- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Cod2 buliba benne lennek,akar anyagilag is, ha arrol van szo
Pyros: jo nyaralast, jot ne halljak rolad!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
BandiHUN #4494 üzenetére
bizonybizony, nagyon buszke vagyok ra, mert ez az O erdeme (najo, CV-jet en heggesztettem 2 hetvege alatt, meg melohelyrol en kuldtem el a jelentkezeset). Rendesen megvan a beosztasa szeptember kozepeig, kapott tuzvedelmi oktatast,meg meg egyet fog kapni szerdan, munkaruha,etkezes.szal kiralysag!
-
Balinov
titán
Juheej, Veram megkapta penteken az allast, ma mar munkaba is allt!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
jo fa*zverest!
-
Balinov
titán
Sracok, tegnap este belepek az X-re, hogy Mohaazzak egyet erre latom valami Tomi felvett partnernek. Nem tudjatok ki lehet az?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4442 üzenetére
ja,hogy Booz nem a Malevre gondolt, hanem a csalad Learjetjere? Haat...megfontolando..
-
Balinov
titán
hja.biztos emlekeztek, akkor is volt egy ilyen veszekedos (gyik,andrish bannolva a ph=rol,topiktakaritasok,stb.) hullamvolgy, aztan felemelkedtunk porainkbol megrazva magunkat es milyen jokat jatszottunk! Na az a kozosseg - klanfuggetlenul - hianyzik. Ez a veszekedes meg nem.
-
Balinov
titán
Hat fiuk, mondhatom szep, hogy idaig eljutottunk. Nagyon nem orulok neki, bar mint 1/2 tag, sok beleszolasom sem nem van a dolgokba, ha vegre ujra a regi, jo hangulatu pubolasokrol, sikeres es kevesbe sikeres warokrol olvashatnam postjaitokat, nezhetnem screenshotjaitokat, esetleg youtube-ra feltett vicces cod4-es videoitokat..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4353 üzenetére
ajandek booz lepke volt? juheeej!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4343 üzenetére
izeee.oooo...bocsanat..
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Joreggelt, joszurkolast! Nezztek helyettem is az olimpiat. Rohadt Eurosport egesz hetvegen uszast adott, magyar kezimeccset egy dekat se
Valaki nem tud adni torrent fajlt mondjuk a magyarok eddigi 2db noi kezimeccserol? Esetleg valakinek valami magyar torrentre nincs meghivoja?
-
Balinov
titán
válasz
kavicssli #4325 üzenetére
hat,hiaba nem dob ki, ha jatszhatatlanul lassu. most probaltam egy overgrown mapot futtato szervert,9-15 fps, benn B bombanal levo epuletbe 40-80..de nagyon ugral. NYEV-en elobb crash ment,ott is vacak fpsem volt. pedig Lorenzo cfg-je is be lett elesitve.
Pyros, tenyleg x1250, nem pedig x1200, mint ahogy azt en gondoltam. Sajnos fiuk, maradnom kell mig noti van csak a cod2/1,ill. mohaa-nal.
-
Balinov
titán
a cod2-t 800*600.dx7 mod, jopar dolog kikapcsolva. igy, ugy ahogy jatszhato. fps-t passzolom, mert elfelejtettem beallitatni az fps kijelzest (tenyleg, hogy is kell??)
erdekes, mert 50-70 kozotti pinggem volt azon a magyar szeron, azert mentem arra fel.nem volt ping miatti lagg erzesem sehol. soot, voltak nalam magasabb pingu jatekosok is. Egyvalamit viszont nem ertek, hiaba jon pl. data.hu-rol 1600-1900kilobyte-tal a letoltes, az esetleges modokat csak max 100k-val tudom lehuzni.
-
Balinov
titán
Jobban szeretem en is a COD2-ben is mar az SD-t, mint a tetnelkuli ticsungot. Az utolso maprol azert le. Dawnville-t en is szeretem, de az a farmos map sosem volt a kedvencem. Nomeg a nagy latotavolsag ill. szep szamu grafikai objektum miatt belaggolt. Oszinten szolva, szoltak, hogy kesz a magyaros rantotthus, szal otthagytam csapot-papot.
Origi a COD2-m, miert?
-
Balinov
titán
-
-
Balinov
titán
nabakker, vegre fennvan minden peccs, maxpackets is beallitva, pb frissitve.erre iw3mp.exe hibat eszlelt....
nyomok egy optimal settingset mindjart
-
Balinov
titán
tegnap vegre felment a COD4-meg az osszes patch. Viszont NYEV pubon Banned by Administrator uzenet..egy masik szerora, ahova gyorsan fel tudtam menni meg GLOBAL GUID-ban. /EXEC fps.cfg nelkul. Valszeg csalt az NFOrmaciomban levo szeriaszammal valaki... Csak keresek szimplan egy masik szeriaszamot es a multiplayer optionsban a megfelelo helyen beirom?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4249 üzenetére
egy szavazat gombikere..ooo..akarommondani Pimaszra..olyan sniperes nezese van, nem?
-
Balinov
titán
Asszony este a férjének:
A:-Szeretsz drágám?
F:-Szeretlek.
A:-Nagyon Szeretsz?
F:-Nagyon szeretlek?
A:-Mondj valamit magadtól is!
F:-Aludj már bazdmeg. -
Balinov
titán
ha ma idobe hazaerek, es le is tudom a hibas reszeket szedni jol, akkor meg ma kiprobalom...
A sima Mohaa miert nem megy? Nekem is belefagy, ha a jatekon belul probalok szerverhez csatlakozni, de ha xfire-vel ,akkor sima ugy. En is meglepodtem, mert vista home premium alatt nem szamitottam arra, hogy mindenfele xp sp2 kompatibilitas mod, buhera nelkul is elindul csontnelkul. Viszont azt a kurva unnamedsoldier.cfg-t meg igy sem talalom, igy marad a 4:3-as keparan a wide helyett
Ez Collectors Edition, gyari lemez, gyari S/N-nel, a kiegeket igaz meg nem probaltam felrakni (mondjuk azokat meg SP-ben se vittem vegig).
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
hmm...ha tudom elore, hogy ilyen hitvitat inditok el azzal, hogy jatszani akarok meg igy is a COD4-el barati korben, akkor inkabb hagytam volna a picsaba
-
Balinov
titán
valakinek egy szaros iwiw meghivo? Meg ma el tudom kuldeni, holnap mar elevul..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4199 üzenetére
30.000-et akartal irni, khm...nem?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4188 üzenetére
hat, reszben egyetertek, de mivel jelenleg 2 lehetosegem van, vagy jatszok igy, remelem nem leszek keresztrefeszitve valamelyik palyan levo antennara, ha hasznalom. Gyk. rizikot nem valalok, mert lvl1 leszek, meg nem is origi a jatek. Meg amugyis csak a NYEV pubra mennek,warozni nem.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4185 üzenetére
hat,remelem hogy nem. esetemben nem mindegy, hogy ki lehet csikarni az X1200-bol egy stabil 30-40-50FPS-t 800*600ba
-
Balinov
titán
udv fiuk.ma munkaszuneti nap van,jeeee
-
Balinov
titán
Booz, jelentem kurva finomra sikerult tegnap a marhalabszarbol a porkolt. Gondoltam rad, mikozbe ettem ejjel a 3ik tanyeromat
-
Balinov
titán
komallom en is,mint atom. csak sajna borocska nem lesz benne, nem lehet itt jofajta magyar vorosbort venni. par hete a hazassagi efvordulonkra is valami 13euros noname olasz chiantit kellett vennem, de a vegen majdnem a mosogatoba vegezte, olyan karcos volt. jo mi,annyi penzert...otthon ezert kapok a Szepasszonyvolgybe 5-6deci omuskotalyt...
nem tudjak ezek itt, mi a jo bor..meg csorikameknal Metaxa sincs...ugy kellett Pragabol egy 1l-es 5 csillagost hozni..
-
Balinov
titán
A rendőrkutya belelép a rókacsapdába.
Arra jár a róka és kérdi tőle a kutya:
- Te róka, te olyan ravasz állat vagy...mit szoktatok ilyenkor csináni?
- Hát, rendőrkutya...ilyenkor nincs mit tenni, le kell rágni a lábadat.
Eltelik pár nap. A róka megint arra jár, és látja, hogy a rendőrkutya még mindig ott vergődik a csapdában. Kérdi:
- Mi történt, rendőrkutya, nem fogadtad meg a tanácsomat?
- Ne is mondd, rókakoma... már a harmadik lábamat rágtam le, de ez a fránya csapda még mindig nem enged el. -
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Péntek este a székely fia öltözködik. Kérdi az apja:
Hova mész, fiam?
Iszunk egyet a haverokkal.
Baj lesz, meglátod. Hülye vagy, amikor iszol...Másnap reggel ébred a fiú, fáj az álla kegyetlenül. Kérdi az apját, mitörtént éjjel.
Hát, fiam, mondtam, hogy baj lesz. Hazajöttél tök részegen, nem szóltam egy szót se. Akkor sem, amikor leköcsögöztél. Amikor anyádat lekurváztad, akkor is csendben maradtam. Amikor a nővéredet lerugdostad az ágyról, még azt is tűrtem.Akkor sem szóltam, amikor letoltad a gatyádat, és odaszartál a nappaliba. Na, de amikor teleszúrkáltad fogpiszkálóval, és kijelentetted, hogy sünike mától kezdve nálunk lakik.. -
Balinov
titán
ooo..miert? meg nem is tettem fel. Majd valaki pm-ben elkuldhetne a belepeshez szukseges kodozatokat. Amugy mar keszulok, vettem egy Sennheiser fulest,mikromony meg van a notiba benne.
Ugynezki, osszejon draga oldalbordamnak is az allas, ugyhogy sinen vagyunk, mint Jozsef Attila.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3994 üzenetére
igyekszik az ember,tudod hogyvan ez,Sir..
-
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok