Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz cyberkind #4652 üzenetére
Kis szerencsével kedden hozzájuthatok a 2.-hoz.
Arra még várom a választ.Persze a holnap sem 100%.
De mondjuk itt a szállítás az nem csuszik,nem csuszhat,és nem is csuszik.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
SzlobiG
félisten
válasz cyberkind #4652 üzenetére
A 190k-hoz képest lement.
NFS: Most 1.4 scale-el néztem így jó lesz viszont éjszaka nagyon necces sokszor épphogy tartani tudja a 60FPS-t ha jönnek a rendőrök főleg a heli, akkor már nincs meg, de nem igen zavar mer ritka az ilyen a lényeg, hogy megeszi a húzott 780-at.
-
ForRedGlory
félisten
válasz SzlobiG #4655 üzenetére
1.77-el probald, az mar kb 1440p
Jah, felvettem egy 25 perces videot 1440p-vel Heat 1-tol Heat 10-ig. Meg legalabb 2 ora, mire feltolti. Eszrevettem egy durva dolgot, havas palyan, amikor nappal szembe fordultam, a hatso szelvedon folyt le a viz
Egyebkent lehet az en ertekrendemmel lesz gond, de nekem kurvara bejon a jatek. 100% adrenalin es szorakozas.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz ForRedGlory #4656 üzenetére
1.77 az több mint az 1.4 szal úgy még annyira se menne.
1440p az 1.35-el lenne. Ha 1080p-vel számolunk.
Ezzel nem vagy egyedül nekem az MW is bejött majd 50 órát tettem bele.
(#4658) ForRedGlory Én meg szimplán az 1080p-t szorzom pl 1.4-el. Lehet én csinálom rosszul bár nem hiszem, mert 1.77-el még lassabb.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz BlackSoft #4515 üzenetére
innen lehet leszedni. Scrypt algoritmusu kriptovaluta(peldaul litecoin) banyaszasara valo parancssoros program.
cudaminer.exe -o stratum+tcp://stratum2.wemineltc.com:3335 -O benchmark:123
parancsot ha lefuttatod, akkor azt kene megnezni, hogy mekkora hashratet(kH/s) ir. -
BeLucZ
addikt
válasz ForRedGlory #4656 üzenetére
kipróbáltam én is rivalst, komolyan mondom undorító 30 fps-sel, nem vette be a gyomrom nagy mák hogy van ez a 60 fpsses kapcsoló különben repülne a játék a gépről, amúgy kimaxolva reso scale állítás nélkül full hd-ban éppenhogy elég egy darab 670 a 60 fpshez végig fullon pörög a gpu, szal reális amit mondtatok hogy 780-al 60-70%on megy a gpu, kipróbáltam hogy ráadjak egy 1.5-es scalet, tény hogy meseszép lesz tőle a kép, csak épp visszacsúszunk 30 fps környékére ami olyan mint egy lassított felvétel, nem tudom miért erőltetik ezt, van akinek ez tetszik?! 60 fps alatt tényleg nincs élet, így viszont smooth
-
TTomax
félisten
Semmi gond nincs azzal a scaleel... nagyon örülök neki,hogy van ilyen opció,és nem kell végre a downsamplinggal mokolni!Nem kötelezö azt bekapcsolni,de ha van erösebb vgad akkor miért ne?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
BeLucZ
addikt
válasz WaterWawe #4663 üzenetére
na ezért nem leszek konzolos nem szeretem ha korlátok közé szórítanak a mókolás szerintem még jó ideig a pc kiváltsága lesz
nfsre visszatérve gyönyörű a grafika még scale nélkül is ( talán egy 10%ot rápakolok még hátha) és a zene is hangulatosfpsre viszont tényleg vigyázni kell hogy tartsa azt a 60at különben ugrál a kocsi mint egy őrült biztos ezért nem akarták 60fpsre mert csak erős gpuk birták volna( gondolom ez volt az oka annak hogy 30ra lett fixálva, mert olvastam szinkronizációs hibáról az all drivenál >>> gondolom én ha nem fix az fps akkor az miatt ugrál a kocsi)
-
nagyúr
Befutott az első ...
Iszonyu csendes.
Alapórajelen Valey alatt 70°C volt a max.
És hangját se hallani teszt alatt sem,pedig most nincs házban a cuccom.
Azt hiszem jól döntöttem az MSI mellett.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
BeLucZ
addikt
valaki nem tudja az okát a random belassulásoknak? teszem azt lemegy akár 46-ra is az fps és megnéztem hogy végig ilyen 75-80% pörgött a gpu, cpu limit 4.7 Ghzes 3570k mellett lehetetlen(bár elég jól zabálja a cput)
-
nagyúr
Zárt házban jobb a szellőzés,nem melegszik annyira.
Addig nem rakom házba amíg nem jön a párja.
Ráadásul most rendelek kábeleket a táphoz,akkor azt is ujra kell csinálni.#4668 Casanova* :
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz bombibmw #4674 üzenetére
Nekem elég lett volna 760 4Gb is,de nem sokkal drágább ez.
És teljesítményben azért van különbség.Vrm-t mivel tudom megnézni hány fokos ?
GPU-Z sensor fül nem mutat ilyet.#4673 Tirexi : Én is pont azért vettem ezt,mert nagyon nagy,lehet bele pakolni bőven,jól szerelhető alakítható. Ráadásul még jól is néz ki szvsz.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
BlackSoft
addikt
-
BeLucZ
addikt
megnéztem és fura mód viselkedik a rivals, mert se cpu se gpu limit nincs és érthetetlen módon vannak részek ahol belassul 45-50 fpsre, esős leveles részeknél, direkt néztem közbe a cpu használat max 70% volt 4 magos 3570knál 4.7 Ghzen 670es meg 70%on pörgött, ti tapasztaltatok 780-al ilyet? alap esetben kizártnak érezném ott is a gpu limitet, illetve lassulást
-
BeLucZ
addikt
válasz BlackSoft #4685 üzenetére
lehet nem véletlen van 30 fpsre korlátozva a game de hát az nekem nagyon bántja a szememet, remélem jön majd rá 60 fps patch, hivatalos forrásból, ahol a rendszert hozzáigazitják a 60 fpshez, mert érthetetlenek ezek az fps droppok, semmi nem indokolja, emléxem a legutóbbi nfsben is sok bajom volt az fps droppokkal
-
nagyúr
válasz #35434496 #4683 üzenetére
BF4 , AC4 , CoDGhosts, Tomb Raider kulcsokat nem tudtok vkinél olcsón ?
Jöhet privibe.FC3 nekem is kedvenc,az nagyon jó lett az a játék.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz akoska07 #4675 üzenetére
HWINFO elvileg mutatja.
(#4688) Tirexi :
Köszi
Valószínű,hogy picit bugos.
Még az a 92 fok is sok szerintem.
Azért érdekel,mert lehet a közeljövőben váltani fogok és nem tudom,hogy az Msi,vagy az Asus legyen majd.
Asus a szívem csücske,ha VGA-ról van szó,de lehet,hogy az Msi-nek előbb fog lejjebb menni az ára,viszont állítólag "rosszabb" a VRM hűtése.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Tirexi
addikt
válasz bombibmw #4690 üzenetére
Sok vagy nem sok a 92 fok, ha nem lesz a VGA-nak baja tőle akkor nem érdekel. Annyit tuningoltam mind2-n, hogy elérje az 1100Mhz-es boost-ot aztán kész onnan már a VGA csinálja a többit. Az előbb már 80 fok volt a Crysis 3-ban a GPU1, de még mindig szinte alig hallani valamit a VGA-ból. Megy amennyin megy. Addig kell járatni amíg még van rá gari.
-
Tirexi
addikt
-
SzlobiG
félisten
válasz ForRedGlory #4694 üzenetére
Nálam is szokott ez lenni, de nagyon ritka szerencsére meg én levettem 50fps-re így még sehol nem fogyott el a vga 1.4-es skálázással.
-
BlackSoft
addikt
-
Tirexi
addikt
válasz ForRedGlory #4699 üzenetére
Mivel vettet fel a videót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
Állásajánlatok