Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
N aszóval tükör szinre fújása , én így csinálom , fogok egy lekerekített tégla matricát felrakom a kocsira s addig nyújtom amig nem fedi le a tükröt is utánna fogok még egyet ugyan így és csak addig nyújtom amig el nem éri a tükröt, és ez lesz az autó szine
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
asszemDe Sylar javaslata egyserűbb , pont most agyaltam rajta én is esküszöm , hogy ahogy mondja meg lehet csinálni

Az én megoldásom szerintem csak anyival jobb , ha pl raksz fel mondjuk egy számot amit körbe vesz egy kör és elakarod tüntetni, akkor ha szinre fested a kört , nem marad meg a szürke matrica széle ha érted mire gondolok
Új hozzászólás Aktív témák

- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Light Phone 3 (gomb hibával)
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- PowerColor RADEON RX 6800 XT Red Devil 16G dual bios
- Lenovo LOQ 15IRX10 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő