Hirdetés
Aktív témák
-
tucsike86
tag
válasz hemaka #17610 üzenetére
Nekem is volt már sokszor ilyen érzésem.. És én sem tudtam megmagyarázni, hogy mitől volt (van.. szokott lenni.. stb.. ). Először azt hittem, hogy lelkiismeret furdalásom van, de igazából nem volt miért legyen. Aztán arra az elhatározásra jutottam, hogy lehet, hogy túl keveset foglalkozom vele, és minden energiámat beleöltem egész addig, amíg ez az érzés el nem múlt. Így kb "tisztázódott", azaz "kiegyensúlyozódott" bennem újra az egész.
De szerintem ez egy pozitív dolog, nem egy negatív. És hidd el, nem kell félned attól, hogy elveszíted a másikat - legalábbis addig nem, amíg ő ugyanezt érzi, hogy túl jó vagy neki.. nálunk szerencsére ez így megy már jó régóta.
-
tucsike86
tag
válasz hemaka #17625 üzenetére
Pedig szerintem nem csak mi 2en vagyunk.. szvsz mindenki ismeri ezt az érzést (vagy egy idő után megismeri).
Mostanában nálam is rosszalkodik a PH! Nem tudtam minek betudni, hogy eddig semmi gond nem volt, gondoltam annyira megrohamozták a userek hirtelen valaminek az okán, hogy kezdi nem bírni a HW. De örülök a híreknek, hogy fejlesztenek!
-
tildy
nagyúr
válasz hemaka #18673 üzenetére
Én a miértre vagyok kiváncsi, nem pedig az okozatra
Szóval miért érzed hülyén magad, miért rossz érzés?Netalán belénk nevelt "etikett"?Egyébként találtam ezzel kapcsolatban egy cikket.
Mellesleg én is hülyén érzem magam, ha más fizet, hiszen nekem is van keresetem, és számomra részben lealacsonyító ha ennyit sem néznek ki belőlem , főleg ha (leendő/jelenlegi) partnerről van szó.... Természetesen ha korábbna megbeszéltek alapján megy, az más tészta.... Meg az ajándék/meglepi is.
Ami a cikkben is van, illik a nőnek megkérdezni, hogy tartozik-e valamivel, mégha az ember ragaszkodik is a szokásos formulákhoz... ... (nem magas labda )
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
adalbert1
veterán
válasz hemaka #18693 üzenetére
Ha egy olyan valaki lenne akivel együtt vagyunk, akkor én se sokáig haboznék...
Viszont így semmi alapom nincs rá...
Most hogy mondod van vagy 20 match-em az adott oldalon, csak eddig mindig r*hadt lusta voltam akár egy üzenetet is legépelni...proof88 : szerintem rossz thread-re válaszoltál.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest