Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilipi
aktív tag
Kalap
-
Kabát!
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
DJ. Ru$y
félisten
Nagyon köszönjük ismét a játékot!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
őstag
Hinnye! 1. nap, és már 3 kérdés is van? Akkor lesz itt bőven.
-
cinemazealot
addikt
Woooow! Máris egy másik játék?! Köszi!
BTW, ötvenhatodik!
-
ssgk
aktív tag
Jááték
-
Ármester
válasz cinemazealot #56 üzenetére
Aki gondolkodik, hogy ez régi vagy új játék.
Régi, szóval oszolj
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
WillChi
őstag
Nagyon szépen köszönjük a játékot!
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
blp85
aktív tag
Köszi a játékot.
Mindenkinek egy nagy kalappal.
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
koby11h
őstag
Azt nem mondták, hogy összeadni is kell tudni...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Televan74
nagyúr
5. kérdéshez elő kell vennem az abakuszom!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
BiP
nagyúr
válasz Televan74 #67 üzenetére
a kezeden is megszámolhatod, csak úgy nehezebb kattintgatni a modellek között.
szerk: most álltam neki az egésznek.
Ez a 2. kérdés tök hasznos volt, nem tudtam.
Van arról valami lista/leírás, hogy a többi betű mit jelent?
(vagy nézzek meg pár modellt, és sakkozzam ki? De erre most lusta vagyok )[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Jó játékot mindenkinek, vannak jó kérdések!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
Igen-igen, akadhatnak kivételek
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
draco31
veterán
Én érzem csak sok segítségnek az apró betűt a kérdések alatt?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
MaxxDamage
félisten
Az már lehet picit nehezebb lett volna, de jó ötlet!
-
Top cat
addikt
válasz MaxxDamage #76 üzenetére
Lenne lázadás.
Szakmai fórum, de sokan vannak itt, nem szakmabeliek is. Nem véletlen kerülhetett be utólag, az a sor. -
veterán
Kicsit nem figyelek oda, és máris 7 kérdés plusz nincs kiírva mennyi lesz összesen
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Ármester
Azért az 5-öst csak megtrollkodtam volna. Egy szorzás ide, egy kivonás oda
Lett volna lezárás után anarchia.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
őstag
Köszönjük az újabb játékot
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
oszy
veterán
De szuper! Az Oázisnál vettem eddig minden monitorom. Be is kalibrálták.
Köszönöm a játékot!!Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Argos
őstag
...elmúlik...
-
Austin F.
tag
Aztán azt tudjátok-e, hogy mi a különbség egy
csecsemő 👶🍼
és az
Oázis Computer 🌴🐦💻
között?
.
.
.
.
.
.
(A csecsemő nem komputer de oáz, a másik meg oáz is meg komputer is. 😬😶)
Na minden jót kívánok szeretettel, és köszike a szponzinak a felajánlásokat 💖💓🥰💕~ ~ ~ Rólam: https://logout.hu/blog/austin_f/index.html ~ ~ ~
-
Ezt a sok hosszú típusjelzést ennyi kis nyereményért
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
skroy
senior tag
válasz E.Kaufmann #88 üzenetére
-
koby11h
őstag
válasz E.Kaufmann #88 üzenetére
Azzal nem kell törődni, csak a UM.HV0EE.E09 stílusúakkal... nem olyan bonyolult ez.
De ok, ha nyersz, akkor átveszem helyetted"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
jojoando
senior tag
Köszönjük a játékot!
Ez már gombócból is sok kérdés! -
vince
őstag
válasz eszterencs #92 üzenetére
Húha, szerintem túlbecsültem a kalap méretét
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
koby11h
őstag
Csak ne kelljen addig számolni... nem vehetem le a cipőt/zoknit melóhelyen
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
veterán
Az egész munkaidő erre megy el... -
jojoando
senior tag
A játék lezárásának időpontja: 2024-03-11 18:00ű
Addig bőven belefér -
BiP
nagyúr
Főleg, hogy hétvégén már nem is lesz kérdés.
A játékban hétfőtől péntekig, tehát öt napon keresztül teszünk fel kérdéseket, egy nap többet is,
+ a kérdések nagyjából egyenletes eloszlásban kerülnek majd ki erre az oldalra; az utolsó egy napban azonban már biztosan nem lesz új kérdés.szerk: eszterencs megelőzött.
szerk2:
Milyen hasznos volt dekódolni néhány betű jelentését, így már típusszám alapján is meg lehet válaszolni, utána se kell nézni az adatlapnak[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest