Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eketomy
üzenetére
Nekem is így van már jó ideje.

Vettem itt az aprók közt régebben egy marék 4gigás pendriveot (1000Ft. alatt volt darabja). Egyikre XP telepítő került, többire meg a 32, ill a 64 bites Win 7 különböző verziói.
Aztán azt használtam, amelyik éppen kellett.Majd kiderült, h a cfg fájl kiütésével az összes verzió elérhető egy telepítőből. Azóta csak kettő pendriveot használok (32, ill. 64 bitest).
Logouton közzétették azt is, h lehet a 32 és a 64 bitest egy pendrivera rátenni, de annak az ISO-ja nagyobb lett, mint 4GB, így inkább maradtam a két külön pendriveos megoldásnál.
Sok gépre rakok fel oprendszereket, nekem könnyebb ezt használni, mint a lemezre vigyázzak.
Netbookokon amúgy sincs lemezmeghajtó, és már a régi P4-es gépeken is van általában lehetőség rá, h a BIOS felismerje az USB-s külső egységet telepítés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx