- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
superecneB #6404 üzenetére
Talán-elvileg szervizből egy ismerős által ajánlott kedvező választ adott, valami kb 1000-1500 ért belerakják, újrapasztázzák a hűtést is, és ki is takarítják az egészet. Mikor ez utóbbira rákérdeztem, hogy menyit kóstál külön, azt felelték, hogy ez az alapszolgáltatás része, nem kell érte külön fizetni. Vannak még kellemes meglepetések is.
Egyébként első helyen ahol kérdeztem, nem vállalták, az említetten kívüli két hely meg ilyen 3-6 ezer közti árat mondott. Szép nagy különbség van azért köztük, amit nem tudok mire vélni nagyon, de a lényeg, hogy itt ennyit mondtak, hogy előreláthatólag ennyiben állapodik meg a dolog.(itt 3000 ft egy óra munkadíj, és aszerint akivel beszéltem, max fél óra alatt mindent meg tud oldani). Hát, remélem is
Ismerős van aki ért hozzá, de meghatározatlan ideig elérhetetlen mostanság, úgyhogy ez az út maradt. De köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged