- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
parag
csendes tag
Sziasztok!
NEM ÁLL RENDELKEZÉSRE ELÉG TÁRHELY, jelenik meg a Xcover2-es (Samsung GT-s7710, 4.1.2 android) készülékemen az üzenet(), ahogy sokak szembesültek ezzel, de bármilyen meglepő elég sok hely van Rendszer tárterületén(), és csupán 1-2 MB-os appot akarok felrakni.
1. Amikor először futottam ilyen helyzetbe bele fölös cuccok levétele, sd kártya be, néhány dolog átpakol, ahogy kell. Egy darabig megint jó.
2. Amikor másodszorra futtattam bele, akkor tisztító appok, optimalizálás stb. Egy darabig megint jó.
3. Amikor harmadszor futottam bele, akkor Link2sd plusz, fölös rendszer appok-vackok jegelése (Samsung account, Yahoo finance, Talk back stb. Appok ) Link létrehozása SD kártyára
4. Amikor negyedszer futottam bele (jelzem spóroltam a hellyel nem pakolok fel minden vackot, és néha fényképezek, navigálok), akkor majdnem földöz vágtam, hátha tömörödnek a dolgok De mégsem. Minden leszed, minimal app Face nincs, bogarászás órákon keresztül, de semmi változás.

Nem tudtam mást csinálni, mint Kies backup és Gyári adatok vissza állítása megnyom. Ismét feltöltöm a névjegyeket stb, de amikor egy-két kicsi appot felraktam megint ez az üzenet: NEM ÁLL RENDELKEZÉSRE ELÉG TÁRHELY, pedig van! Most jött a hard reset, bebootolás billentyű kombináció megnyom, kiválaszt és újra minden, de ekkor sem változik a helyzet, pedig egy alapra vissza állított készülékről van szó!
Mi a megoldás??? Hogy lehet ezt orvosolni? Másik készüléket, most nem akarok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arch Linux
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Háztartási gépek
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest