Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Alpachino

veterán

válasz marcusa #2138 üzenetére

:R igen tök ugyanazon konfig, minden kari esetében ami az utóbbi időben hozzám került.... és még procilimitre sem lehet panasz :)

De összeségében nagyon meg vagyok elégedve az ASUS 660 DC2-vel, mert egy kiegyensúlyozott karinak tartom és kategóriáján belül pont hozza az elvárható teljesítményt ami azért elvárható egy játékos karitól :K
    Még ami tetszik benne az a fogyasztás, zaj, melegedés...semmi hangja még 50% venti mellett sem és 60 fokot még nem monitoroztam FC3, crysis3 alatt sem :N

Bocsi elírtam és belekerült a felsorolásba..... a Crysis3-at 7870-el nem mértem, mert akkor már nem volt meg, Őt 7950-el mértem csak, ill. most a 660-al, de a crysis2 7870/660-is mértem. Érdekes, mert alapon tényleg közel azonos, bár így is kicsit gyorsabb volt a 7870, de tuningolva, persze normális feszmentes tuningal mérve, ami az én 7870 esetében 1180MHz-volt, már nőt a különbség....vagyis olyan érzés, mint ha a 7870 tuning hatására jobban skálázódna egy kicsit....

Új hozzászólás Aktív témák