- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmemlekszem
csendes tag
Egy videó pont ott van a kérdésed alatt.. Az én akkori, talán még a mostani ccxem sem marad el a gt3rstől. Igaz én nem teljesen ezen az úton megyek, pl a nagy balos előtt a kis levágást kikerülöm és nem az alagúton megyek hanem a közvetlen mellette lévő levágáson.
Videóm nincs ccx-ről, viszont találtam a 911-ről pup nélküli sok ütközős 2:39-et.Viszont kezdem úgy látni, hogy neked velem vagy a ccxel van bajod.
Ha így van, akkor tudod én az életben nagyon sok ilyen h.lye játékot lejátszom, mert kénytelen vagyok, viszont itt nem vagyok hajlandó, sem energiám, sem kedvem nincs hozzá és még kénytelen sem vagyok rá, mert nem vagy a főnököm vagy annak a rokona esetleg a gyerekem tanára stb...
Nem tetszem? Rendben, nézz keresztül rajtam, mert ha betalálgatsz én is ezt teszem...
Ha nem így van és néztem be akkor tárgytalan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest