- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew-V
csendes tag
Üdvözlet!
Van egy régi Toshiba Satellite 2180CDT laptopom (zasszonypajtás írkál rajta) amiben kikönyökölt a CD meghajtó (pörgeti a lemezt de beolvasni nem tudja). Bontottam egy porosodó roncsból egy Toshiba SD-R2002 DVD meghajtót ami külsőre (méret + egy db rögzítő csavar helye) olyan mint ami eredetileg a gépben van.
Mivel nem tudom kiszedni a régit:
- passzol-e ebbe a gépbe ez a típus, felismeri-e a DVD mivoltát vagy ez már sok Neki a jóból? (egyébként windows ME van rajta ha ez számít driver szempontból)
- hogy a fenyőbe lehet kibányászni a gyárit a gépből???
Egy db rögzítő csavart találtam az alján, kicsavartam de semmi. Próbáltam finoman kihúzni előre de nem jött... A másikat simán ki lehetett venni - igaz az nagyon darabokban volt így könnyen hozzá lehetett férni és rásegíteni... Van valami plussz trükk (pöcök vagy rejtekajtó), esetleg szét kell bombázni az egész tokot hogy hozzáférjek vagy csak rángassam meg erősebben egy méretes fogóval? (persze a kérdés nem arra vonatkozik hogy addig húzzam míg ki nem szakad mert a másikat is be kéne tenni...)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest