- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
CollectoR
aktív tag
válasz
Pyttawrx #16108 üzenetére
Hali!
Nos azóta Alzában kicseréltettem a memóriát, mert utolsó nap volt a 30 napos becserélésre, így most 2x16GB 5600MHz-es CL46-os memória került a laptopba. Ma tudtam kipróbálni, itt jobb a helyzet, de bekapcsolt turbonál szintén jelentkezik a gond, de sokkal ritkábban. Megnézzem a part numbert ennél a memóriánál is? -
CollectoR
aktív tag
Üdv!
Kérdés: Van egy Leonovo LOQ 15IR8H laptopom, eredetileg 2x8GB Samsung 5600b sc0-1010-xt memóriával. Vettem Alzában Crucial 2x16GB 5200MHz-es CL42-es memóriát (sajnos csere előtt a windows azt írta nekem, hogy a memóriák 5200MHz-en mennek, ezért vettem ilyet). Ha a procin be van kapcsolva a turbo, akkor szinte fél óránként kifagy egy játék "Your system may have faulty ram" üzenettel. Ha a turbot kikapcsolom akkor ez leredukálódik napi 1 ilyen hibára.
Igazából szeretném lecserélni a memóriát 5600-asra, a kérdésem csak az, hogy abból csak CL46-os van és igazából semmilyen információt nem találok a neten arról, hogy ez nekem most jó lesz-e, okozhat-e nekem ez gondot? Illetve a hibát ez okozza-e hogy a memóriám kisebb frekvenciájú?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest