Hirdetés
Aktív témák
-
addikt
Ez igaz, de a gátak javítása, a hegyekből a víz levezetése csatornákon keresztül már nem az. És mindennel csak addig foglalkoznak, ameddig a hírműsorokba megy, nem 1 és nem 2 árvízes ripot kezdődik úgy, hogy a legutóbbi árvíznél is ez volt a helyzet és ugyanúgy zajlott le.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
erdey_a
addikt
Tapasztalataim szerint az OFF látogatóinak elenyésző hányada jár iskolába, de ha jár is, olyanba úgysem, ahonnan ne tudna PH!-zni.
fokukac: Én sem szeretem a hétfőt. De legalább a mai szokatlanul nyugis. Már-már unatkozom Legalább van időm a szervezeti átalakításokkal foglalkozni. Már megcsapott a változás szele.
[Szerkesztve]Vérboci
-
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
igen, a modoknak is szabad hányniuk. de egy ex-modon kívül senki nem szeret. a teljes verziót meg technikus barátom beidézte. asszem második alkalommal. meghallgatni jobb.
(figyelitek, hogy Vlad milyen mélyen hallgat a #1565-ben feltett kérdésről? biztos csúnyább lett. bár onnan nehéz...) -
VladimirR
nagyúr
sajnalom, nem az en szerzemenyemrol van szo (es lehet, nem is mindenutt pontos) => Bovebben: [link]
egyebkent nem, modoknak sem szabad mindent
sot, mivel a ph-n ugyis demokracia van, inditvanyoizom, hogy szavazzuk meg ngabor2 moderatori rangjanak visszavetelet a fenti hozzaszolas okan
peterkeT: egen, elnezest a korosztalyos tartalom miatt
ngabor2: valaki azt mondta nekem, nem is olyan reg, hogy (idezem) ha egy férfi egy fokkal szebb, mint az ördög, akkor gyönyörű
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
Neeem. A párom nem kötődik az anyjához, ezt félreértetted. Ép ellenkezőleg Csak nem akar balhét. Mert ha velem jön valahova, vagy nem úgy történik ahogy azt odahaza szeretnék, akkor megy a puffogás. Ebből van elege és amig otthon lakik ezt inkább el akarja kerülni. Ezért is költözünk össze mihamarabb. Akkor már puffoghat az anyuci, úgysem halljuk
Vérboci
-
erdey_a
addikt
Nézzd. Ha valakit minden lépéséért baszogatnak egész életében, akkor nyilvánvaló, hogy inkább próbálja elkerülni a konfliktust. Igazi megoldás csak egy van, mégpedig ha elköltözik otthonról. Persze elsősorban nem ezért költözik el, hanem azért, mert én vagyok a párja és szeretjük egymást.
Annyira nem drámai amúgy mostanában a helyzet, az utóbbi időben nyugi van. De mint említettem ez köszönhető annak, hogy a meló miatt kevesebbet van otthon így veszekedésre is kevesebb az alkalom. Mostanában én is ritkábban megyek ki ugyanezen ok miatt, szóval most jó minden.
És tényleg alakul valamiféle elfogadás/beletörődés az anyós részéről. Hiába, az idő mindent megold.Vérboci
-
erdey_a
addikt
Azért erősen túldramatizálod a dolgot. Ennyire nem rossz a helyzet mondom.
Tegnap pl. miután párom kezében eltörött a pohár és erősen felsértette a bürkéjét, bement az anyja, bekötözte (nővér) és bevitte a balesetire. Minden szép és jó.
Csak néha bekattan. De mindenkire olyankor a családban.
Szóval nem egy brazil szappanopera azért.Vérboci
-
-
csapos2
addikt
A TFT monitor fényerejét a háttérvilágítással állítjuk, így van? No most, ha én kiszerelem a világítást, akkor a kristályok állandó fényerővel világítanak, színtől függően, igaz? A videokártya vezérlőjében lehetőség van fényerőt, kontrasztot, gammát állítani, a világítás nélkül maradt kristályokat vezérlem mindezekkel, vagy ez csak megtévesztés?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
csapos2
addikt
Ok, a kristályok nem világítanak, csak elfordulnak a fény útjából, így helyes?
Tehát akkor megállapítható, hogy nem fog változni semmi a háttérvilágítás nélkül?
Ami azt jelenti, hogy igencsak kontrasztos TFT kell vennem.Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
csapos2
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest