- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
marcusa #2138 üzenetére
igen tök ugyanazon konfig, minden kari esetében ami az utóbbi időben hozzám került.... és még procilimitre sem lehet panasz
De összeségében nagyon meg vagyok elégedve az ASUS 660 DC2-vel, mert egy kiegyensúlyozott karinak tartom és kategóriáján belül pont hozza az elvárható teljesítményt ami azért elvárható egy játékos karitól
Még ami tetszik benne az a fogyasztás, zaj, melegedés...semmi hangja még 50% venti mellett sem és 60 fokot még nem monitoroztam FC3, crysis3 alatt semBocsi elírtam és belekerült a felsorolásba..... a Crysis3-at 7870-el nem mértem, mert akkor már nem volt meg, Őt 7950-el mértem csak, ill. most a 660-al, de a crysis2 7870/660-is mértem. Érdekes, mert alapon tényleg közel azonos, bár így is kicsit gyorsabb volt a 7870, de tuningolva, persze normális feszmentes tuningal mérve, ami az én 7870 esetében 1180MHz-volt, már nőt a különbség....vagyis olyan érzés, mint ha a 7870 tuning hatására jobban skálázódna egy kicsit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!