Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
-
netkoo
senior tag
Senki nem tudja a választ miért nem indul a game?
Samsung S22+
-
- = Zk = -
félisten
MIlyen véleményeket hangoztatnak?
Olyat, mint itt PH!-n?.... Tehát vegyes érzelmeket, és a billesek copnak..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mephi666
nagyúr
válasz pincehely #1504 üzenetére
nekem ezek után kezdett el a stabil rendszerem randomra fagyni... hol játék közben, hol pedig sima flash animáció közben... ha sikerül újra összerakni normálisan a drivereket 10-20 reboottal meg driversweeperrel való ügyeskedések után, akkor örülök...
ui: na, miközben a kommentet írtam, megint volt egy fagyás... "köszönöm szépen ea!!!"
ui2: jah és nem lehet túlmelegedés meg hasonló a hibaforrás, mert mondjuk resevil5-tel órákig is tudtam játszani fagyás nélkül, ezek után meg volt, hogy terheletlenül 5percenként fagyott...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
netkoo
senior tag
na elindult beállítom caree r indit loding közben lefagy agép ez miért van?
Samsung S22+
-
keIdor
titán
Lamborghini Murciélago nagyon jó lett a BMW M3 után... végre összkerekes.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
S. Szabi
őstag
válasz ,,no name" #1513 üzenetére
A fagyást illetően nálam 64-bites Vistán Win98/Me kompatibilis módban tökéletes.
Az FPS és játéklassúság téma meg már egy más kérdés , mert ott nálam is gondok vannak
[ Szerkesztve ]
-
pincehely
addikt
Arra adjon nekem valaki magyarázatot, hogy miért megy jobban egy 2009-es játék egy 11 éves operációs rendszeren(kompatibilításra gondolok persze), mint mondjuk egy friss ropogóson?
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Alister71
nagyúr
Nagyon pimaszul jó ez a játék, reggeltől tolom kormánnyal, a grafika is magával ragad.
Aki tud vegyen hozzá kormányt, megéri!!!!!!S. Szabi: ha win98 módba rakod nem lehet, hogy pár grafikai dolgot letilt, és azért fut jobban? Én 64-es Win7-en semmit nem kompatibilizáltam és mégis jól fut.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
S. Szabi
őstag
válasz Alister71 #1517 üzenetére
"jobban"
Nem jobb, csak nem fagy. Ugyan az gond, mint másnál, hogy ha sok az autó akkor lassú, de egyedül meg nem, szinte mindegy milyen beállításokkal, árnyék nélkül. Meg nálam a FRAPS is bekavar neki.
Más:
Egyébként tetszik a játék, csak menne rendesen.
Mondjuk nekem eddig az Undercover tetszett legjobban, meg a MW.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Aggregátor: Kipróbáltam a Nordschliefe-t, 7:22-t mentem egy LP640@970-el. Neked a GT-R mit tud? Mivel eleht megmárni jól az autó végsebességét? Nordschliefe-n 310-et sikerült kihozni belőle.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
pincehely
addikt
Most a 3.4-re húzott C2D E 8200-al meg sem röccen, pedig minden maxon.
-
dudika10
veterán
Végre egy normálisabb NFS, még billentyűzettel is egész jól irányítható.
Bár kikapcsoltam minden segítséget és így bizony meg kell szenvednem néha az irányítással.A motor nem tűnik túl optimalizáltnak, sokat tölt, sokszor fagy, össze vissza ugrál az fps pedig nem terhel le semmit max-ra, nem fogy el a memória...
Viszont nagyon felhúztak azok a versenyek ahol egyszerre vagy 12-en indulunk egy szűk pályán. Legkönnyebb fokozaton se tudom megnyerni azokat a versenyeket, mert 10 méterenként belém jönnek hátulról.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Alister71
nagyúr
válasz S. Szabi #1521 üzenetére
Nem lehet, hogy ezek az X2-es Athlonok kevesek neki? Elég pociigényes, én is 3870-el tolom és a 3.6-on járatott E7300-al nem lassul sehol.
Barthezz2: érdemes venni egy jobb vga-t, egy 8800GT-t, vagy egy 3870-est kapsz használtan 16-17 körűl, nagyon szép a játék. Bámulom a visszajátszásokat is, gyönyörködöm bennük.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
MODERÁTOR
válasz Daffni2 #1484 üzenetére
Hát most 3 nap szenvedés után végre kiélveztem a dolgot Alig lehet letenni a kormányt
Amúgy most úgy indítok, hogy az xp amit másra nem használok, be van állítva arra a felbontásra, amire kell a game-nek, aztán indítás előtt törlöm a graphicsconfig-ot, majd belépve gyorsan belövöm újra a beállításokat, és mehet. Így eddig még nem fagyott ki
kpal: auto-medium, árnyék-low, pálya-low, mosódás-off, pixel-high és mindezt 960x600-ban Annyira nem rossz, mint ahogy hangzik, de a 7600gst ennyit tud Majd veszek új vga-t, és akkor majd fullban lenyomom újra.
Lord Vader: nekem köszöni megvan a 3Ghz-re húzott 5000+ x2-vel. Igaz, hogy sehol sem megy 200fps-el a vga miatt, de proci miatti anomáliákat, hogy itt-ott lassab, nemigen tapasztalok, és használni sem használja 100%-on. A grid ennél jobban terheli..
Más: ha autót akarok venni, vagy a sajátomat módosítgatom, lehet valamivel forgatni a kocsit, hogy mindenhol meg tudjam nézni? Eddig minden NFS-ben lehetett, most itt én vagyok béna, hogy nem találom, hogy hogyan, vagy tényleg nem lehet?
Meg azzal is csak engem szivat a játék, hogy egy csomószor, nem úgy jön be a kocsi hogy így félprofiban látni az elejét, hanem teljesen elfordulva, és az oldalát látom csak. Ilyen esetben végig mindenhol így jelennek meg a kocsik...kicsit fura..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
bokrosolajos
őstag
Emberek!
- Lehet valahogy eltüntetni a menüt a kocsinkról, esetleg forgatni valahogy, hogy normális képeket lehessen csinálni ?
- Ha csak Gyors futamban örömautózni szeretnék, az negatívan befolyásolhatja a karakterem minősítését ?
- Meg lehet oldani, hogy ne kérje minden indításkor a nyelv kiválasztást?[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Felűl megy egy csík az mit jelent,illetve mitől megy fel?
-
Free04
tag
válasz Barthezz2 #1526 üzenetére
Numpaddal tudod más szögből megnézni,de sajnos nem forog körbe.
Még ha belemész a festésbe és ott nyomod végig h jobb oldal,bal oldal,stb úgy talán jobban látszik.
Ha pedig belemész az Autóimba,akkor ott forog a kocsi.
Ezt én is hiányolom belőle,h nem lehet normálisan egérrel forgatni.[ Szerkesztve ]
-
-
South Velen
addikt
Végre egy normális NFS, ez már esélyes nálam a legjobb NFS címre.
FullHD-ben, 2xAA, medium / high beállításokon akadásmentes egy 3870-nel, E5300@ 3,2GHz processzorrral, szerencsére nincs gondom ATI vga-val, mert a hsz-eket olvasva féltem, de minden okés. 9/10[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Tesztelgettem egy kicsit a jatekot, konfig HD4850 512MB, 2GB ram, XP SP3, Catalyst 9.9, 8xAA/16xAF minden max., Quick race Silverstone, 1 kor, 8 ellenfel.
(eleg nehez osszemerni az eredmenyeket mert teljesen mashogy zajlik minden verseny, de nagyabol mutatja a lenyeget )E8400@3.6GHZ:
1280x1024:
Frames: 6354 - Time: 147479ms - Avg: 43.084 - Min: 32 - Max: 52
Kep a rajtrolE8400@4GHZ:
1280x1024:
Frames: 6650 - Time: 148794ms - Avg: 44.692 - Min: 30 - Max: 53
Kep a rajtrol1680x1050:
Frames: 4934 - Time: 147781ms - Avg: 33.387 - Min: 27 - Max: 40
Kep a rajtrol[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Alister71
nagyúr
-
Viktor77
titán
válasz bokrosolajos #1527 üzenetére
Indíts egy gyorsfutamot, állítsd meg ESC-el, válaszd a Photo mode-ot. Itt tudsz nézetet váltani, van olyan is, amikor körbejárhatod az autót gombokkal.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Viktor77 #1538 üzenetére
sztem Ő a konkrét menüben való forgatást szeretné, ahogy énis
azt lehet?....
mint a régi NFS-eknél...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #1539 üzenetére
Na hát én is ezt kérdeztem De azt a választ kaptam pár hsz-el feljebb, hogy nem lehet..
Everybody lies.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Viktor77 #1542 üzenetére
A festőmühelybeni mozgatásról tudok, köszönöm....
A másik, hogy ha pl fóliát szeretnék rakni az autóra(az egészre, nem részenként) azt lehet?Barthezz2: affene...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Free04
tag
Többféle versenytipus van.Van amit adott autóval kell megcsinálni(nem kell saját) és van amihez saját kell.1.szintű versenyhez 1.szintű autó kell,2.szintűhöz 1. vagy 2. szintű,....
Magasabb szintű versenyeken indulhatsz gyengébb autoval is,viszont fordítva nem.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #1544 üzenetére
Hát ott a fóliáknál van pár elkészített, ha nem mész bele a testreszabásba, hanem ott a listából választasz. Vagy nem erre gondolsz?
Everybody lies.
-
pincehely
addikt
Majd ha othon leszek teszek ki képeket hőn szeretett Nissan skylineomról
-
Csabee.
nagyúr
Elég hosszú a játék, ez tetszik benne!
Üdv: Csabee.
-
Sonja
nagyúr
válasz - = Zk = - #1505 üzenetére
Konkrétan nem is emlékszek, hogy valahol felmerült volna egyáltalán a billentyűzet. Általában kormányt vagy gamepad-ot szokás használni. Ami tény, hogy mindenhol problémák vannak az irányítással, elsősorban G25-ös kormánnyal. Meg persze a fagyás és egyéb bugok.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Barthezz2 #1546 üzenetére
Azokra gondolsz, amit az EA előre elkészített? azt ismerem
nekem az kéne amikor fóliát rakok rá (pl arckép vagy teljes body-képet..mint régen volt az NFS-eknél....)(#1549) Sonja: aaah, So. Rendben, köszönöm.....
jah, nálam 1680-ban sehogysem akarja levenni az ablakos módot ez csak nálam van így?
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest