Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Lefulladás mindenkivel előfordul. Én is elég szépeket fulladtam a rutinpályán, öröm volt nézni. Bár mondjuk az a fabia volt a fene nagy finomságával. Kuplungot gázt nem érzem, szal általában jobb esetben 2000-res fordulattal indulok (jobb esetben, mert vagy alapjáraton tudok, vagy minimum 2000-resen). A kuplung meg szvsz katasztrófa. Dehát ugyebár kezdeti nehézségek. De a ladába érzem a dolgokat, kuplungot szépen kezelem, meg a gázpedált is.
De hát no, pont azért jó a lada, mert az ''orosz ipar remeke'' nem tartalmaz olyan dolgokat, hogy szervó, meg kifinomult szerkezet, stb, így jóval könnyebb szerintem megérezni a dolgokat benne. Hozzáteszem ezt egy cirka 1 éves fabiahoz mérve a 2112.
Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Chakram X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest