Hirdetés
Aktív témák
-
bandus
veterán
Izé, az 1/4-ből és a -1/2 ből hogyan lesz -1/4 a kitevőben
jóvan..fáratt vagyok.. de, hogy lássátok milyen becsületes vagyok nem törlöm ki eme kezdetleges kérdést.. szép lesz így az emelt éreccségim...
mod2: nem számoltad el, jó az a -1/4
mod3: közben énis rájöttem, mekkora jó dolog ez a mod gomb
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Hujikolp
őstag
nembaj, nekem megéri. (te bohócot csinálsz magadból)másnap már senki nemfog rá emlékezni...
amugymeg nemhallottam még erről a rövidítésről. mindig tanul az ember.
Xpod Neked nagyon köszönöm a segítségetr meg azoknak is akik megprobáltak segíteni...
a többivel inkább meg megszenvedek, azt lesz ahogy lesz, és egyáltalán nem sértödtem meg. Ez még belefér.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz tiv83us #3505 üzenetére
Üdv!
Ha már úgy is angol órát tartasz nem fordítanád ezt le nekem?
The Sherwin Williams Satin Interior color matched to Behr Silver Screen with Wasco brand Sparkling White Pearlescent mixed at 25% (Panel C) is very comparable to using original Behr paint (Panel E). The better definition in colors and blacks makes the painted screen more acceptable over the blackout cloth in almost all instances. The mix could probably be increased to 30% of the pearl and get even better results
Előre is köszi.Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
bandus
veterán
Az utolsó előtire nektek mennyi jött ki? nekem 6.gyökA/3.gyökB, vajon jó-é ez
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
addikt
-
Hujikolp
őstag
Mármint az én hozzáállásom? Akkor nagyon köszönöm, ez nagyon jól esett!
szerencsére nemvagyok olyan nagy sértődős, és én is lazábban fogtam fel mint álltalában, tudom h nemkell minden hozzászólást 100%-ban komolyan venni. hát nem is vettem. és tényleg én is jót nevettem rajta.
és mégesgyszer kösznök mindenkinek mindent!
(#3512) Xpod esetleg ha szerencsém van akkor bekerülök a ph! aranyköpéseibe is kitudja. De nembaj, legalább fognak rám elmékezni, (ha fognak )
[Szerkesztve] -
addikt
Nem tudtam, hogy sörösüvegből cumiztatták.
Cumizott 500ml-t, büfizett kettőt, megigazította a zacsit és aludt tovább. Pont mit most, csak annyi változott, hogy már nem kell tisztába rakni, ezt megtudja csinálni saját magának.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
tiv83us
veterán
válasz csapos2 #3522 üzenetére
Targyalasok folynak orszag-szerte...
Egyelore egy biztos, a VIP-klubtagsag $250.00 lesz egy honapra, szuperhigenias wc, ezust /elomelegitett/ uloke, selymes, vastag wc-papir, Hustler magazin es szelessavu net.
A tobbi meg elokeszuletben...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
-
BlacKSouL
addikt
Baracklekvár. Szeretem.
Baracklekvár-főzés. Nem szeretem. Főleg ha nekem is kell csinálni. Az hogy megmosogatjuk őket, vagy hogy ledaráljuk, meg hogy ott köpködtetjük a tűzhelyen, és még a plafon is lekváros, aztán hogy félóráig kanalazgatjuk az üvegekbe, az még hagyján. De hogy vagy 15kiló apró szemű barackot egyesével meghámozzuk, ugyanis olyan csúnya és néha kemény a héjuk, hogy kár lenne belefőzni, az már mindennek a teteje. Na de aztán a több órás hámozás-pucolás végén az ember könyékig-fülig-gatyáig ragacsosan végre feláll, és boldogan nyitja meg a megváltó vízcsapot, hogy lemossa végre magáról az édes trutymót, és elválassza kezétől a kést, és akkor a vízcsap boldogan azt mondja: kkhhhhööhhkhkkkhöööööppffffBUMMMöhhööööökhkhkhkööccssszszzhhh. És kimúlik...
Na az odabasz. És akkor a méregtől az ember rögtön WC-re kell rohanjon, és elhasználja az utolsó adag vizet. És mindent összeragacsoz. Magát is. Még jobban. Aztán persze előkerül a vésztartalék-flakoncsoport(vagy fLaokoncsoport?) víz és minden megtisztul idővel. És mire végre minden ragacsmentesítődött, az utolsó mozzanatoknál a csap megszólal: hhhszszsszsscssööööhkpfffööhköppöffBUMMpöfföBUMMpöffökhhhh....és okádja magából a vizes rozsdát a csapba, néha rakétaszerűen szétrobbantva azt a konyha minden pontjába(BUMM) Majd végül félóra kínlódás után a rozsda-víz arány megváltozik, és csaknem kitisztul. Hogy aztán egész este elfelejtsen melegvíznek lenni. Minél előbb fürdik ilyenkor az ember, hogy az ordítás-sikítás ne verje fel a szomszédokat. A lekváros üvegek faládákba kerülnek, az emberek pedig ágyba. Holnap is lesz nap...Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tiv83us
veterán
válasz csapos2 #3526 üzenetére
Meg, hogy nonprofit...Aki nonprofit sz@rasra vagyik, az menjen a Keleti pu. aluljaroba
Aki maga elott akarja latni a vilagot es vilagmegvalto gondolatokkal es onmagat milliomossa tevo ichleteket akar, az jojjon az en leendo luxus wireless szarodamba, elomelegitett, szemelyreszabott ezust klozifedovel, sajat szajiznek megfelelo illatositoval es kedv-szerint elokeszitett szines, selymes papirral. Ez a deluxe szolgaltatas.
