Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
ok....már csak a 60-nál is kicsúszok zavar...de ez be is tett végleg....
Pedig nekem megvan a Formula 1 szimulator és azon nem ennyire xar a kanyarban tartás,pedig az aztán nem marad bent a kanyarban...pláne az eddigi NFS részekhez képest.még jó,hogy csak kölcsön van a játék....este pékségnél majd vissza is adom
Nah így meg lehet úszni a warezolást! Egy őrült fan haverja csak akad mindenkinek,akitől el lehet kérni az új játékokat ...szal hajrá eredeti game!Köszönöm,de csöndesen én áttérek a nem szeretem a shift emberkehez
Üdv mindenkinek!
Szép napot
-
bagyulajuve
addikt
-
Csabee.
nagyúr
Ha nem szerzünk meg minden csillagot úgy is végig lehet vinni a játékot? Tier2-ben sosem sikerül a 6.csillagot megszereznem..
Üdv: Csabee.
-
hahajdu
aktív tag
nincs benne landrover
hunpad.com
-
dokee78
félisten
Lehet benne oldalra nézni?
-
- = Zk = -
félisten
question:
külföldi Shift topicot/fórumot olvas valaki?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Voyage
aktív tag
Olyankor WTF, ha eddig 1920x1200-ban toltam elsődleges monitoron, és volt mellette egy másodlagos 1280x1024-ben.
Most elsődlegest eladtam, és az eddigi másodlagost bedugtam az első helyére.
Windows, stb tudja, hogy most ez van, erre tett ki mindent alapból, NFS shift mikor rámegyek, hogy profil betöltése, az alkalmazás leállt, elnézését kérjük blablával leáll.
Dokumentumokból töröltem azt a grafikus beállításos fájlt.
Eddig semmi bajom nem volt vele.http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Csabee.
nagyúr
Azt nem vágom hogy mi után adogatja a pontokat! Tudnátok segíteni picit?: )
121 csillagom van, és 12-es level-nél járok! Porsce Cayman S-em van!Üdv: Csabee.
-
titán
A 2. szinten vagyok, 10-es sofor szint, vettem egy audi rs4-et es ranyomtam az osszes fejlesztest, ez raadasul 4x4 es 700 loero lett, gigabrutalis a cucc:
Az pozitiv, hogy nem buksz a kocsikon ha cserelgeted oket.
Azt nem tudjatok veletlen, hogy a num 4-rol hogy lehet levenni a kameraforgatast? Arra szeretnem beallitani a bal kormanyt.
blazsey2: Jol haladsz! Jo bizony, olyan hangulat van, hogy ihaj!
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
Én itt voltam amíg el nem qrodott a mentés..
most lvl 12 vagyok... -
-
Csabee.
nagyúr
Köszi! Én is anynit gyűjtök általában! Nekem az utolsó csillag nem szokott meglenni, ellenben eddig minden versenyt megnyertem! De mára elég volt a játékból! 12-es level-en megállok! Remélem ha nincs meg minden csillag, attól még végig lehet vinni a játékot!
Drift-elni még nem drift-eltem..Üdv: Csabee.
-
gamerkiller
senior tag
Hát gyerekek a Drift mód valami szánalmasra sikeredett.. Nagyon nem jó, nekem nem jön be.. A mozgásnak semmi köze a valósághoz.. *köpeggyetanagyságos..*
Jah.. BMW M3 VS Nissan 370Z egy borzalom nehéz.. 1000* próbáltam meg mire sikerült megcsinálni, de az sem rajtam múlott mert a gép kiment és megvolt az 5mp..
Amúgy ezektől eltekintve nekem bejön a game..
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
TA68
őstag
Nekem a töltő képernyő után azonnal befagyott a SHIFT, és a bátyámnál is ugyan ez volt.
A 3DMark Vantage progi telepítése után érdekes módon, azonnal megszűntek a fagyások!
A bátyámnál is fölraktam, és csodák csodája, ott is megszűnt minden fagyás.
Úgy látszik valamit átír a DirectX-ben.Ha valakinek fagy a SHIFT, dobja fel a Vantage-t, egy próbát megér. Kíváncsian várom, hogy másnál is használ-e. Ja, és Win7-en próbáltam.
-
barnam_
nagyúr
válasz Csabee. #1469 üzenetére
Ha a profilpontokat akarod gyűjteni (hogy a szintlépéssel pénzt kapj), menj sokat a Nordschleife-n: hosszú pálya -> sok pont. Délután mentem 10 kört, kaptam kb. 51k pontot, meg 1m $-t a szintlépés miatt. Így most ott tartok, hogy 29-es szinten vagyok, van egy full tuningos Nissan GTR-m, meg 2m $, és még el se kezdtem a 3-as szintű versenyeket
szerk.: quick race-ben tudsz a nordschleife-n versenyezni.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz hahajdu #1460 üzenetére
Lehet.
más: Érdekesség, hogy havernál kipróbáltam a Shiftet a 4830-cal, és 1440x900-ban, valamint 1920x1080-ban is 17fps-em volt indulásnál, első helyen meg 30-35. Miért?
Aggregátor: Jó ötlet, csak kéne egy értelmes 2-es szintű autó is hozzá, ahhoz meg fel kéne tuningolni a mostanit, ami nem kis pénz. Kéne már egy 4-es autó a mindent alázó Murciélago helyett.1477 Csabee.: Gondolom a kettesen, mivel a 3-as versenyeket nem kezdte még el.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Hogy tudok nyelvet állítani? Randomban egyszer magyarul, egyszer angolul indul
-
barnam_
nagyúr
-
sagesz93
addikt
válasz blazsey2 #1486 üzenetére
júúj, vad ez a verda
Ha már autók, én most ezzel megyek
Meg majd átépítem az rx7-est[ Szerkesztve ]
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Feltelepítettem a játékot megcsináltam mait megkellet ahoz,hogy elinduljon. De azt írja exe problémát észlel leáll?
Valaki tudja miért?
kongig adataimnál!Samsung S22+
-
Barell
senior tag
1 kérdés: Számíthatnak is az Ati tulajok valamiféle Ati hotfix vagy NFS patchre vagy csak fórum témában vetődött fel a dolog? Mert azt ugyan olvastam itt hogy lesz hotfix de ez csak légből kapott vagy van valami alapja is? Persze azon kívül hogy akad a játék..
-
titán
Ezt a rohadek num4-et nem igaz, h nem lehet elallitani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest