Hirdetés
Aktív témák
-
-
tildy
nagyúr
Moat én is hasonlóan vagyok haragos, aug. 26-ra kellett volna átérnie az óceánon túlról egy könyvnek. (Júli végén, aug elején postázták) ) Még sehol semmi.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Kidus
őstag
-
tiv83us
veterán
Allitolag nem ajanlva adtam fel es igy nem tudnak vele mitkezdeni. Azt mondtak a magyar posta kozpontjaban, hogy varjunk, majd csak...
Ja es hogy a feladonak kell amugy is utananezni. En utananeztem, az orszagbol kiment ezt kozoltek velem. Majd adtak egy telefonszamot, felhivtam, beutottem a customer szamomat es erre a gep jokedvuen megkoszonte es lelkesen elkoszotn ''goodbye!''.
En meg lasagna szajjal meg kikerekedett szemekkel neztem ki a fejembol.
Mindegy nem kuzdunk, feladok megegyet, agyonszarrabiztositva, hiper-szuperexpressel...
Hihetetlen, hogy igy kell csomagot kuldeni Magyarorszagba, kulonben zsebrevagjak...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
-
Cathfaern
nagyúr
Ez olyan dolog, ha az alkalmazottak azt látják, a vezetőik szarnak az egészre magasról, akkor legyen bármilyen szorgalmas is kezdetben, ő is el fog jutni idáig.
De ha a főnöke igenis megköveteli a rendet és a normális hangnemet, akkor vagy be tartja, vagy rövid úton el lesz távolítva.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
föccer
nagyúr
-
parandroid
félisten
Jaaa, aszittem felcsíptél valami fehérnépet, és lehozod bemutatni.
Mikulás bácsi: Egyszerű dolgod van, csak a kis terroristák agyát kell átkalibrálni, hogy ne a szupermant meg a betmant tekintsék világmegmentő hősnek, hanem újra téged.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Gh0sT
addikt
-
Natasa
tag
BMW
igen, igen Kőbánya, a 28-as villamos vonlán van, Orcizi tértől 1 megállóra
Nyolcadik utas a halál megy. Éljen Ripley!!!!
BlacKSoul: megesik, hogy a csiga elesik
Ghost: te meg mennyé aludni, vége van a gyereknapnakAz élet túl rövid ahhoz, hogy csak úgy elmenjünk mellette!
-
parandroid
félisten
Ja, ha meg nő van a dologban, akkor az extrém béltartalom különösen problémás lehet. A részegség meg pláne. Úgyhogy józanodj. Utána felhívod egy kávéra, vagy mi a projekt?
Névrokonod? Csinos lány lehet az a Tibi...
Film? Barbarella vagy a RHPS? Előbbi sajnos nincs, utóbbi ma óta igen.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Integra
titán
ezek szerint több vasat tartasz a tűzbe
sebaj, legalábbis egészen addíg amíg az egyik összejön, de rájössz hogy gáz és a másik kéne inkább, de ő még nem jön össze, de aki megvan azzal jó dugni, de ha a másik összejönne, akkor meg aki eddig megvolt azzal kéne csinálni valamit..
a világ nagy és eget rengető dilemmái...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
parandroid
félisten
Neked minek fűtés? Csak most kezdődik a pingvinszezon.
Ping-wins. Höhö. Ez milyen hülye szóvicc már..
Asszem fáradok. Megyek aludni.
Katica: Egyszer nyertünk egy Pickwickes medvét.
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest