Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Gondolom fel akarod használni valaki ellen..
Nem szép dolog. De elvileg a karanténból vissza lehet állítani az eredeti helyére a berakott fájlokat, akár vírus, akár annak látszó ''tárgy''. Jobbgomb a fájlon, és Visszaállítás ide: ahol megadsz neki egy mappát. De én azt javaslom ne b@sztass vírussal másokat. Ha saját magad akarod elemezni, az más, de általában olyan céllal teszik ezt emberek, hogy ''megtanulják'' a vírus metodikáját. Hogy ők is írhassanak vírust...
Más célból meg nem hiszem hogy egy átlegjúzer nagyon vacakolni akar ilyesmivel. Inkább szeretnek megszabadulni mielőbb tőle 
Na mindegy, én válaszoltam, az erkölcsi részt rádbízom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem lesz iPhone 19
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sztem nem szükséges kivenni a karanténból (hacsak nem úgy nézelődsz, hogy uninstalllálod a nodot), mert pl. A NOD32 is megtalálja egy másik irtó karanténjában is a vírust. Legalábbis nekem már volt ilyen
Nem szép dolog. De elvileg a karanténból vissza lehet állítani az eredeti helyére a berakott fájlokat, akár vírus, akár annak látszó ''tárgy''. Jobbgomb a fájlon, és Visszaállítás ide: ahol megadsz neki egy mappát. De én azt javaslom ne b@sztass vírussal másokat. Ha saját magad akarod elemezni, az más, de általában olyan céllal teszik ezt emberek, hogy ''megtanulják'' a vírus metodikáját. Hogy ők is írhassanak vírust...