Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
rien
senior tag
Igazad van. Hát nekem csak a film van meg én azt raktam be és hallgattam bele...és fel se tűnt, hogy nem ő, de szerintem nem is egyszerű észrevenni a filmben lévő részből. De ahogy fogalmaztál az meg féreérthető, nekem gőzöm sincs róla, hogy Joan Jett írta-e a dalt, ő-e a dalszerző? vagy valaki más írta neki? de ez az ő dala, ő énekelte anno.
Az ost-t az amazonon néztem mert nem akrtam elhinni, hogy nincs rajta (ott meg nem volt előadó )----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
-
rien
senior tag
válasz burgatshow #3204 üzenetére
Ha szép lassú akkor Kelly Clarkson
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
De jó, hogy felhoztátok ezt a számot , hogy mit gondolkodtam rajta, hogy a Crystal honnan nyúlta az új számához az aláfestést...
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
válasz littleNorbi #3514 üzenetére
Crystal - Sosem múlik el
-
rien
senior tag
4-es ha sokszor mondják benne, hogy Mexico, Mexico.... akkor talán Les Humphries Singers - Mexico (nem bizos, hogy jól írtam az előadókat, de valami ilyesmi
mod: az a sleeing-es meg nem lehet, hogy Sleeping Sattelite (ez ilyen lightos, feltéve ha csaj énekli) az előadó meg Tasmin Archer
[Szerkesztve]----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
válasz Hofi_Geza #3569 üzenetére
Nem megy Ami eszebe jutott az nem igazán stimmel a leírásoddal, más a szöveg, faszi rappeli elsősorban...de azért ha gondolod küldök pm-ben egy linket, hogy megnézhesd, jó kis zene az is
-
rien
senior tag
válasz Boolash #3671 üzenetére
AC/DC - You shock me all night long
mod: utána Bon Jovi - You give love a bad name
majd Guns 'n Roses
Metallica - Enter sand man
Nirvana - Smells likes teen spirit (vagy hogy kell írni)
Van Halen - Jump
GN'R
[Szerkesztve]----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
válasz Rommel6600 #3694 üzenetére
Enya - Adiemus
-
-
rien
senior tag
válasz greatchaos #3751 üzenetére
Haddaway - Life
-
rien
senior tag
válasz Motion_Blur #3757 üzenetére
szerintem ezt keresed
Queen vs. The Miami Project - Another one bites the dust----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
Nagyon kitartó vagy nem tudnál több infót adni a számokról? hátha úgy könnyebben beugrana valakinek. Gondolok ilyenre nő, férfi énekli? gyors, lassú, rock, disco....akármilyen.
[OFF]Nekem pl. a way she go-ról nem tudom miért mert a szöveg se stimmel, de mindig egy Levis reklám jut eszembe The Clash - Should I stay or should I go [/OFF]----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
válasz Dictator^ #3825 üzenetére
nekem vitte a winamp, csak én meg nem ismertem
piqla: én faszikat lalalázni utoljára az The Offspring - Self Esteem-jénben hallottam, de fix, hogy nem ezt keresed...de azért szorítok, hogy meglegyen és tuti meghallgatom ha meglesz mi ez, kiváncsi vagyok ha ilyen komoly a szöveg a zene milyen lehet alatta
mod: off
-
rien
senior tag
Punjabi Mc - Mundiyn to bach ke
csak hasonlatos Prince Cream, Get off című számai
mod: meg Snow - Mr.Informer című számát valami csaj nemolyan rég átdolgozta az is ilyesmi beütésűre sikerdett, de nem tudom a csaj nevét..de bizti beugrik majd valakinek
-
rien
senior tag
Na csak beugrott az Informer feldolgozás Aneela feat. Arash - Chori Chori
meg amúgy Aneela zenéje közt még szétnézhetsz
mod: piqla legalább TheSilencernek meg nekem küld el pm-ben
én nem mondom el senkinek az bizots, Silencer nevében nem tudok nyilaktokzni, de ilyen kis gonosz nem lehetsz...
-
rien
senior tag
válasz HDR renderin #3879 üzenetére
Az első jól mondja Hitman A szikla soundtrackról Hummell gets the rockets
A második Prodigy - Techno from the Matrix
Hitman amit keresel az is ebben a számban van 1:23-tól----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
válasz Motion_Blur #3892 üzenetére
Beyonce - Check on it
Hitman: én is arra gondoltam, szerintem ez kell legyen----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
-
rien
senior tag
válasz HDR renderin #3968 üzenetére
A Dani California-ban utánoznak több együttest....
A soundtrackbe meg itt belehallgathatsz, hogy melyiket keresed: [link]----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
válasz Renegade88 #4038 üzenetére
... bammeg egy fél órája guglizok mert igencsak szeretem a Nirvanát és ezt még nem hallottam eddig sose. Én semmi ilyen infót nem találtam, ezt elméletileg Cobainék írták (meg remélem is). Találtam egy swinges változatot Paul Anka előadásában, de ez az album amin ez van 2004-es
[link]
Ne ijesztgess, majdnem egy világ dőlt össze bennem----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
válasz Renegade88 #4060 üzenetére
Nekem is tetszik de azt nem értem mit kéne megkérdezni ez ugyanaz a zene amit linkeltem. Itt az album [link] detailsnél látszik, hogy 2005-ös kiadású, meg egy csomó ismert zene van átdolgozva rajta... na meg a videó elején is mondja, hogy Nirvana...Yes, Nirvana
Én a Come as you are utáni második kedvencemet a Rape me-t hallottam már ilyen andalító stílusban
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest