- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mindennek van célja. legalábbis eddigi életemben minden rossz (vagy legalábbis a fontosabbak) mind jóra fordultak. a melóhelyen is. egy szuper helyen kezdtem, nagy összetartás, de át kellett mennem egy másik osztályra, ami ennek az ellentéte volt. viszont vittem magammal az ott "megtanult" dolgokat, és erőltettem, amennyire tudtam. miután egyre többen elfogadták, és a főnök se baszogatott érte, jött a vezetőcsere, és most ismét ugyan annál a nagyfőnöknél vagyok... csak épp közben a másik oldalról is tanultam sokmindent. úgy érzem így utólag, hogy a sok kellemetlenséggel együtt jobban jártam, hogy át lettem téve a "mindenki által utált" osztályba.
kb. 2 héttel ezelőttig azt hittem, nem lehet olyan, hogy legalább pár óránként ne jöjjek fel a ph-ra. a reggeli mellett végigolvastam az off éjszakai termését, meg írtam is. aztán az informatikai szabályzat erőteljes emlegetésse mellett a vezér bekeményített, azóta a netre alig mentem fel, és a melóhelyről nem ph-ztam. viszont sokkal többet tudtam dolgozni, és már a jelenleg futó 4 témám mindegyikének látszik a vége. a ph-ra csak délután/este jut időm... de ha lesz egy szusszanásnyi időm, akkor lehet, hogy ismét napközben is megoldható lesz a kultúrált feljövetel.
úgyhogy fel a fejjel, próbáld meg meglátni a kihívást, és ne menekülj előle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémháza Laptop 16" -45% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- Asus ROG STRIX Scope II MAGYAR KIOSZTÁS
- Asus ROG Harpe Ace Aim Labs
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest