- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- Netrádió legalizálásáról infók
- (téma lezárva)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
-
pauly
tag
Ti milyen netes kapcsolattal adjátok a rádiót?
-
TheReMiXeR
senior tag
-
Gabesz84
őstag
én nem hiszem hogy aki webrádiót üzemeltet, bárki is fizetne jogdíjat. Egyszerüen szvsz akkor nem érné meg üzemeltetni őket. Nezz el pl a shoutcast.com -ra, az a rengeteg radioado nem valoszinu hogy mind perkal.
Meg nemtom, de ha joltom, akkor ha bizonyos minoseg alatt sugaroztok, (monnyuk 128kbps alatt, ugye az nem CD minoseg), tudtommal lehet. -
TheReMiXeR
senior tag
még mindig nem vagyok eleresztve infokkal

-
TheReMiXeR
senior tag
-
Blackmate
őstag
Engem is erdekel a tema, ugyhogy utana is fogok jarni. Viszont szerintem kb ugyanaz a modi, mint egy hagyomanyos radional. Szerzöi jogdijat kell fizetned, mivel sugarzol. Annyiban lehet mas, hogy az ORTT-nek nem fizetsz, mivel nem radiohullamon megy, de biztos hogy kitalaltak a netre is vmit, nehogy egyszerü legyen az elet.
-
TheReMiXeR
senior tag
Sajnos eddig semmi normális info-m nincs.
Elég szomorú vagyok
-
TheReMiXeR
senior tag
hátnemtom, még 1-2napocska, mondjuk vasárnapig hátha jön valami főokos és informál engemetet

-
TheReMiXeR
senior tag
-
TheReMiXeR
senior tag
-
^grafo
tag
igen onnan neztem
epp neo megy ájjájájájájjjo -
TheReMiXeR
senior tag
-
^grafo
tag
Melyik rádiónál vagy?
megtalaltam közbe, RadioA. sztem kerdezd meg az Mk2 söket, www.mk2.hu vagy a töréspontosokat www.torespont.hu
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
Azt sejtem, hogy pénzbe kerül, de nekünk, akik csinálják perpill a rádiót az az érdekünk, hogy tovább tudjuk csinálni. Ugye most vannak ezek a különböző ''támadások'' mindenfelé és mi meg akarjuk előzni a ''bezárást''.
Természetesen nem a saját zsebből szeretnénk finanszírozni az egészet.
...és emiatt kellenének pontos infók, amit még azok sem tudnak megmondani, akitől az engedélyeket szeretnénk majdan beszerezni... és ez sajna tényleg így van
Ezért keresnék egy olyan emberkét, aki már benne van egy ilyen kis csapatban, akiknek már megy ''jogtisztán'' az egész, hogy írjon egy kicsit a saját tapasztalatáról ezzel kapcsolatban...
Amúgy meg ha az ember akar valamit, azért abba bele is kell feccelni egy kevéske pénzt. Technikába, meg mindenbe... A sült galamb csak úgy nem fog a semmire beleszállni a szánkba. Előbb megmozdulunk és utána aratjuk majd a babérokat. Reményeink szerint
Üdv.Én
[Szerkesztve] -
pauly
tag
Valamennyi zsetont biztos,hogy be kell rakni a kasszába.Még így is meg érné neked?
-
TheReMiXeR
senior tag
-
TheReMiXeR
senior tag
-
dabadab
titán
www.artisjus.hu, vannak infok az oldalon, meg az emailekre is rendesen szoktak valaszolni (legalabbis nekem valaszoltak).
-
TheReMiXeR
senior tag
Szia!
Végül is teljesen mind1, hogy új vagy meglévő az a rádió...
Lényeg, hogy legálissá hogyan és mikent lehetne tenni!
Mivel egyenlőre nem találok megfelelő infót ezzel kapcsolatban a neten, ezért gondoltam keresek embert, aki véletlenül már hallot ezzel kapcsolatban valamit.
Erre hajtok most
-
zoleeE 13
tag
új rádiot akarsz csinálni???
-
TheReMiXeR
senior tag
Elvtársak!
Valaki segítsen egy kis infóval!

-
TheReMiXeR
senior tag
Snekinek nincs semmi infója?
Pedig nagyon kellene...
-
TheReMiXeR
senior tag
Szeretnék infókat gyűjteni nálam sokkal informáltabb emberektől, hogyan és miként lehetne egy netrádiót legálissá tenni!
Köszönöm előre is az ötleteket, okosságokat!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- Netrádió legalizálásáról infók
- (téma lezárva)
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest