Hirdetés
Aktív témák
-
-
Bash
addikt
[link] lol
Nem akarok lekicsinylőnek tűnni, de ilyen mutatványt minden évben bemutatnak itt a repülőshow-kon. So much for 4 years...http://bashtravel.com/
-
ladybug
őstag
És erről ilyen hosszú cikket lehet írni? Ez a nem semmi. Beszéljünk hosszasan a szarról vagy a semmiről, és akkor felfigyelenk rá - ehhez ért a magyar nemzet.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tiv61us
őstag
hat a Duna folott a Margoit-hid kornyeken nem valoszinu
amugy valoban kelendoek a magyar kaszkadorok
meg ugy altalaban a magayarok
jok vagyunk
meg eleg kelet-europaiak, hogy vadak es elszantak legyunk, nem tul kemnyel;mesek mint nuyugaton, es meg eleg nyugat-euroiapaiak, hogy nemm vagyunk agyilag lemaradva, a keleti korulmenyek miatt
szoval jo magyarnak lenni
a legjobb itt
nekem"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
neduddki
nagyúr
válasz tiv61us #4056 üzenetére
HI!
na ebben egyet ertunk, vlt nehany ehte amerikai /gorog,olasz,kanadai, magyar szarmazek, de mar kinn szocializaklodott, gyik: ott szuletette/ a kezem alatt es egyotnetu vlt az velmenyuk hogy ez tentyleg egy kcisi tvad vala:- ))) /pedg mitn tugyuk tok szelid es zszolid vagyok, ugye eszt DrgaOvoneni is megerositheti:- )))/
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz ladybug #4058 üzenetére
HI!
GYun eszmebe Rolam a noi nem-nek laekvar gyyutt eszmben??:- )))
egy 92eves neni most fozott neem 2 uveg szilvalekvar:- ))) es elteves elott megkostoltam isteni:- ))) /a Tied meg var az alkaromra:- )))/
hol lezek en mar 92 evese??? nemhogy lekvart fozzek.... aaaaaaaaaaa
udv
neduddki
mod: Tibikam: egyreszt a telaponak akortol es hidegtol elvna menve az esze, masreszt az elemszesedett csontjainak hatropzottna jot tesznek a kezeim, 10-bol az az 1 tulelo ajanja:- )))
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
BlacKSouL
addikt
válasz Racecam #4037 üzenetére
Szerintem stílusra meg amúgyis van annyira korszakalkotó, mint a sztárváros(StarWars) csak nincs annyira megmarketingelve. 101-edszer is jókat röhögök rajta, és izgulok hogy vajon sikerül-e lenyomni George-nak a maflást ballal, meg hogy Doki összetolja-e a kábelt időben.. Én gyerekkorom óta rengetegszer látom, de azóta is van egy olyan érdekes hangulata számomra, ami egyedivé teszi. A zenei betétek tökéletesek, az a bizonyos feszültségkeltő zongorafutam pedig sokadszorra is hátborzongató. És az egésznek a tetejébe még elgondolkodtató is, mert bár tele van logikai hibával(lévén az időutazás maga is hibás gondolat, illetve az abba való beleavatkozás lehetősége is((Másik ilyen film a Végső visszaszámlálás)) ) mégis végig azon agyal az ember, hogy tényleg hogyan lehetne a film logikája alapján beleavatkozni múltba, jövőbe, jelenbe. És a két folytatás is tudott annyi újat hozni, hogy bár az alapsztori a nagy durranás, de mégis élvezhető mindhárom.
Ja, és a karakterek is nagyon el lettek találva
[Szerkesztve]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Racecam
nagyúr
válasz BlacKSouL #4062 üzenetére
Így van, és ami még szintén hátborzongató, és félelmetes a számomra, ahogy az egymást követő részek illeszkednek az előzőekbe, gondolok itt a jelenetekre, helyzetekre. Iszonyú jól meg van csinálva.
Szerintem ez az a film, amit akárhányszor fognak még adni a TV-ben, mindig meg fogom nézni.
A második rész szerintem simán hozza az első színvonalát, talán a harmadiknál éreztem azt, hogy egy kicsit, mintha elfáradt volna a történet, kifogytak volna az ötletek. (Pedig együtt forgatták a kettőt, ha jól emlékszem.)
De egy biztos. Ha látom, mindig magával ragad a film hangulata.
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
neduddki
nagyúr
válasz Racecam #4063 üzenetére
HI!
lehet hogy msot kvietels jol emlexel???:- ))) bnalm is ez remlik... amugy a msikon annhyir aerzodik harmadik hianaya, mig az elso egy onlao eposz magaban is:- )))
agyatok egy almanah-ot:- )))
udv
neduddki
mod: Tibikam: hat eskusozm az elterde hogy pont ez nem gyutt eszembe:- ))) inkabb egy jo osszefogllaok erdeklnenek rallye, forma1 motogp eselodei turaautobajnoksagak meg ijjek:- )))
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Winner_hun
titán
Hmmm ezt most vettem észre:
A piacos fórumok átalakulnak, helyüket az APRÓHIRDETÉSEK veszik át.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
tiv61us
őstag
eloetelnek:
buffalo csicken wings
aztan egy lavonyi friss salata ranch derssinggel
majd egy 18 uncias, olya peklapatnyi T. Bone, itt Melborne steaknek hivtak, mert ez ausztral etterem, volt, az outback
es most kesz vagyok
meghaltam
ja es egy baszott nagy korso hideg sor
meg a csikkenvingsz elott kis vajaskenyer
el fogok alszani a baseballon........"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
en sem ertem
valahogy hazajottunk
jo is a nagy kocsi, mer' stabil es elferek benne ilyenkor is
de ez most katasztrofa megettunk egy fel marhat ugy erzem
meg egy fel baromfiol szarnykeszletet
valamint nemi vetemenyeskertet, vagyis ahat a termeket
paradicsom, salata, uborka, turo, stb
kesz.....
ha ma ejjel meghalok, nem eltem hiaba
[Szerkesztve]"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv83us
veterán
Odakapcsolok mindjart, de 4:30-kor keles aztan melo delutanig.
Meg most is nehezen mozgok, tenyleg megettunk egy egesz marhat meg egy baromfiudvart ketten...
Aztan meg leoblitem par sorocskevel, aztan alvas.
Aztan meg meg igy kicsit szoismetlek.
ui: Nalunk az AMC nem 56-osAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
BlacKSouL
addikt
Na mi az, ennyire vasárnap lenne?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Feedoo
tag
Áhh dehogy csak a fele bagázs még most ébredezik -
hummerdikk
őstag
Jah, Tivek most eszik meg a masik felet a marhanak meg a baromfiudvarnak
-
BlacKSouL
addikt
válasz hummerdikk #4077 üzenetére
Én is szóltam anyámnak hogy locsolja meg bőségesen vörösborral a vadast, mert csak úgy van értelme az egész főzőcskének.
Meg a marhának amúgyis jót tesz a borocska, lásd például énAláírás (nem kötelező megadni)
-
Bash
addikt
Legkisebb öcsém hazaért végre kéthetes nyaralásáról Svédországból, én meg holnap megyek Afrikába: [link].
http://bashtravel.com/
-
Bash
addikt
Nem vagyok én tiv jr., ő szokta szegény ártatlan medvék életét kioltani.
Utoljára 2001. augusztus 21-én jártam ott, igazából most sem magam miatt megyek, 7 másik személyt kell szállítanom (erre is jó a nagy járgány), de ha már ott járok, akkor SheiKra-t [link] [link] mindenképp kipróbálom az első sorból. Tavaly épült, 5 éve még nem volt lehetőségem ''utazni'' vele.http://bashtravel.com/
-
Hydra SR
addikt
Höhö, miért van ennyi szürkézett (off topic) hsz az off topic topicban? Annyira off topicok, hogy még az off topicnál is offabbak?
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
tiv61us
őstag
válasz hummerdikk #4085 üzenetére
adtam magamnak egy szabadnapot
Xpod: en is igy vagyok vele, uljon fel ra a turo, eccer ultem akkor is feltem
viszont a szimulatoros dolgokat birom, valahogy akkor el tudom engedni magam, mert tudom, hogy nem fogok lezuhanni es vannak egeszen qrwa jok pl Orlandoban
-
Bash
addikt
válasz Hydra SR #4087 üzenetére
Szürkével vannak jelölve a lezárt topic-ok.
tiv jr.!
Naponta többezer gyermek és felnőtt használja ezeket a fun ride-kat, nem hallottam még róla, hogy bárki is lezuhant volna, az autódban sokkal kevésbé vagy biztonságban szerintem.
Btw, ha jó szimulátorra vágysz látogass el a Kennedy Space Center-be [link] és a U.S. Astonaut Hall of Fame-be [link]. Én már 4G-ig tesztelve vagyok.http://bashtravel.com/
-
tiv61us
őstag
ez mind igaz, de amugy volt mar itt is problema, de a lenyeg nem is ez, hanem fosok rajtuk igy nem kelloen elvezem, vay ha a fosas a cel, akkor nem kultivalom
szoval nem az en mufajom
kocsiban nem felek, pedig ott egyertelmuen nagyobb veszlyben vagyok a statisztikak szerint
de szrok a statisztikakra
repulon se felek, ha nem latok turbanost"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Hydra SR
addikt
Attól tartok, félreértettél. Én úgy értettem, hogy itt, ezen a topicon belül is vannak off-topic hozzászólások. Minek? Az egész topic off topic
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
-
tiv61us
őstag
válasz Racecam #4094 üzenetére
en miota az eszemet tudom korhintara ultem fel, jo rgene, meg par eve a gyerekem rabeszelt a most eppen szoba hozot Bush Gardensben a vilag leghosszabb hullamvasutjara, az volt jo benne mire vegere ertunk
de Orlandobana a szimulatorokat nagyon birtam, azt ugy elvezem, elveztem
igaz ott nincs feezo
nyertem az ejjel 172 dollartt ket orosz meccsen
meg a toronyba se mennek fel, nemhogy ott korbe-korbe
ez a 21-ik is eleg stressz nekem
-
BlacKSouL
addikt
válasz hummerdikk #4085 üzenetére
Csülkös babgulyás benne krumplival és csipetkével de mellé még +kenyér, vörösboros vadas marhahúsból nokedlivel és kovászos uborkával, és birkapörkölt. Ez a mai menü, amit most egyhuzamban végigtolok. Most végeztem a babgulyással, remeg a gyomrom hogy nekikezdjek a többinek.
Toljuk le Tiv-éket evésben hol van ezekhez a csoffadt T-bone, meg a csontos csirkeujjak?Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tiv61us
őstag
válasz BlacKSouL #4098 üzenetére
hat ezeket en is imadom, le is megyek a 14-ikre es megfuzom a not, fozzon ilyeneket
mndjuk a T-Bone az mas tipusu, de ez a gulyas es poroklolt most nagyon bemenne nerkem is
kovi ubit szoktam csinalni az nem etwas
csoffadt T-Bone?
el kellett tenni a sotartot az ablakba mert nem fert el a 2 negyzetmeteres asztalon
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs