Hirdetés
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
csapos2
addikt
Szar dolog bekerülni egy közösségbe, úgy, hogy tudod magadról, nem vagy oylan értékes a közösségnek mint a többi tag.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
tildy
nagyúr
Természetesen nem jött össze Anglia.
Valószínűleg a felmondási időm miatt.
Faszkivan
Kurvaélet komolyan. Hogy sosincs szerencsém. Sose."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tiv83us
veterán
Tildy: Mi nem jott ossze? Meselj.
Anglia amugy sem egy kanaan, vannak jobb EU orszagok is ahova lehet menni dolgozni.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tildy
nagyúr
válasz tiv83us #3856 üzenetére
Ez:
[link]
Igen vannak más eu-s orszagok is, de itt oclso szallas, olcso kaja is lett volna, es jol megtanulhattam volna angolul Elegem van amr , hogy két éve sosincs szerencsém. Nyárona pannon (2 ember maradt a végső interjúra, egyik én voltam), msot ez... Akkor ibm sem jött össze.. A jelenlegi munkahelyemből meg már kicsit elegem van
Már okt 11-én kellett volna menni, aki ki tud akkor menni, az mind fel lett véve. De nekem ugye 30 nap a felmondási időm
Az órabér egyébként nem lett volna sok 5.5 font, viszont mivel étteremben vagy büfében lettem volna , így akaja 1.5 font, a szállás pedig 30 font/hét.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz brownus #3859 üzenetére
Felmondási idő viszont még mindig létezik. Sajnos 30 nap előtt elvileg nem jöhetek el, csak ha ők mondanak fel
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
parandroid
félisten
A két fél közös megegyezéssel eltekinthet a felmondási időtől.
Másrészt felmondás esetén ki kell adniuk az éves szabadságod időarányos részének maradékát, ezzel is nyersz pár napot.
Emellett még mindig bármikor elmehetsz táppénzre a felmondási időd alatt is, bár ha szőröznek, elvileg a felmondási idő addig áll, de ezt a lehetőséget végképp nem szokták kihasználni a munkaadók - már csak azért sem, emrt nekik a te táppénzed is pénzbe kerül.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tiv83us
veterán
5.5 Font /-ado/ az rettenetes keves es mivel nem vagy angolbol a legperfektebb /ezt nehogy serteskent fogd fel/ igy valoszinuleg bedobtak volna mosogatni, vagy takaritani minimalberert. Az egy jo dolog, hogy a kaja olcso, de utazni is kell, ami rettenetesen draga. Tovabba az sem mindegy, hogy hol es milyen emberekkel helyeznek el. /Ha Angliaba keszulsz egyes-egyedul, akkor felejtsd el a privacy-t/.
En errol a plakatrol pontosan a tipikus nyalcsorgato magyar ugynoksegi suket dumat vagom le. Ezert szerintem ne fordulj be.
Nolf: Gogo [link]Always Outnumbered, Never Outgunned
-
NoLF
veterán
ki mit mond, ha azt mondom hogy a teljes lakás festése 2 héttel ezelőtt lett kész a fürdőszobánk pedig most így néz ki?
[link]
mert nekem lenne mit mondanom, csak nem merem.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
azt ugye tudod hogy mostmár hiába van felmondási idő a szerződésedben, foghatod magad és már másnaptól nem mész dolgozni?
munkaügyesünk mondta, hogy már ez a helyzet. hivatkozol erre arra, viszel papírt hogy neked holnap már menned kell ideoda, és viszlát.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
válasz tiv83us #3865 üzenetére
Utazni nem kell, helyben van a munka, 3 percre.
Tiv61: ketten lettünk volna egy szobában, helyben, és ezt úgy számolták ki, hogy heti 35+10 túlóra. Ha így számolom heti 99E ft (500 $)ütötte volna a markom. Ismerve takarékosságomat tényleg kijöttem volna havi 50E forintból, (+a szállás)
-
tiv83us
veterán
Egesz jo ez a writeonit.org
Ez sem rossz: [link]Always Outnumbered, Never Outgunned
-
NoLF
veterán
válasz erdey_a #3874 üzenetére
ki kell majd bontani az egész fürdőszobafalat...
és sajnos nemtok inni, mert épp tegnap kezdtem méregteleníteni, 1 hónapig se pia, se cigi, se hús, se semmilyen károsanyag, lehetőség szerint.
csak víz víz víz.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
parandroid
félisten
Lehet hogy ez intő jel, hogy azért a víz az úr...
Lakást nem hitelre vettétek? Mert ha igen, akkor szinte biztosan van rajta biztosítás is, ami fizet valamennyit iylen esetekben.
Sőt, jobb helyeken a lépcsőháznak is van biztosítása olyan esetre, ha nem egy adott lakónál történik valami, érdemes rákérdezni a közös képviselőnél.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tiv83us
veterán
válasz Kalandor #3879 üzenetére
Csak hulyulok ezen a writeonit.org-on. Mindenki szerint hulye vicc, de ettol fuggetlenul sose nem tudhassad...
erdeya: Mirol szol ez a visszaszamlalas? /Kihagyom magam a magyar politikabol mostansag...se idom, se semmim halistennek. Szal mi lesz ha lejar az ido??Always Outnumbered, Never Outgunned
-
NoLF
veterán
válasz parandroid #3882 üzenetére
most volt itt a közös képviselő. a lakáson nincs hitel, és két lehetőség van.
ha a főnyomócső ment el, akkor a ház fizeti a költségeket, ha pedig a mellékcső akkor saját költség, viszont biztosítás az van.
tehát itt most nem is a költségek., hanem az ideg az ami igazán szar... hogy 2 hete gyönyörű a pecó és erre tessék...
2 év alatt nem volt beázás, most hogy kifesttettük, van.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Racecam
nagyúr
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
tiv61us
őstag
mi meg tt beszelgetes kozben annka remenyunknek attunk hangot, hogy legyen beke es nyugalom
ez nem politika
ez alapveto
asszem
a tobbit persze, aki affinitast erez, lejatszhatja a poltopkban gondolom
engem most az erdekel tud -e egyenliteni a Twins
[Szerkesztve]"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- Gyári Lenov 90w laptop hálózati töltő sárga, téglalap alakú csatlakozóval!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest