- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
xcbiker #1435 üzenetére
Okés. Azt mondja a tulaj, hogy volt szervízben is, alaplap hibát állapítottak meg, és hogy gazdaságtalan a javítása. Mióta visszajött szervízből többször beindult, be is bootol megy rendesen, de egy idő múlva leáll, és megint se kép, se hang
Tolmácsolom hogy lenne olyan aki ránéz, ha cserélni kell van hozzá alkatrészed is? Vagy be tudod szerezni?
Köszi
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok
Nem szoktam laptopokat szerelni, de most muszáj volt, így szétbontottam egy IBM T40-est. A hiba: nem kapcsol be. Ha a tápot akku nélkül bedugom, semmit se történik, visszajelző nem mutat semmit, ha akku bent van, akkor ahogy csatlakoztatom a tápot akkor zölden világít 3-4mp erejéig, utána sárgán az áramellátást jelző lámpa. De sehogy se kapcsol be. Esetleg találkozott már valaki hasonlóval, lehet-e hogy valami egyszerű hiba van, vagy hagyjam is a francba..
Billentyűzeten van a bekapcs gomb, nem lehet szalagkábel hiba? Be lehet indítani valahogy az alaplapot bill nélkül?
Köszönöm a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- 28 db 130W HP Centerpin töltő garázslelet
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest