Új hozzászólás Aktív témák
-
pigmeus
tag
van itt olyan ember aki még szokott a Medal of Honor Allied Assault multival játszani ? help kéne mert nem sikerült életre kelteni
-
pigmeus
tag
11
S.Feri: Nem frissítettem XD
[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
BUÉK
-
pigmeus
tag
Nekem amióta internet van csak UPC van, azaz lassan 10 éve. Én személy szerint a fenti hibákkal még nem találkoztam (réz kábel, Ságvári-Kertváros). Egyedül most volt gondom, h elromlott egy szűrő és ez a DNS sztori. Akármikor mértem sebesség teszttel sose találtam hibát. Állandóan megy a torrent és akármikor ránézek hozza a vállalat adatokat. Én a jövőben sem fogok váltani. Több gondom volt eddig az áramszolgáltatással bár lehet, h a UPC intézte el, h ne vegyem észre a nettel való problémákat!
-
pigmeus
tag
válasz anonymus89 #33644 üzenetére
Meglesem, a lényeg, h pesten ne tévedjek el végre gyalogosan
-
pigmeus
tag
válasz anonymus89 #33641 üzenetére
Nálam is de nálam a héten vmi szűrő is tönkrement, ezért nem volt négy napig csak szakadozós netem :S
Tud vki offline gps-t? -
pigmeus
tag
Nálam még mindig vacak a netek... Nálatok minden ok? Vagy senki se UPCt használ?
-
pigmeus
tag
Megint szar a UPC nálam a Kertvárosban :S
-
pigmeus
tag
Helló!!
Keresek egy olyan embert, aki szokott Ebayről rendelni itt Nyíregyházán paypallal Megkérném egy kis szívességre. Szeretnék egy tokot és egy fóliát rendelni UK-ból. De nincs paypalom. Természetesen nem ingyen -
pigmeus
tag
Tud valaki ajánlani PDF to WORD konvertert? Ingyeneset? Az ingyenes lehetőségek jók, nem vírusosak ?
-
pigmeus
tag
A tököm kivan, hogy olyan igénytelen cikkek jelennek meg az interneten tele helyesírási hibával!! Valahol ezeket az embereket nem lehet feljelenteni ?
-
pigmeus
tag
válasz ejnyebejnye #33121 üzenetére
Skypról hívhatod, igaz elő kell rá fizetned, de szerintem baromi jó árai vannak.
Hívások vezetékes és mobiltelefonra
60 perc havonta
89 cent/hónap
(€1,02 áfával)
Ha jól értem.[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
Ha garanciás problémám van egy termékkel, amit interneten vásároltam még most szerdán. Akkor kérhetem annak a terméknek az újra cserélését? Konkrétan a hiba egy halott pixel egy okostelefon kijelzőjén. Vagy ez a Tré mobil ügyintézőjén múlik ?
-
pigmeus
tag
válasz CoolBoy323 #33078 üzenetére
Elmegyek akkor az MM-be és megnézem, h mit is tud az fólia Köszi a tippet
-
pigmeus
tag
Valakinek nincs ehhez a telefonhoz kijelző védő fóliája ?
-
pigmeus
tag
válasz CoolBoy323 #33017 üzenetére
Köszi
-
pigmeus
tag
Most ez egy hülye kérdés, de van olyan topic ahol monitort áraznak be ?
-
pigmeus
tag
Helló!
Valakinek nincs ilyen kártyája ? elfogadható áron holnapi átvétellel!? Legalább 1gbos kéne! -
pigmeus
tag
Végül egy jó állapotú használt férfi vázas Hauser Grizzlyt sikerült kifogni 25 rongyért. Voltam az említett német használt üzletekben, de sajnos most elég szűk volt a kínálat. Lány uncsimnak kerestünk, de női cangát MTB-ban szinte sehol sem találtunk. Ezt végül a Vasgyár utcai kerékpárboltban fogtuk ki, beszámításból. A váz szép, apró kopással, de a lánc, a hátsó racsnisor rozsda mentes és szépen is vált. Köszi a segítséget. Aki keres cangát nézzen be egy két boltba is, mert sose lehet tudni mit számítottak be
-
pigmeus
tag
Attól függ kinek mekkora a lába
-
pigmeus
tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy Nyíregyházán hol lehetne nézni használt kerékpárokat?
-
pigmeus
tag
Kerékpár láncolajozót hol lehet jó áron venni, jó minőségben ?
-
pigmeus
tag
Vegyétek, festéshez elengedhetetlen!
-
pigmeus
tag
Festésből visszamaradt LENOLAJ kb. 5 liternek a fele. Ha valakit érdekel bolti ár alatt kérem jelezze!
-
pigmeus
tag
Festésből visszamaradt LENOLAJ kb. 5 liternek a fele. Ha valakit érdekel bolti ár alatt kérem jelezze!
-
pigmeus
tag
Vki adott itt már el autót? Mi ennek a mente, hogy működik?
-
pigmeus
tag
Van valakinek Digi telefonja, vagy digi szolgáltatása? Tudna egy kis infót csöpögtetni ?
-
pigmeus
tag
Van aki árul lada samara alkatrészeket, kiegészítőket?
-
pigmeus
tag
válasz zsolti1902 #29902 üzenetére
A metró egy évet mondott, de a füzetben és garancialevélen 2 év van. Mivel a számlával él én kitartok a két évem mellett
-
pigmeus
tag
válasz zsolti1902 #29889 üzenetére
Metróban vettem pár hónapja, ott még 10ezer alatt volt. edigitalban van és a boltjuk Debrecenben könnyen elérhető.
-
pigmeus
tag
válasz anonymus89 #28506 üzenetére
Köszi!!
-
pigmeus
tag
Ilyet árul vki nyíregyen ?
-
pigmeus
tag
Valaki nem tud a kertvárosban villanyszerelőt?
-
pigmeus
tag
Valahol a holnapi nap folyamán a belvárosban lehet nyomtatni ?
-
pigmeus
tag
A praktikerhez milyen jelzésű busz megy ?
Vagy sétáljak az SZTK-tól?[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
válasz South Velen #27165 üzenetére
Leporello Szarvas utca
-
pigmeus
tag
BUÉK!!
[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
Kellemes Ünnepeket!
-
pigmeus
tag
Vki hirdetett itt 5770et... érdeklődök, h megvan e még neki ? még semmi biztos...
-
pigmeus
tag
válasz DonThomasino #26331 üzenetére
Akkor te a szerencsések közé tartozol... és ezek a seftelések tagokkal vagy újoncokkal jöttek eddig össze ? akkor ezek szerint mindig csak én sz@pom be az ilyet
amúgy az jó megoldás h törölték ? nem lehetne a nickje mellé vmit beírni figyelmeztetésként?
[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
válasz DonThomasino #26329 üzenetére
Mert mi történt ??
Amúgy én midig kifogom... azt hiszem milyen jó lesz és eddig alig volt szerencsém. Volt már h kaptam hibátlant de arról nem volt szó h agyon kopott lesz. Pedig ha felhívja a figyelmem akkor nem kérem. Végül is nem reklamáltam mert korrekt volt a srác, csak így még se elégedett az ember.. Persze az én hibám, h miért nem néztem meg élőben.
Azért is jöttem ide lokálba nézelődni, hogy ha lesz vmi olyasmi ami engem is érdekel akkor talán rá is tudok csapni Szép álom.... olcsó húsnak híg a leve -
pigmeus
tag
Szerintetek van olyan, hogy küldök egy érdeklődő PÜ-t valakinek... válaszol először csak két szóban, amivel el is veszíti a bizalmam. Rákérdezésre se tudja, hogy hova szól gari és még azt se hogy honnan vette?? Vagy csak én vagyok hülye és bizalmatlan ????
-
pigmeus
tag
válasz PH-User #26320 üzenetére
A tescoban a leárazott termékekből általában csak egy darab van.. vagy legalábbis én mindig így jártam...
Skil szerintem okés. Nekem is van egy-két kézi barkács tőlük és engem is azzal vettek meg, hogy bosh. A szomszéd szerint is bosh, aki ilyenekkel foglalkozik. Ha nem napi nyolc órába kell akkor szerintem megéri. -
pigmeus
tag
Jah és használj Axe-t ha esetleg behívnak elbeszélésre
-
pigmeus
tag
A mezőgazdaság az jó, hiszen jövőre is fognak termelni, bár nehéz kenyérkereset. Érdemes multiknál itt is körülnézni pl.: KITE, (bár nekik Nádudvaron van a központjuk ha jól emlékszek, de az egész országban vannak telephelyeik), Agroker. De ha felmész pl.: a profession.hu-ra akkor ott is szemezgethetsz. Ne azt nézd, hogy kit keres, hanem a céget és nekik is elküldheted az önéletrajzodat. Na de nem okoskodok tovább
[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
FRENK1988:
Sokan panaszkodnak a Trenkwalderre, de ha nincs ismerős aki beajánljon én személy szerint jobb megoldást nem tudok. Személyesen is le lehet adni az önéletrajzot. Jobb helyeken át is veszik és talán meg is nézik.CoolBoy323:
Tudom, hogy leépítések vannak, de nincs gyárbezárás. Azt pedig nem szabad elfelejteni, hogy sokszor hajtanak a munkanélküliek után kapható támogatásra szóval én biztos, hogy beadnám. Veszteni valód nincs.Varoz:
Végül pedig írj egy jó önéletrajzot, de ne kézzel! Bár nem tudom, hogy milyen végzettséged van, de amilyeneket én láttam már egy normálisan összeállított is felkelti az érdeklődést. Bár az említett gyárak inkább gépészeket, villamossági embereket részesítik előnyben, de ne feledjük, hogy a legtöbb munka ezeken a helyeken betanított. Sok sikert, kitartást és keress ismerősöket, akik be tudnának ajánlani.Most látom h Székesfehérváron vagy, hát ilyen munkaközvetítőbe mindenképpen küld el.
[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
A Michelinnél, a Phoenixnél (Conti), Vibránál is próbálkozhatsz. A Legónál pedig mindenképpen, hiszen most építenek gyárat a Tiszavasvári útnál. De ezekhez a cégekhez a trenkwalderen keresztül van lehetőséged bejutni, szóval oda mindenképpen küld be az önéletrajzodat, mert a portások elzavarják az embereket. De ne írj be nagyon nagy fizu elvárásokat, mert a reális nettó 80 körül van. A Contihoz mondjuk bemehetsz, mert most húzták fel az új gumikeverőt. Meg ha ott jársz próbálkozz be az Eismannhoz is, de ott napi adag legyártása van, szóval ha nem vagy ügyes másnap ingyen dolgozol.
[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
Nem szóltam semmit... időközben rájöttem, hogy a T-home árul ilyet... én meg csak a Tmobile oldalát néztem
-
pigmeus
tag
Helló! Kéne nekem egy okos! Van egy eladó Samsung Galaxy Tab 2 7. A story, hogy a srác ajándékba kapta a T-től, mert valami platina felhasználó lett és el akarja adni a tabot. Ez egy P3110 ami ugye csak wifis. Na nekem a gondom az, hogy lehetséges e az, hogy a T ilyet ad ajándékba holott ők csak a P3100-át forgalmazzák?? Vagy ilyeneken ne gyötrődjek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN