Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Két hétig nem vok. Indultunk. Sziasztok!
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Lord Zero
addikt
ihaj-csuhaj lusta banda, szóra fel.. de iziben!
nem, mindegy
-
NoLF
veterán
ubazze nagyon végem van most. és holnap kezdődik a maratoni ivászat... kár volt melegíteni.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Nimda
addikt
Van egy lúdtalpam..csak úgy gágog...nem tok töle aludni...meg nöt egy furunkulus valahova a szörös választékra na meek aludni...semmi semmi csak megjegyeztem...bocsi...
-
neduddki
nagyúr
HI!
ME gjo hogy csut-rol pntekre asztam be mert tennap ereggel gyuttek a festok igy leglabb nem kapot hujjet csak kicsit:- (((
amugy aki megfejti, hogy aziok be az elso emeelt ikro feltte van meg 2... a 3 bre vortlazva, a masodik tiszta, az elso ekllebn hozzam bebellagot a fene d ogat:- ((( de mg jopghuogy nem feste sutan:- )))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz Racecam #3414 üzenetére
HI!
Hat sajnos a mgfejtes nem nyert:- ((( ennyir enem egyszeru a megfejtes:- )))
udv
neduddki
p.s. de a nagyszoba kek arnyalatat nagyon eltalaltok a sracok:- )))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
AMD Power
titán
Van nekem egy Abit Siluro FX 5600 TD 256MB vga-m egz PrimeCooler RPM állítóval.
Cserébe kapnák egy 512 DDR 333-z illetve egy régi Inno 3D Ti 200-t.
Megéri? -
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #3423 üzenetére
Természetesen én!
-
parandroid
félisten
válasz AMD Power #3422 üzenetére
Ja, kb ok. Nézz utána a két kártya teszteredményeinek. Az a gond az FX5600-zal, hogy bár hivatalosan mindenféle flikkflakkot támogat, gyakorlatilag harmatgyenge hozzá. A Ti200 viszont sokkal kevesebb szoftveres supporttal kora legerősebb mainstream kártyája volt, gyakorlatilag csak a Ti4200 nyugdíjazta a fősodorból, ami viszont bármikor hozza a nála jóval későbbi, és utódának szánt FX5600 szintjét - amit akár nyugodtan az Nvidia legnagyobb égéseként is aposztrofálhatnánk, ha nem lett volna előtte FX5800, és vele egyidőben FX5200. Utóbbit még mindig van pofájuk árulni FX5500 néven. Pfff...
Összegezve: ha nem, vagy csak nagyon ritkán játsszasz, viszont jól jön némi rendszerteljesjtmény növekedés akkor bőven megéri a csere. Az FX5600 már úgysem elég az újabb játékokhoz, amihez meg igen, azzal meg a Ti200 is elboldogul.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MODERÁTOR
-
neduddki
nagyúr
válasz parandroid #3425 üzenetére
HI!
Felteve ha nem kelle gy normalis 2d-s keminoseg mongyuk tft-re mert a kepminosege aze hagy nemu nemu kivannivalot maga utan:- ((( /foleg egy normlaisabb tft-n/
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
parandroid
félisten
válasz neduddki #3427 üzenetére
Akkoriban, amikor ilyet láttam, még nemigen volt mindenkinek TFT-je, úgyhogy ebben a kérdésben rátok hagyom a dolgot.
A Ti4200 vs FX5600 kérdésben viszont máig bánom, hogy akkor az utóbbit választottam. Még jó, hogy hamar lett helyette egy 9600Pro-m.
Mellékszálként megjegyezném, hogy a mostani asztali VGA-m is kb ezen a szinten van, így vagy 3-4 év után.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Lord Zero
addikt
válasz Racecam #3412 üzenetére
hajnali háromig dekkoltam itt, úgy érzem, az eltűnés aktusa több mint jogos/megérdemelt volt
más: nem tudjátok, kb mióta létezik a személyigazolvány fogalma? és a fényképesé?
pl az inkvizítorok anno csak úgy, mindennemű ájdentiti igazolás nélkül vittek máglyára, ez rendben van, de aztán egyszercsak megjelent az azonosítás intézménye.. mikor?nem, mindegy
-
Bash
addikt
Tegnap este sikerült egy kis meglepetést szerezni édesanyámnak. Kb. másfél hónapja munka közben hallottam a rádióban, hogy a Ft Myers-i Broadway Palm Dinner Theatre-ben a ''The Sound of Music'' című előadást játsszák [link] (''A muzsika hangja'' a gyengébbek kedvéért, jelenlévők természetesen kivételek). Magyarországon anyukám egyik kedvenc filmje volt, gondoltam meglepem néhány jeggyel, úgyis 19-én lesz a születésnapja.
Nem szóltam neki egészen 1,5 órával indulás előttig, de még akkor sem mondtam meg, hogy hová megyünk. Titokban azt is elintéztem, hogy kapjon tegnapra szabadnapot a munkahelyén. Mellékesen elvittem nagynénémet és egy barát párt is.
1 óra 15 perc vezetés után megérkeztünk, 6 órakor kezdődött a hihetetlen bőséges vacsora [link]. Jól teleraktuk a pocakunkat, majd 7:30-kor felhúzták a függönyöket, és elkezdődött az előadás. Az arcokat elnézegetve azt hiszem elmondhatom, hogy mindenkinek tetszett. 10 előtt nem sokkal lett vége, már kellemesen elültem a hátsómat a végére, de még 1 óra 10 percet hazafelé vezetnem kellett, ami nem esett túl jól, de ennyi áldozatot megért.http://bashtravel.com/
-
Kokkantas
senior tag
Teleoffolom az offot.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
Bash-től kérdezném, hogy ő mennyit fizet az internet-kapcsolatáért, cask hogy legyen összehasonlítási alapom. Ha jól tudom, neked 8mbit-es neted van ugye? Nos itt jelenleg, a ph!-s net 44990+áfa, és ez 6mbites ''csak''. Érdekelne a dolog..
előre is köszi"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
parandroid
félisten
válasz erdey_a #3433 üzenetére
Ki kéne tenni egy táblát, hogy érdeklődés hiányában a tábor időtartama alatt zárva. A tábort meg átnevezni ''OFF TOPIC - Nyékládházi Különkiadás 2006''-ra.
-
Racecam
nagyúr
válasz parandroid #3435 üzenetére
Na, azért ezt ne hangsúlyozzuk túl, mert még a fejükbe száll, és a végén még azt hiszik, hiányoztak.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz parandroid #3438 üzenetére
Khm..., az utolsó bejegyzések mind ''szegény'' Viktor-tól származnak.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
tiv61us
őstag
válasz Viktor0610 #3426 üzenetére
akkor tisztazzuk:
en kapne'k
te kapna'l
o kapna
mi kapna'nk
ti kapna'tok
Ok kapna'nak
de ha nagyon feltetelesbe akarod, akkor Ok kaphatna'nak
szoval na'k nincsen ebben az esetben, de elofordulhat ha teszun nevelot
tehat Ok kaphatnak az eselyt, vagy Ok kaphatnanak esely illtve
Ok kaphatna'k meg a cuccot
vagy Ok kaphatnanak erte egy akarmit
[Szerkesztve]
szoval jelen esetben kapne'k
vagy kapna'nak
sorry
azt hittetek nem voltam nyelvesz?
[Szerkesztve]"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
válasz Racecam #3443 üzenetére
ma bekopogtam, el akartm hivni vasarolni de nem volt otthon igy egyedul csak rantott csirkecombot es sort vasaroltam
nem toltott, husos
mer' itt nincs haraszt
attol meg lehetne olyan gombocokkal is megcsinalni, de nincs haraszt
viszont a husoskaposzta az total same
[Szerkesztve]
-
tiv61us
őstag
válasz Racecam #3447 üzenetére
az hat
\egyutt savanyitjak a legyalult kaposztaval, lehetoseg szerint koagyag edenyben es tesznek ra==bele sok mindent es harasztot is, azt amit emlitettel
abba megy a daralt serteshusi
es itt nincs haraszt....
viszont qrwara megennek mar egy kaposztat es lehet lemegyek a boltba es fozok egyet
nem toltottet, husost
mer itt nincs haraszt es annelkul nem olyan
-
parandroid
félisten
válasz tiv61us #3442 üzenetére
Hacsak nyakon nem öntöd az egészet egy csinos tárgyesettel, mert akkor ők kapnák meg az elégtételt, hogy egyszer végre igazuk legyen. Még ha be is kell érniük a többes számmal.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest