Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz ovecs #2341 üzenetére

nem gond.csak tudod jólesett volna,mégha nem is szóltam volna érdemben bele,mert nem ismerem az illetőt,elhiszem nektek,hisz gondolom nem alaptalan 5let volt :) csak igy most messzi földről hazaesve jól esett volna,hogy még tagnak tűnök :DDD biztos valami túlmelegszik,a vidkarin a fesszabályzó vagy maga a gpu tud ilyesmit produkálni,hogy csak megáll a gép,kimerevedik a kép,vagy restartol.a procin igazából ugye nem 3d terheléskor már kibukna,ha az kezdene befűteni...meg kellene valamivel,pl.ati tools-al zavarászni a karit,és figyelni közben everesttel,nem tudom,milyen karid van,mérnek-e a feszabályozók is hőfokot...ha nem,jobbhiján finoman tapogasd meg a karit,ha a gpu hő rendben lenne.ami még lehet,az,hogy a vidkarin nagyobb hűtés van,hőmozgásra kontaktossá válik egy pillanatra,de azt látod,amikor megnézed a karit a gépben,mert ferdén áll.próbáld meg azt,hogy párszor ki-be dugod,és finoman megemelve kicsit ellenfeszitve a súlynak húzod meg a rögzitőcsavarjait.még esetleg lehet a táp is,ha a konfig pillanatokra ránt nagyobbat a tápon,és akkor fel sem tűnik,mert látszólag jók a tápfeszek.a pcie tápcsati lazasága is okozhat ilyen meglepit.kábé ennyi jut eszembe hardveresen.egyébként meg nekem valami vbar nevű oldalsáv-progival akadt ilyen fagyósan össze annó a cod4,és pl.a hellgate london meg el sem indult,amig fent volt,még disabledben sem,a fearral szintén akadt,minden más meg ment szépen...

Új hozzászólás Aktív témák