Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz tiv61us #3000 üzenetére
Én csak a Jawat ismerem Meg a simsont, meg azt a.. Nem jut eszembe a neve.. ruszki volt...
Na valahol azt találtam, hogy segédmotorhoz még nem kell egészségügyi vizsgálat..
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Winner_hun
titán
Aludtam kb 2 órát, felkelek, valalmi kegyetlenül vinnyok. Még jó, hogy a sréhen szemben levő szomszédunk kocsmájának a riasztója. Kegyetlen volt, itt zenebonált vagy 10 percig. Grrrr. Fél 7kor kelés, megyek is vissza aludni.
Remélem többet nem fog megszólalni. Volt már rá példa, hogy addig szórakoztak a riasztóval, amíg ki nem pakolták a kocsmát.
mod: kukorékol egy kakas
Bár elég hamisan, de akkor is
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
tbs
addikt
A múltkor belefutottam egy olyan topikba itt, ahol a leghalkabb noti vinyókról volt szó. Valaki esetleg nem tudná előkeríteni..? 15 perce keresem, de valami agyi defektet kaphattam reggel, mert semmi értelmes keresőkifejezés nem ugrik be...
De jöhet közvetlen tipp is a leghalkabb-legkissebb kategóriából. -
ngabor2
nagyúr
[link]
[és azért se lett szerkesztve!] -
burgatshow
veterán
Sacc/köbö a postás milyen tájt szokott járkálni?
Tam -
tbs
addikt
válasz burgatshow #3012 üzenetére
Zsufibb helyeken több postás van: reggel újságkihordó, aztán egy leveles, végül egész nap várhatod a táviratos/csomagos/ajánlottleveles/pénzes postást...
-
burgatshow
veterán
válasz burgatshow #3016 üzenetére
Hogy rohadna rá az egész kóceráj a ''magyar postára''! Haverom megkapta, nekem meg még csak a közelben sincs (értsd: üres a láda).
Tam -
Racecam
nagyúr
válasz burgatshow #3018 üzenetére
Ne izgulj már annyira, lehet, hogy még nem járt arra a postás.
Egyébként is, most ezen az egy-két napon, mi múlik?
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
brownus
veterán
válasz burgatshow #3012 üzenetére
sztem reggel 8-14ig kb, hogy leadja a rajta maradt cuccokat, aztán vége a munkaidejének.
-
-
Racecam
nagyúr
válasz burgatshow #3021 üzenetére
Jaj, ne izélj már, gondolom, hogy nagyon szeretnél már ''hivatalosan'' is vezetni, de tényleg nem olyan nagy probléma ez. (Tudom, nekem nem. )
u.i.: Túl hisztis vagy, könnyen elveszted a kedved, sokszor megsértődsz, úgy általában is nagyon, túlságosan is érzékenyen reagálsz mindenre. (Ha nem muszáj, ezen most ne sértődj meg, nem bántásból írtam, csak így látom. )
[Jav.]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
burgatshow
veterán
Racecam: Nem veszem sértésnek! Minek? Ha nem tetszik úgyis megmondom. Jó tudom, hogy nem tudok vele mit csinálni, vagy jön vagy nem. De akkor is ott van bennem a mehetnék hivatalosan érzés!
Mod: Jól látod! Én is tudom magamról...
tbs: Lehet! Sőt, mondasz valamit!
Tam
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz burgatshow #3021 üzenetére
Általában egy időben szokott járni egy adott címre , de nem feltétlenül, talán csak kisebb városokra igaz ez. Az, hogy nálatok mikor van, azt te tudhatod ( vagy pl. szüleid, szomszédok biztosan ). Egyébként ha minden jól megy, legfeljebb két nap alatt meg szokott érkezni nem elsőbbségivel is minden küldemény. Ha mégsem, első körben a feladót szoktam elővenni, és általában be is jön.
Thank you to god for making me an atheist
-
burgatshow
veterán
válasz Lortech #3025 üzenetére
Szerdán voltam az okmányirodába feladni az igénylést. Meg is történt. Azóta még semmi.
Az okmányirodában azt mondták, hogy 5 munkanapon belül kézbesítik. Bocs, akkor nem ma van a határidő hanem hnap. De mi a tökömet csináltak 4 (a 7végét nem számolva) napig?
Mod: Ebben a pillben dobták be!
Tam
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz burgatshow #3026 üzenetére
Nézd már a kis Édest. Most ismerkedik a magyar bürokratizmussal. Drágám, én már 32. napja várom, hogy reagáljanak vmit a hiteligénylésemre. Türelem....
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Lortech
addikt
Hehe, akkor jegyezd meg: 10:37.
Thank you to god for making me an atheist
-
Racecam
nagyúr
Ugye, hogy ugye, kár volt annyira pörögni.
De most aztán óvatosan ám, nem vadulni, nem duhajkodni. Csak ésszel!!!
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
NoLF
veterán
.
[Szerkesztve]The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
akasp
senior tag
itt a rangok időre mennek? úgyértem hogy mióta regisztrált?
Vagy hogy mennyi hsz-e van? -
erdey_a
addikt
Gondoltam, megosztom veletek legújabb fejlesztésemet.
Nemsokára a honlapomon is megjelenikVérboci
-
akasp
senior tag
hali.
feltöltöttem egy 15*15-ös képet a kepfeltöltes.hu-ra. szeretném aláírásnak berakni, hogy ott megjelenjen a kép. hogy lehet, és melyik linkkel? (mármint amit feltöltéskor felsorol a kepfeltoltes.hu) -
akasp
senior tag
válasz (Kolombusz) #3048 üzenetére
értem. de hova lehet png-t feltölteni? www.kepfetoltes.hu-ra nem lehet
-
tiv83us
veterán
De utalok hajnal 6-ra jarni dolgozni. Mindenkinek szep napot.
[Szerkesztve 5x]Always Outnumbered, Never Outgunned
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest