Hirdetés
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Ma sétáltam 2.5 órát. Kicsit kiakadtam egy zenén. Nemis kicsit.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
nagyúr
zenén?
mi lehetett az?
én mindig úgy érzem, hogy a metallica ''one'' c. örökbecsű számának rave verziója után már nem érhet meglepetés, de valahogy mégis mindig, újra és újra...
egyébként tessék sokat sétálni, mert egészséges! elfutni szépen a maros-torokig meg vissza!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Esmein
nagyúr
Sparky - Donnerstag c muzsikája, inkább mixe, nos abban a 35. perctől kezdve gonoszkodás folyamatos jelleggel. Először Exaile - one of the tribe, erre kemény droppal rávezetve egy kis satisfaction goa mixben ami aztán szétvágja az ember agyát, aztán jön egy melódikus dark goa szám lájtos gitárral, utána meg szépen subbass 30 hz alatt 145-150 bpm. És közben agyalok a csajon és folyik a könnyem, remegek, bizsergek, mosolygok, szeretek utálok. Ahogy vége lett a számnak felöltöztem és sétáltam 2.5 órát. Hideg volt, de nem érdekelt. Gondolkodtam kicsit.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Wolverine
félisten
-
-
nagyúr
válasz Dilikutya #808 üzenetére
én nem az ilyesmiket szeretem, hanem az olyasmikat, aminek a lényege, hogy azok olyanok, és nem ilyenek...
magyarul a rockzenét szeretem, a rockzene tuc-tuc-osítását viszont gyalázatnak tartom...
dehát én már csak egy ilyen őskonzervatív állat vagyok, ha zenéről van szó...
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Esmein
nagyúr
Indítanom kéne blogot, annyi mindenen töröm az agyam hogy ihaj, de nem fogok, mert nem tudok írni, Divot is leküldött a fenébe
-
Wolverine
félisten
Én viszont a tuctucot szeretem, pont azért lettem volna kíváncsi...
mod: na ja, mihelyt be tudom üzemelni a 200-as winyómat ezzel a nyavalyás MSI-vel... Addig nincs DC, mert ezen lenne a megosztásom...
[Szerkesztve]"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Arhquis
aktív tag
-
Esmein
nagyúr
Amikről én tudok:
trance,techno,dnb,elektro,breakbeat, jungle, psy,goa,dark goa, chillout, minimal trance, house, hard house, hard trance, casiocore, hardcore, speedcore,terror, trancecore, happy hardcore, vocal trance, lowtempo.de psy-ből,goából legalább 5 fajta kisebb alirány van, Huh, egyelőre ennyi ugrik be.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Wolverine
félisten
-
VladimirR
nagyúr
-
Szőrös
veterán
A jó büdös életbe abba....de megrúgdosnám azt az állatot aki kitalálta a kora reggeli munkakezdést. Bazi álmos vagyok ráadásul az irodában is hideg van....grrrr
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
nagyúr
na jóreggelt, én most keltem...
pedig egész korán, már 3 körül lefeküdtem...
ha már a koránkelésről volt szó...
(bár már kurvára bírnám, ha korán kéne kelnem, mert várna a munkahelyme, hogy jó sok pénzért jól kizsákmányoljon.... )Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Dilikutya
félisten
Hogy az a jó akármi belétek Én meg már 7 óta fenn vagyok és rohangálok összevissza.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Olyan korán? Akkor még semmit Telefon ébresztett... pedig az ébresztőórára sem ébredek föl, most meg egyetlen sms felvert, pedig fél 3ig itt evett a PH-n a fene engem is
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
törölt tag
Szasz I_am!
Valahogy sejtettem amikor rákérdeztem a telefonban.Nekem egy őreg katona ezt mondta anno
-Az élet nem Majális!!!
Azért az új élethez talán a cigiről való leszokás ugye az is bent van???? -
Mad Maci
tag
RGB-nek a nap felrobbantása projektjéről egy linket adjon már valaki. Meg a vinyómod topic is érdekel. Kösz!
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=151776&start=0#msg10 --->Ilyet keresek! ; http://3dfx.uw.hu -->3Dfx rajongói oldal ; ATI&nVidia SUXX, 3Dfx RULEZ!
-
Mad Maci
tag
A vinyómodot is? Más régi rgb topicot adjatok már, a házilag kulcsszavas vigyorgó avatáros, zárt topicocat már végignéztem. Olyan kellene, ami a csávó fénykorából való.
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=151776&start=0#msg10 --->Ilyet keresek! ; http://3dfx.uw.hu -->3Dfx rajongói oldal ; ATI&nVidia SUXX, 3Dfx RULEZ!
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs