg hazazavartak minket (negyed5-kor) :)
ma meg karácsonyi koncert lesz, rongyrázós-nagyestélyis-állófogadásos
sajna szmokingom nincs, de sötétkék öltöny csak megteszi...
meghívóra nem írtak semmit...
kíváncsi vagyok, milyen lesz... :U -
salazol
őstag
Nem tudtok valami egyszerű ingyenes progit vagy módszert, hogy XP alatt egy egyszerű billentyűkombinácóval, vagy még jobb lenne funkcióbillentyűre programozhatóan háttérképet cserélni XP alatt? Vagy csak eltüntetni a háttérképet egy gombnyomással.
-
félisten
Jó napom volt tegnap. :)
6 vizsgából 3 megvan. :)while (!sleep) sheep++;
-
félisten
Köszi, én is örülök. :)
Elmondanám, hogy hanyasra, de hát szerénységem tiltja. :Dwhile (!sleep) sheep++;
-
Bash
addikt
Nagyon szép napom volt tegnap!
Ajándékozás volt a munkahelyen finom ebéddel egybekötve. Múlt héten mindenkinek kellett húzni egy nevet, és tegnap őt kellett megajándékozni. Ezen kívül én megajándékoztam a közvetlen főnökömet és egy embert, aki nagyon-nagyon kedves számomra. Olyan jó örömet szerezni! Nem ért egészen váratlanul, hogy ő is gondolt rám, nagyon szép ajándékokat kaptam. :B
Megtudtam viszont, hogy dolgoznom kell 24-én és 25-én is, várható volt.
Nemsokára indulunk Orlando-ba kicsit fagyoskodni:
[L]http://www.gaylordhotels.com/gaylordpalms/things_to_do/IcePalms.cfm[/L]
A videót érdemes megnézni:
[L]http://www.gaylordhotels.com/gaylordpalms/media/GP-ICE03.wmv[/L]
Valószínű lesznek képek is, majd valahogy közzéteszem.http://bashtravel.com/
-
Bash
addikt
-
veterán
Meg jelent ''zsírt'', ''puccos''t, stb.
Egyébként pedig ''Evil to him who evil thinks.'' ;]
[Szerkesztve]And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
tildy
nagyúr
Na megérkezett a nyelvvizsga-bizonyítványom:)
De a páromnak anno volt benne egy betétlap is (ő angolból csinálta , tehát angol nyelvű betétlap volt).
Nekem miért nincs?:O:O"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
irásbeli:67%
szóbeli:63%
Azt hittem írásbeliből az olvasáskészséget néző rész jobban sikerült. na de mindegy.(40/25,20/18,40/24<-ez az eredményem, mennyi pontból mennyit értem el )
A betétlap (ne röhögjetek) úgy tűnik csaka régi biziknél volt.Egy belső lap volt, a nyelvvizsga nyelvén..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
mormota
senior tag
és milyen? rigó utca?
Illusztrálok, tehát vagyok
-
Bálintosz
senior tag
Hi, a gépemről most szedtem le egy W32.Spybot.Worm nevű vírust, hallottatok már erről?
Xelo vagyok.... GanXta aXta maAAXta...
-
Bash
addikt
Tegnap este 10 körül értünk haza.
Délelőtt voltunk egy kicsit vásárolni Orlando-ban, fél hatra mentünk a Gaylord-ba. Nem tudom mit mondjak, csodálatos volt. Életemben nem jártam szebb helyen. Azt mondjátok nem igazi a karácsony hideg és hó nélkül. Meg kell cáfoljam, szerintem sokkal szebb is lehet. :)http://bashtravel.com/
-
PeliScan
addikt
Tud vki mondani egy jóféle lakberendező, lakástervező szoftvert?
Nah mielőtt mindenki elkezdene irigykedni; nem, lakásvásárlás még olyan távol mint innen egy dolog ami nagyon távol van (:) (Két okból is sántit kicsit a dolog; feltételezi hogy addig a nagyon messze időpontig még együtt leszünk, és feltételezi hogy egyáltalán eljön az a nagyonmesszi időpont) Mindenesetre nem szeretném elrontani a játékot, tehát lécci mondjatok vmi effél progit... mittomén, lehessen benne bútortrendezgetni, meg szobátcsinálni, meg ha kiscicát lehet a TV tetejére tenni, az már csak pluszba jó. :)
(ha freeware, az könnyíti a dolgom, ha nem, akkor legalább ismert legyen...)
Köszönöm előre is! :)
(Bash; tudom, hogy jövök Neked egy levéllel már lassan két hete; ne haragudj, ez az ZH időszak most kissé összecsapta a fejem fölött tornyosulni készülő sötét hullámfellegeket ileltve felleghullámokat; ígérem, pótlom! :B) -
tildy
nagyúr
Viszont ez az egyetlen hely, ahol nincs magnó alapfoknál.Összeségében nekem nincs negatív véleményem a rigó utcáról.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
twollah
nagyúr
Ujabb het, ujabb hatalmas harapas a szaros szendvicsbol.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- Vodafone mobilszolgáltatások
- BMW topik
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.