Aki egyszeri customer, az $15/alkalom, a sima klozet /no elomelegites/, sima feher papir, no Hustler magazin, nem szemelyreszabott uloke es egy compact PC laptop, amin a www.shooshtime.com is levan tiltva. Ez businessAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz Racecam #3530 üzenetére
Csak egy szo: 25 Cent/alkalom. A tobbit kepzeld el Te
/Kis hendikepp: Magyar Naracs, kifogyo allapotban levo papir, fa wc-uloke, ''Hajra UTE'', ''B@zd meg anyad'', ''Itt jartam'' gravirozas az elvalaszto falakon. Ja es kiurult szappantarto, hideglevegot fujo kezszarito...de ez meg csak a kezdet.../Always Outnumbered, Never Outgunned
-
csapos2
addikt
-
erdey_a
addikt
válasz tiv83us #3486 üzenetére
Hol itt a sarkítás? Gömbölyű ez az egész.
Amennyire emlékszem, valami vicc topikos műbalhé miatt pörögtem fel, aztán erre rájött akkoriban, hogy nem voltunk puszipajtások VladimirR-ral.
Nekem úgy rémlik, hogy erdeya-ként az utsó hozzászólásom valami ''B+ VladimirR'' volt.
Nyilván nem ez az egy volt akkor a számlámon, de mint utolsó csepp, ugye
De látom félreértetted a hozzászólásomat, eszemben sincs ezt felhozni. Illetve felhozni felhozom, de egyáltalán nem számonkérő előjellel.
Csak nézegettem a saját adatlapom és láttam, hogy már 377 napja annak a csúnya esetnek. Talán ha akkoriban van tempban, akkor csak hűsölni küldötök. De nincs jelentősége. Nem vagyok azért egy háromszínű ámokfutó
Persze ha erre van igény én szívesen...Vérboci
-
tiv83us
veterán
válasz csapos2 #3532 üzenetére
Egyelore csak az Allamokban lesz elerheto a szolgaltatasunk, majd talan idovel...
Idokorlatrol szo sincs, az a ferfi nem totalis meggyalazasa lenne. Egy koltot sem b@szunk hatba egy bekatalppal mikozben epp valami hoskoltemenyt ir...
erdeya: Egyresz utolso csepp volt, a masreszt a Jogos moderalast szemetelted, mikor kertunk, hogy privatba intezzetek. Amugy valoszinu tempbant kaptal volna, dehat koszond az akkori vezetesnek, akkor meg nem voltAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz csapos2 #3535 üzenetére
En egy hatalmas recepcios asztalt kepzeltem el /metal detektorral of korsz/ es magneskartyas belepteto rendszer a VIP tagoknak, a tobbi pedig a recepcional az oltonyos, napszemuveges uriembernek fizet /VISA-t, MASTERCARD-ot, es Diner's Club kartyat is elfogadunk/. Adni kell a stilusra...Ugy hallom januartol a bulgarok es a romanok is EU-tagok lesznek, ugyhogy takaritokban sem lesz hiany /boccs/.
Most viszont visszadoglok, mert 3:17 AM van es 6-ra megyek dolgozni...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
csapos2
addikt
Vajaspogácsa+csilisbab, hmmm... nyami...
Így jár az ember, ha teleszájjal ír
[Szerkesztve]Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
ladybug
őstag
válasz csapos2 #3543 üzenetére
Nem. Mér megint vmi kütyüt hozott haza tegnap.
Szerintem nekünk nem a hangszerek lesznek a megfelelő cekceszközök, hanem a számítógépek vmelyik alkatrésze.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Sipi
addikt
válasz ladybug #3544 üzenetére
Hűha, kaja és cekc, akkor benézek!
Figyu, valahogy dumáld le a belső számtech eszközökről, mert azok rettenetesen szúrnak ám!
Egy klassz USB-s külső modem, az már igen...
Mod: na ugye! Xpod is próbálta már!
Sipi
[Szerkesztve]Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
Lord Zero
addikt
figyu (racecam, te is )
melyik a legolcsóbb 17'' (vagy akár 15'') tft monitor?
(nem nekem kell, nekem itt van a kis 730bf drágaságom a maga kvékelős 4 milijével, és imádom, meg minden - a nyóccáz ms-os tft-k lelkivilágában épp ezért sosem merültem el)
ha jól értettem, az illető gyakorlatilag pusztán és kizárólag csak fapados irodai alkalmazásokra használná + net - kb 45k lenne rá - ergo utánhúzás, két hetes késleltetési idő, stb nem számít
kösz
[Szerkesztve]nem, mindegy
-
jeges
senior tag
nem győzök csodálkozni, milyen jól tudják egyesek, melyik vga mennyire szúr...
legközelebb az aktuális tesztben is lehetne pontozni, hogy a tesztelt cuccok mennyire...khm...ergonomikusan lettek kialakítva.
Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest