Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
65nm-es Intel prociknál a Coretemp biztosan 100%-os
Öööö....mmmm.....ezt honnan tudod? Akkor is ezt gondolod, ha minden más program pont egyformán 10 fokkal mást mér, mint a Coretemp?
Akkor gyakorlatilag a VID-nek nincs túl sok jelentőssége. Azért kérdeztem, mert a 2180-asomnak 1,2875V, de a többieké (3 haveromnak is van) 1,3V...
Köszi.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
-
Játékos
addikt
Az van, hogy a Coretemp egyedül, ami 15 fokkal többet mutat, mit az összes többi progi (Everest, Realtemp, Speedfan...). Igazából mindig azt mondtam, hogy szarni ezekre a hőmérsékletekre, meg engem nem érdekel, csak mégis kíváncsi vagyok, hogy miért pont a Coretemp mutat ilyen magas hőmérsékletet. Vízzel hűtöm a procit, alapfeszen, jó blokkal, nagy radival, és ha soká terhelem, felmennek 60 fokra a magok. Más 1,5V-on mér hasonlókat... Azt viszont nem tudom, hogy mennyire új verzió.
Ha a Realtempben "tologatom" a Tj-t, akkoris ugyanazt a hőmérsékletet fogja mutatni, csak nagyobb deltetével? Vagy a dT marad, és nagyobb lesz a hőmérséklet? Mert ennek nem látnám sok értelmét...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
google képeknél beírod hogy nVidia vs ati...10en egynéhányadik oldalon kidobja 1024x768ban
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Beowulf_78
addikt
BFG 260 OC. Nem kérdés. Nagyon erős kártya. Nézd meg az aláírásomat....
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
Gondolom OC-n belül nincsenek nagy eltérések...a 700/1460/2400 szvsz. "boritékolható"...
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
DonMedve
addikt
válasz KTTech #10462 üzenetére
Reméljük!
Attis!Mi a helyzet a kis Laurával,és az anyukájával?Jól vannak?Remélem igen!Szegényem nehéz napok várnak rátok ,huhh de jó hogy ezen a részén már túl vagyok!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Laraxior
titán
válasz KTTech #10462 üzenetére
mit jelent pontosan az hogy nemsokára?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Beowulf_78
addikt
válasz KTTech #10488 üzenetére
Nem tudtam hogy a CM az a Cooler Master.
Nem hinném hogy rossz lenne. Valami hő gond lesz ott szvsz.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest