Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz tiv83us #3667 üzenetére
Jóvanna..poénnak szántam, nem jött le.
Biztos sok mindenben igaza van..
Ékezet nélküli értelmezés No.1: Nem utálom, de miért szeressem?
Ékezet nélküli értelmezés No.2: Nem utállak.
Ékezet nélküli értelmezés No.3: Én ugyan egy fillért sem utalokAláírás (nem kötelező megadni)
-
Grafiqs
őstag
válasz tiv83us #3821 üzenetére
Naja, egy ilyen lénynek valóban megváltás a börtönnel szemben. Mert az ilyet még ott sem szeretik. Mint a pedofilokat.
Kidi: Erkölcsileg aláírható az érvelésed. Valóban nézhető úgy, hogy nem vagy jobb nála.
De morálisan szerintem nem. Nézd onnan egy ilyen lényt, a Te a mi adónkból tartanak el élete végéig, és gondoskodnak arról, hogy a lehetőségekhez mérten jó körülmények között tölthesse élete hátralévő részét.És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Lord Zero
addikt
válasz brownus #3893 üzenetére
szerintem az igazság a #3881-ben van
minimum egy halovány igénynek (vagy vágynak) kell feltámadnia a lányban a frídöm (vagy nevezzük bárhogyan is) iránt, ahhoz, h minél sérülés- és sokkmentesebb legyen a béklyók ripityára zúzása
ám amíg a ''mit mondanak mások''-gondolat nem csak üresjárat, hanem autentikus (azaz vegytisztán ezt is gondolja/érzi, mindenek felett), addig a lány kicsilány marad
szerk. egy terrorhelyzetben kétféle alapvető ellenreakció szokott termelődni az emberi fejekben: a. elhúzni a picsába, minél gyorsabban, minél hamarabb, vagy b. rettegni az a.-nak még a gondolatától is (ergo maradni)
lehet, h a leányrablás megoldás erre, nem tudom..
[Szerkesztve]nem, mindegy
-
ngabor2
nagyúr
válasz Grafiqs #3902 üzenetére
a lehetőségekhez mérten jó körülmények között tölthesse élete hátralévő részét de miért kellene így töltenie? nem nyaralni van benn, hanem bűnhődni. akkor meg tudja meg, hogy nem kellett volna olyat tennie... ja, hogy jönnek az amneszti internésönelék? ki nem xarja le őket? aki ott van, az már nem minden esetben tekinthető embernek. a társadalom szemében pedig semmiképp.
-
Lord Zero
addikt
válasz erdey_a #3898 üzenetére
az én barátnőmet anno 23-24 éves koráig tartották ''fogva'', aztán jöttem én
nem volt egyszerű, este 10-11 órára hazamendegélés, no éjszakai kimaradás, satöbbi, satöbbi, amiket te is nagyjából felsoroltál
de a lányban hatalmas vágy és indulat dolgozott, h megbuktassa ezt a rendszert és sikerült, pikk-pakk (olyan volt, mint mikor egy sakk meccset, amire mindkét fél évekig készül, nem játszanak le, mert a második lépésben mattot kap a csúnya fél és értetlenül bambul a táblára, h hát ez meg hogy lehetséges.. - és innentől nem maradt sok visszlépés)
a lány azóta a gyermekem anyja
tehát a forradalomban igenis van perspektíva, ha van hozzá megfelelő szövetséges forradalmár
akasszátok fel a királyokat!!nem, mindegy
-
BlacKSouL
addikt
válasz ngabor2 #3904 üzenetére
Hmm. Nem láttad még a Palma de Mallorcai új börtönt. Nekünk is csak kívülről mutatták, de elmondták hogy sokan azért mennek át a szigetre a környező helyekről, hogy ott elkapatva magukat oda kerülhessenek be. Minden cella légkondícionált, napi 3x éttermi színvonalú kaja, könyvtár, közösségi szobák, stb. Lehet hogy UL az egész, de számomra még ezek is hihetőek. Mondták hogy ne essünk hanyatt, de lehet hogy a buszon utazók közül néhányan kevésbé luxusszínvonalú szállodában töltjük el az időt, mint a rabok ott bent. 2 apró különbség, hogy mi súlyos pénzeket fizetünk ki ezért, ők viszont nem jöhetnek ki akármikor.
És ilyen is vanAláírás (nem kötelező megadni)
-
ngabor2
nagyúr
válasz BlacKSouL #3906 üzenetére
ez ama bizonyos lónak a túlsó oldala. ha egyszer valaki rab, mert bűnt követett el, akkor nem azt kellene csinálni, hogy luxuskörülmények köztt tartjuk, ha kikerül, vissza akarjon menni. épp az elrettentés lenne a cél. csak ugyebár jönnek a ''jogvédők'', és a bűnösből mártírt csinálnak. 4 betonfal, épphogycsak koszt, hidegzuhany, kicsit szadista őrök... legközelebb meggondolja magát.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tovabbr ais itt alomasovik vagy 4-5 tuzoltoahto meg vagy 10 tulzolto, csak akiket lattam, fujatjak kifele eszt az ocsmany szagot, meg bvan emg egy mentauto is, gondolom bisztos ami bisztos...
amugy az aula meg mindig oolege budos:- ((( de a fojjoso deli reszen mar nem erzodik.
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
A rohatt Qva Anyat a QoS-nek meg annak si aki kinanata:- ((((((( meg aki bekapcsolja alapertelmezetnek az xp-be:- (((((
azon kivul hogy egy ido utanmegdoglik es bekever mindent azon kivul mi a f@x-nak tanat eszt ki???????
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:- (((((((((((((
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
föccer
nagyúr
válasz neduddki #3908 üzenetére
Mi meg úgy jártunk, hogy a tüzes balhé után kerekedett felhajtás okán elrendelték az egyetemi száraz tüzivíz vezetékek <ezt hogy kell helyesen írni? > ellenőrzését.
Persze erről a tanszékek semmi értesítést nem kaptak.
Stori: bent vagyunk betonozó laborban. Vagyunk vagy 4-en. Megy a beszégetés, várjuk a következő vizsgálat idejét.
Egyszercsak az álmenyezetet áttörve az egyik terem külső falán végigfolyva elkezd ömleni a víz. De úgy izomból, mint amit dézsából öntenek. <kb 5 másodperc, és úszott a terem padlója> nem messze a vízesés alatt ott figyen a laptopom, amit éppen otthagytam <napközben dolgoztam rajta, de épp nem voltam mellette>. Azon kívül vagy 35 vizsgálati jegyzőkönyv <papír A4 tintasugaras nyomtatvány><kb 2 hetes munka dokumentációja>.
Őrült rohangászás: tűzvédelmi főkapcsolók lekapcsolása, Én rohanok az emeletre, hogy mi a f@** van bazzeg, mit zárjak el, mi van. Telefon karbantartóknak: ömlik a víz.
Eltelik pár perc a víz már rég kint jár a betonozóban, amikor érezhetően csökken a víznyomás. még 10 perc, és feltünik 2 manus zseblámpával, és elmondják, hogy mi történt: nyomás alá helyezték a száraz tüzivíz vezetéket <feltötltötték vízzel>, mire mi telefonáltunk, hogy ömlik a víz, és úszik a fél tanszék.
Itt még mindenki azt hitte, hogy a kémia és a fizika együttes erővel a korroziót segítségül hívva tréfát űzött velünk az élet <és a rozsda>, de természetesen nem erről van szó.
A lényeg, mint az ilyen történetekben mindig: az emberi hülyeség és felelőtlennség játszotta a főszerepet.
Történt ugyanis, hogy tavasszal az emeleten <egy másik tanszék fenhatósága alatti területről van szó> felújítást végeztek. A felújítással egyidőben vezették a új, szálloptikás LAN-t is. És csakazért, hogy ne kelljen a két szint közötti födémet átfúrni, az áldott jóemberek elvágták a szárazvezetéket a födém alatt, és a födém felett, mondván, hogy ott a kész csőáttörés....
Annyit a jómunkás emberekről
sry, hogy hosszú lett...Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Winner_hun
titán
Van itthon egy TRION TR-6215 típusú 5 colos TFT színes TV-m. Mennyit érhet kb? Mert sehol sem találok infót róla
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
neduddki
nagyúr
-
Loretto
veterán
-
föccer
nagyúr
válasz neduddki #3912 üzenetére
nem vagyok kiakadva, csak néha elgondolkodom, hogy melyik a nagyobb: a világegyetem, vagy az emberi hülyeség...
Terészetesen jönnek gariba javítani+remélem rájuk tudjuk varni a mi termünknek a festését is...
mod:
#3913) Loretto: ezzel jelenítsem meg az akt fogysztást ésa hömérsékleteket, valamint a ventik hordulatszámát...
Befér az előlapodba winner?
mod2:
RE: #3915) Winner_hun vedd meg. szerintem 500 ft érhet...
[Szerkesztve]Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
parandroid
félisten
válasz Winner_hun #3916 üzenetére
Pedig elsőrangú ötlet másodlagos monitorként használni a gép elejébe építve. Mint a modok többségének manapság, értelme nem sok lenne, de marha jól nézne ki...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
VladimirR
nagyúr
válasz parandroid #3917 üzenetére
rss? gep oldalan olvasod a ph-t
-
parandroid
félisten
válasz VladimirR #3918 üzenetére
Az ötlet jó, gondolom meg lehet oldani, hogy a kiterjesztett asztal csak ilyesmi információkat jelenítsen meg, függetletnül az elsődleges monitortól. Ebben az esetben oda lehetne még varázsolni mindenféle rendszerinfókat is az rss mellett. Jobb, mint bármilyen sidebar. A végén még egész jó ötletnek fog tűnni.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Winner_hun
titán
válasz parandroid #3917 üzenetére
Elrontaná az összképet Meg oda ha nem lesz BAT akkor vízhűtés van tervezve Csak semmi időm meg előbb a többi dolgot kell befejeznem...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #3920 üzenetére
Még mindig nem mentél le a hegyekbe?
Szerintem jó ötlet, ha em is beépíteni a gépbe, de második asztalként használni...
írsz egy kis progit, ami mindig frissiti a rendszerinfókat <speedfan >Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
ladybug
őstag
válasz erdey_a #3880 üzenetére
Ha ennyire függ az anyjától, szüleitől, az nagyon nem jó. És ha minél előbb nem tesztek ez ellen vmit, akkor nem is fog változni. Ha észérvekkel nem megy, akkor másképp sem fogod tudni meggyőzni. Gondolom a részedről egy érzelmi lépés nem lenne egyenes.
Szóval, ha maga nem érzi szükségét, hogy csak veled legyen - több négyszemközti beszélgetés után -, csak együtt legyetek magatoknak, akkor ez veszett ügy.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #3924 üzenetére
Nézd meg mire reagáltam
Írtad, hogy nem a tied, el kell adnod. Ehez mérten áraztam neked
üdv: föccer
ui: asszem megyek alukálni, mert holnap hosszú npom lesz
gúd nájtÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz VladimirR #3927 üzenetére
ka*ja be neked a vacógós cápa
winner: én mindíg csak a javadat akarom, de sosem értékeled.
mostmár tényleg megyek alukálni. Holnap reggel indul a hőmérsékletmérésÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Nem akarok neki topicot nyitni, de menten fogok. Ha egy mod nem állít meg.
Zuhog az eső, a talaj alaposan átázott, az időjárás enyhe...
Melyik élőlény lakik a talajban és segíti szaporodását az eső? Eső után képez termőtesteket.
Aki Békés megyei, lehetőleg békéscsabai, eljönne velem gombát gyűjteni? Szeretném már megosztani lelkesedésemet ezen csodás élőlények iránt. És ami nem elhanyagolható, nagyon finomak.
1998 óta gombászom, és sosem volt gombamérgezésem, mert mindig elviszem a gombákat a szakértőhöz. És már csak négy garantáltan felismerhető, ehető fajt gyűjtök.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Loretto
veterán
Mi van a képen (tudom van topic ilyennek)? [link]
Soirée...
-
ladybug
őstag
-
Racecam
nagyúr
PÁ
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
csapos2
addikt
Nem tudom eldönteni, hogy a csokihoz igyak tejet, vagy a tejhez egyek csokit.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
föccer
nagyúr
Jó reggelt.
Bár nekem már nem egészen reggel van...
6 óta bent vagyok, és már egyszer elfáradtam. Most megyek boltba reggeliért, és utánna megállás nélkül nyomom a melót
bízÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest