Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1201) #54715584 válasza I_Am (#1165) üzenetére


#54715584
törölt tag

5 perc van a módosításra... :)

(#1202) [DoN]$[LeoN]


[DoN]$[LeoN]
tag

Miért? Nekem 6-ikba volt már csajom, és smárolgattunk meg elvoltunk.. Ez az a dolog amit sztem nem lehet elég hamar elkezdeni.. :DD

ugyhogy Bazsi kergesd csak a casjokat!!!! Később majd rájössz miért jó hogy ha már most is rápróbálsz ha bejön vki!
Nem hinném h ez rossz dolog lenne

[Szerkesztve]

(#1203) #54715584


#54715584
törölt tag

Nem rossz, de nem hinném, hogy 13 évesen vki lelkileg felkészült lenne bármire is... mi is csajoztunk, nekem is volt barátnőm, de semmi komoly nem történt... ne akarjunk már kis felnőtteket csinálni a gyerekekből... már így is ott tartunk, hogy hetedikben azon versengenek, hogy kinek van menőbb-drágább-márkásabb ruhája, a szakközepes csajok úgy néznek ki, mintha egy ruhakatalógus fehérnemű blokkját nézegetnéd... nem tudnak mit kezdeni a szexuális szabadsággal, fel sem fogják, hogy mit miért csinálnak, csak ezt látják ''tőlünk''...

Bazsi: keress közös témát, sétáljatok a szép őszi napsütésben, ha útközben akad vmi jónak kinéző hely, üljetek be, filmet inkább otthon nézzetek kettesben valamelyikőtöknél, úgy sokkal romantikusabb, és a szülők is megnyugodnak, hogy az ő kölkük nem olyan, mint a ''többi''... ha szereted(?) és/vagy jól érzed magad vele, akkor mondd meg neki, és töltsétek kellemesen az időtöket, de hagyd, hadd menjen minden a maga útján, majd kialakul ez...

régen nálunk már az is ''járásnak'' számított, ha 2x elmentünk fagyizni... bele sem merek gondolni, hogy mit csinálnak a mai süldő kölkök...

(#1204) [DoN]$[LeoN] válasza #54715584 (#1203) üzenetére


[DoN]$[LeoN]
tag

Én most leszek 18.
Osztom a véleményed, de tapasztalatokat nem árt ha szerez. Főlegf a negatív hasznos ilyenkor, mer a farka ugyis fogja hajtani, de megszokja, hogy nem mindig minden ugy van ahogy elképzeli..
Nameg tapasztalat..
Arról nem is beszélve hogy a csajjok lesznek majd idősebbek is és régi kalandok, stb... :)) :DD :C :DD :))

(#1205) #54715584 válasza [DoN]$[LeoN] (#1204) üzenetére


#54715584
törölt tag

az attól függ, mit tapasztal... :)

(#1206) Panther


Panther
HÁZIGAZDA

Mai/tegnapi (keddi) programom vala:
15-16h -- szakítás

Úgyhogy most unhappy vagyok nőügyben. :(

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#1207) #54715584


#54715584
törölt tag

nekem meg fura a drágám... 7főn és tegnap nem taliztunk, mer' dolga volt...ma jó lenne, de nem biztos, a holnap megint nem jó, majd a péntek-szombat, vasárnap megint nem jó... semmi dolga nincsen, főleg nem este, amikor tudnánk talizni és mennék hozzá ''házhoz''... kezdek féltékeny lenni :) nekem szükségem van a másikra, fordítva ez mért nem műxik?

[Szerkesztve]

(#1208) Mannon válasza Integra (#1122) üzenetére


Mannon
tag

Hááááááááááát....13 évesen azért még negyon sokat számít a többiek véleménye, még nincs kiforrott izlésviláguk és még nem döntenek háborúk sorsáról 10 perc alatt. Marad a cselezgetés ...a figyelem felkeltés (bakker ezt egybe irjuk???):F

"For the Horde"

(#1209) Mannon


Mannon
tag

Jézusom mi zajlott itt...

MINDENKI NAGYON SZÉGYELJE MAGÁT!!!

1. Bazsival semmi problem nem volt...addig amig be nem kostóltátok...szóval akinek nincs tanácsa a futó témához az inkább csak olvasgasson és tegye hátra a kezét, vagy üljön rá, vagy zsebre...(nem éri a zsebhoki.)
2. Bazsi...ha már bekostolnak az nem jelenti, hogy vissza is kell kostólni, mert indulatból mindenki mond bolondságokat.
3. Nem kell elhinni amiket itt összehortak rólad...ha bolond lennél, akkor nem kérnél segítséget, de kérsz és ez utal az ész felbukkanására a kis fejecskédben.
4. Egy 13 éves fiu mire másra gondolna mint a sexre...de nem jelenti, hogy lenne is bátorsága megtenni, vagy ha lenne bátorsága akkor nem jelenti hogy megtenné.Egyszerűen akar magának egy csajt...nem is egy csajt...hanem AZT a csajt, mert lát benne valamit, mert elindult a bizonyos uton, amibe ti most belefullasztottátok...eddig is elveszettnek érezte magát, most meg ...:(((
5. Ti meg nagyfiúk vagytok állítólag, akkor hogy lehet ennyi eszetek, hogy leromboljátok egy 13 éves fejlődő önbecsülését.
AKI MEGSÉRTŐDIK AZ ...
Igy kérjetek máskor segítséget tőlem...

"For the Horde"

(#1210) Mannon válasza MUŁĐER (#1193) üzenetére


Mannon
tag

El kellene járnod szórakozni. Hova jársz el...van egy két trükk amire a lányok felfigyelnek, de azt már leirtam joval előrébb.Pumpinak segítve.
Próbáld leirni, hogy hova jársz el szórakozni és megoldjuk....;) ELEMZÉS

"For the Horde"

(#1211) Szőrös  válasza Mannon (#1209) üzenetére


Szőrös 
veterán

Nem szégyenlem magam...és nagyon jól tom , hogy miről beszéltem. Van 1 14 éves öcsém tehát nagyon is vágom , hogy mi hogy merre. Gyerekek még ezek azt sem tudkják mit akarnak , hebehurgyák blablabla. Persze öcsi jó fej meg minden csak éretlenek (nem csak ő hanem osztálytársai is). Sértődés nincs :)

Jah meg azt is hozzá kell tennem , hogy 1 húgom is van aki most lesz 13 s ha meglátnám , hogy 1 ilyen kis p#cs (mint ez a bazsi) gyerek lófrál a környékén úgy képen b@sznám , hogy csak nyekkenne.

[Szerkesztve]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1212) Nowhereman válasza Mannon (#1209) üzenetére


Nowhereman
őstag

Ha már 13 évesen csak a sexre tud gondolni, akkor egyenes úton van a háziálllattá (le - mert ez ugye lentebb van, mint az) embrionális állapot)fejlődés útján.
Ott van akkor még a motor, meg úgy az egész felfedezésre váró világ! - mégha a leányzoknak nem is tetszik az a gondolat, hogy nem a vaginájuk a világ tengelyének csúszócsapágyazása(gy.k.:nem a körül forog a világ).

Utánam a kondenzcsik!

(#1213) Mannon válasza Nowhereman (#1212) üzenetére


Mannon
tag

Nem értitek hogy miről beszéltem jellemző hogy mindent olyan komolyan kell venni...de már megint nem a témához szóltok hozzá...hanem reagáltok és elemezgettek, asszem igy nem vagyok rátok kiváncsi :(((

"For the Horde"

(#1214) adalbert1


adalbert1
veterán

Egyetértek Mannonnal,nem kell ezt a bazsi gyereket baszogatni, de néha ő is visszavehetne. Mostanában hallottam, hogy már 12 éves arcok tépnek, meg isznak mint a vadállat, akkor már inkább egy nővel foglalkozzon,mint hogy olyan szinten elhülyüljön gyerekkorában,hogy középiskolában ne tudja, mennyi 2+2.
Ha meg a nő nem akar tőle semmit, akkor van még ezer másik is,13 évesen szerintem nincs olyan hogy igazi.

(#1215) enzo_ferrari


enzo_ferrari
tag

ennyi gyengeelméjű sántarókát mint akivel itt találkoztam!!!!!

Komolyan!!!

Nem értem miért ne lehetne egy 13 éves fiúnak társra szüksége, akármilyen célra?! Ő csak tanácsot kér és nem azt, hogy adjátok kölcsön a kérótokat vagy verdátokat. Jó, én is 14 évesen kezdtem recskázni, de előtte már kergettem a lányokat (sőt, amikor másodikos voltam nem akartak kisdobosnak felavatni, mert a lányok szoknyája alá bújkáltam...) Nyugodtan szerezhet tapasztalatokat, így esetleg 18 éves fejjel már kvázi éretten vág bele (pl mikor elkezdi az egyetemet) egy kapcsolatba és 18 évesen a tapasztalatával szét fogják szedni a csajok!!! De ehhez az kell, hogy - ha már zömében fiúk látogatják ezt a topikot, akkor - fogjunk össze, mert nem fikázni vagyunk itt, hanem segíteni. Ugyanúgy, mintha bármilyen számítástechnikával kapcsolatos kérdés lenne!

Ezt tartsa mindenki a szeme előtt, legyetek oly' kedvesek!

---== Csajokat a paplan fölé, éljenek a kezek! ==---

(#1216) Integra válasza Nowhereman (#1212) üzenetére


Integra
titán

nekünk ez baromi furcsa, de a mai fiatalok körében már a 13-15 éves kor, simán csak erről szól. menj végig az utcán és nézz rá a gyerekekre....
ezt kapják a médiából, a videoklipekból, az internetről.
már tudatában sincsenek hogy gyerekek, gyereknek lenni ciki, gyerekes dolgokat csinálni ebben a korban már ciki, ez a világ ilyen és már fel sem fogják hogy 13 évesen nem szexre van szükségük, hanem mozgásra, tanulásra, kirándulásra és még több mozgásra és sportra....
könyörgöm egy lány 13 évesen nemhogy kiskorúnak számít, de még NEM nő....
sem fizikailag sem lelkileg. ahogy a fiú sem az.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1217) Nimrod válasza Mannon (#1213) üzenetére


Nimrod
addikt

Én is 13 évesen voltam először szerelmes, de nekem meg sem fordult a szex a fejemben. Később kiderült, hogy csak plátói volt. Embere válogatja.


torz on borz!

Picit átestél a ló túloldalára, de nem csak te. Értem, hogy agyonvernéd, ha valaki csak a szex miatt ráhajtana a hugodra - én is egyébként - de ne itélj elsőre! Egyébként ebben a korban a lányoknak sem árt vigyázni, mert még ők sem tudják, mit is akarnak egy pasitól.


Mannon!

Visszatérve az én problémámra - ha még emlékszel rá - tudod, a munkahelyi. Bevetettem a gyümölcsevést és mindent, de hiába. Az illető rám sem figyel, a mailjeimre sem válaszol, sőt még el is fordul ha felé megyek, de még csak nem is köszön. Ötlet? Vesztett ügy? :F

(#1218) faster válasza Nowhereman (#1212) üzenetére


faster
nagyúr

Senki nem mondta, hogy csak a szexre tud gondolni, az az alaphelyzet, hogy van egy 13 éves srác, akinek tetszik egy lány, és tanácsot kér, mivel tudná felhívni magára a figyelmét ennek a lánynak, esetleg meghódítani. Minden egyéb része a dolognak ostoba spekuláció, amint a sok hülye elkezdett fröcsögni, hogy mit szabad és mit nem szabad ebben a korban. Ennyi rosszindulatú, szemétkedő hszt még nem nagyon láttam egymás után itt a PH!-n.

(#1219) adalbert1 válasza Integra (#1216) üzenetére


adalbert1
veterán

Pár éve nagy port kavart egy hogyismondjamhogynesértsek meg senkit roma pár esete, ahol a csaj 11 évesen szült,persze,hogy nem tudott semmit a világról,a gyerek apja 18 volt, asszem le akarták csukni.

(#1220) Nimrod válasza Integra (#1216) üzenetére


Nimrod
addikt

Igazad van, teljes mértékben.
Vegyük például az ?TL K?UB pénteken induló műsorát. Hát gusztustalan, de az se normális, aki arra benevez. Szerintem az érzelem az, amivel nem szabad játszani. De a média mit sugall? Már nem is nézek TV-t jó ideje, úgy megundorodtam tőle. A mai fiatalok meg ezt nézik, szóval nincs min meglepődni, sajnos.

(#1221) Mannon válasza Nimrod (#1217) üzenetére


Mannon
tag

Az ügy nem veszett, csak szünetel...sok gyümölcs és hajbeállitás és olvasgass érdekes könyveket és hagyd az asztalodon, hogy mindenki lássa. Ne irj neki emailt, ne keresd . csak udvariasan köszönj minden reggel, légy nagyon csinos.Nem veszett ügy csak türelem...:D

"For the Horde"

(#1222) Integra válasza adalbert1 (#1219) üzenetére


Integra
titán

hát a romák már megint egy más dolog, mert ott természetes hogy fogják aztán 12-14 évesen összadják a kiszemelt kislánnyal a fiút. döbbenet...

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1223) Nimrod válasza Mannon (#1221) üzenetére


Nimrod
addikt

Köszi a választ!

Mit értesz érdekes könyv alatt? Pl. távolkeleti filozófia? Úgyis azt szoktam olvasgatni.
Meddig tart ez a szünet? Ha jól értem, akkor ezekszerint most azért vonult vissza - mondjuk igy -, hogy rendezze magában a dolgokat. Honnan tudnám eldönteni, hogy vesztett ügy? Mi lenne akkor a reakciója, vélhetően?
Ha elkezdenék flörtölni egy másik lánnyal, úgy, hogy ő is tudna róla, akkor javitana, vagy rontana a helyzeten?

(#1224) adalbert1 válasza Nimrod (#1223) üzenetére


adalbert1
veterán

Könyv: ami téged is érdekel, és a kiszemelt nő is érdekesnek tarthatja.

(#1225) Integra válasza Nimrod (#1223) üzenetére


Integra
titán

az az értékes amit szeretsz olvsani, ne azt amivel imponálni lehet.
abba úgyis belebukik az ember akaratlanul is, utána meg ciki.. :)
ha gondolkodós könyvet szeretsz olvsani akkor azt, ha éppen technikai vagy gazdságit akkor azt, ha éppen főzőcskéset akkor meg azt:)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1226) Mannon válasza Nimrod (#1223) üzenetére


Mannon
tag

rontana......

könyv : akár azt vagy lakberendezés, kertépítés, mars-vénusz-férfiak-nők :D

Ne flörtölj....csak titokban nézd...

"For the Horde"

(#1227) Nimrod válasza Mannon (#1226) üzenetére


Nimrod
addikt

Szerintem nem a Playboy-t kellene... :DDD

Titokban: értsd Ő ne vegye észre, de a kollegáim észrevehetik?

Majd délután irok mailt, mert van a dolognak nem publikus része is. :U

(#1228) Mannon válasza Nimrod (#1227) üzenetére


Mannon
tag

okééééé.....amugy meg senki sem veheti észre csak néha ő...:DD

"For the Horde"

(#1229) nilrem


nilrem
tag

Nekem 12 es fel evessen mondta annak idejen egy csaj, hogy alugyak naluk es nem csak ottalvasra gondolt. Es ez az 1989-1990-es tanevben volt.

Az élet a legjobb játék próbáld ki!

(#1230) Mannon


Mannon
tag

LOL :B:F:DD

"For the Horde"

(#1231) faster válasza nilrem (#1229) üzenetére


faster
nagyúr

Na, hát ezért nevetséges az, mikor jönnek itt a nagy erkölcscsőszök azzal, hogy ''régen más volt, ma meg mindenki drogozik, meg szekszel'' :DDD

(#1232) TéKrys válasza faster (#1231) üzenetére


TéKrys
senior tag

Szerintem sokaknak csak a szája nagy.

http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D

(#1233) nilrem válasza faster (#1231) üzenetére


nilrem
tag

Persze azt sokan elfelejtik, hogy mindenki volt gyerek. Nalunk nem drogozas volt hanem, technocol rapid, meg mak tea. Nem petarda volt, hanem gyufas szikszallagos megoldas, minden volt csak kellett egy pici esz hozza. A mai kenyelmes szituban az a baj, hogy igy nagyon konnyu butulni.

Az élet a legjobb játék próbáld ki!

(#1234) nilrem válasza TéKrys (#1232) üzenetére


nilrem
tag

Ezert kell nehany szajhost neha jol beegetni az ugy rendessen helyre tudja tenni, hogy hol a vilag es hol van O.

Az élet a legjobb játék próbáld ki!

(#1235) faster válasza TéKrys (#1232) üzenetére


faster
nagyúr

Jó, de én nem a szájhősökről beszéltem, csak mbazsi feldobta a problémáját, és jellemző, hogy pillanatok alatt elvitték a témát tök másfelé, ''szabados ifjúság, drogoznak, biztos csak a szex miatt kell'', meg hasonló baromságokkal, mintha ők aztán fikarcnyival is jobbak lettek volna, és 13 éves korukban csakis az atomrakétaépítés érdekelte volna őket. Álszentek.

[Szerkesztve]

(#1236) adalbert1


adalbert1
veterán

Emberek! Nekem nem azzal van bajom,hogy valaki drogozik,vagy iszik,hanem hogy 12 évesen?És ezt nem erkölcscsőszségből mondtam nektek.Pl. Nállunk a középiskolában kezdett el lezülleni mindenki,és így belegondolva az is gáz volt,de persze akkor jól szórakoztunk...De szerintem számít az a két-három év is.

(#1237) Szőrös 


Szőrös 
veterán

Kíváncsi vagyok mikor fog a srác válaszolni....

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1238) TéKrys válasza faster (#1235) üzenetére


TéKrys
senior tag

Atomrakétaépítés??? Akkor nézz át ide Bővebben: link

http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D

(#1239) KERO_SAN válasza Szőrös  (#1237) üzenetére


KERO_SAN
aktív tag

Peliscan hozzaszolasara?

3 ev mulva :D

the troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS

(#1240) [DoN]$[LeoN] válasza Nimrod (#1223) üzenetére


[DoN]$[LeoN]
tag

Milyen könyv van a távolkeleti filozófiáról? engem érdekelne!!

(#1241) [DoN]$[LeoN] válasza adalbert1 (#1214) üzenetére


[DoN]$[LeoN]
tag

A fűvel mibajod?? :))
Jaa! hogy 13 évesen! Én is akkor próbáltam.. Mégis tudom, hogy menniy 2+2 .. remélem :DD

Amugy az a pöcs aki baszogatja bazsi gyereket !
13 évesen csak gondolkodik a sexről, nem valszinű h. csinálni is fogja.. A fiuk kélsőbb is érnek stb... Nem is hiszem h. merné.. Bár én nem sokkal időbesebben mertem, de fokozatosan kezdtem.. És nem 13 éves csajra fog rámenni ha ba*zni akar, hanem kicsit idősebbre!

(#1242) #54715584 válasza Mannon (#1209) üzenetére


#54715584
törölt tag

igen Mannon drága, reagálunk, elemzünk, mer' erről ez az egész, és háátha lesz benne vmi jól leszűrhető anyag
és Mannon drága, mielőtt jól lecsesznélek, nem olvastad a hsz-emet? (1203 hsz... jéééé, ez a szül. dátumom :)))))))))) mert ha nem, akkor szégyeld magad TE, és máskor olvasd végig a topicot (amit én most nem tettem meg), majd ráérsz reagálni később arra, ami szemet szúrt...
mélységesen fel vagyok háborodva

(#1243) #54715584 válasza Mannon (#1228) üzenetére


#54715584
törölt tag

ez hülyeség, a kollégák előbb fogják észrevenni, mint a csaj... egyetlenegy nézés vagy mosoly néha nagyon sokatmondó...

(#1244) Nimrod válasza [DoN]$[LeoN] (#1240) üzenetére


Nimrod
addikt

Ha bemész egy nagyobb könyvesboltba, akkor lesz egy külön részleg a harcművészeti könyveknek is. Minden ilyen könyvben benne van, mert a részét képezi.


MANNON!

Mail ment ma, kettő is, remélem megkaptad.
Jelenleg úgy áll a dolog, hogy az illető hölgyemény vidáman és önfeledten elbeszélget más férfi kollégámmal, de velem egyáltalán nem, ami engem nagyon zavar - érthető módon. Az illető kollega akivel társalog mellesleg egy nőcsábász is, amit mindenki tud. Kedvem lenne elbeszélgetni ezzel a kollegával a mellékhelyiségben, pontosabban az öklömnek - ergo eltángálhatom ezt a piperkőcöt?!? Vagy tekintsem úgy, hogy az illető kollegina igy jelzi felém a döntését, hogy én bizony nem érdeklem? :F

(#1245) [DoN]$[LeoN] válasza #54715584 (#1243) üzenetére


[DoN]$[LeoN]
tag

Teccik az aláírásom? Csak gondoltam, hogy kibővítem, kitalálok valami állatságot.. Ha már te is kiegészítetted magasztos titulusoddal :DD :C :C :C :DD

(#1246) [DoN]$[LeoN] válasza Nimrod (#1244) üzenetére


[DoN]$[LeoN]
tag

Bár nem tőlem kérded, de sztem soha nem lehet tudni semmit. De ha bejön a nő, meg érzel iránta valamit, akkor folytasd. De biztos ami biztos, mellette (munkahelyen kívül) kereshetsz mást is.. Nézelődj, ismerkedj, bulizz, hivd fel régi ismeket

(#1247) [DoN]$[LeoN] válasza nilrem (#1233) üzenetére


[DoN]$[LeoN]
tag

A technocol rapid meg a maktea nagyon megüt? Milyen ? Jó??

(#1248) #54715584 válasza [DoN]$[LeoN] (#1245) üzenetére


#54715584
törölt tag

:C :D

(#1249) [DoN]$[LeoN] válasza #54715584 (#1248) üzenetére


[DoN]$[LeoN]
tag

Danke nagyúr (:DD) , danke!!!

(#1250) Mannon válasza #54715584 (#1242) üzenetére


Mannon
tag

LOL

:((

"For the Horde"

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.