Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew-V
csendes tag
Üdvözlet!
Van egy régi Toshiba Satellite 2180CDT laptopom (zasszonypajtás írkál rajta) amiben kikönyökölt a CD meghajtó (pörgeti a lemezt de beolvasni nem tudja). Bontottam egy porosodó roncsból egy Toshiba SD-R2002 DVD meghajtót ami külsőre (méret + egy db rögzítő csavar helye) olyan mint ami eredetileg a gépben van.
Mivel nem tudom kiszedni a régit:
- passzol-e ebbe a gépbe ez a típus, felismeri-e a DVD mivoltát vagy ez már sok Neki a jóból? (egyébként windows ME van rajta ha ez számít driver szempontból)
- hogy a fenyőbe lehet kibányászni a gyárit a gépből???
Egy db rögzítő csavart találtam az alján, kicsavartam de semmi. Próbáltam finoman kihúzni előre de nem jött... A másikat simán ki lehetett venni - igaz az nagyon darabokban volt így könnyen hozzá lehetett férni és rásegíteni... Van valami plussz trükk (pöcök vagy rejtekajtó), esetleg szét kell bombázni az egész tokot hogy hozzáférjek vagy csak rángassam meg erősebben egy méretes fogóval? (persze a kérdés nem arra vonatkozik hogy addig húzzam míg ki nem szakad mert a másikat is be kéne tenni...)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gitáros topic
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- EAFC 26
- Adobe Indesign
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx